Sunday, February 20, 2011

Chloe s/s 2011, puuteria

Räväkkien värien lisäksi haluan löytää paljon puuterisia sävyjä vaatekaappiini tänä keväänä. Kiiltäväkankaisia ilmavia puseroita, yhdistettynä samanvärisiin pukuhousuihin ja massiivisiin kultaisiin yksityiskohtiin. Chloe näyttää kevät/kesä 2011 mallistollaan värimaailmasta mallia.
Erityisesti tuon ensimmäisen kollaasin ensimmäinen asu sekä keskimmäisen kollaasin keskimmäinen asu ovat mieleeni. Niissä on juuri sitä balleriina henkeä, mitä haikailin aiemmassa black swan- postauksessani.

Näitä löytyy siis ostoslistalta:


Aikaisempina sesonkeina beessiä on yhdistetty valkoiseen sekä mustaan, nyt sitä puetaan päälle kauttaaltaan.
Muita tähän trendiin ihastuneita?

15 comments:

 1. Ihanat kollaasit!:)
  Kyllä tuo vaalea beige vaan näyttää tosi hyvältä, ihan koko asunakin. Kolahtaa ainakin muhun:)

  ReplyDelete
 2. Puuteriin olen aivan auttamattoman ihastunut, mutta luulen, että mun päälläni sitä tullaan näkemään lähinnä juuri mustaan ja valkoiseen yhdistettynä. Tulen sitten trendeissä vähän jälkijunassa, ei sillä että olisin niitä omassa pukeutumisessani ennenkään sen kummemmin seurannut :p

  Mä ihastuin kanssa tohon keskimmäisen kollaasin keskimmäiseen. En pelkästään vaatteiden takia, mutta tuo tyttö on ihan julmetun kaunis! :o

  ReplyDelete
 3. Ihme, että viime keväänä näyttäytyivät jo aivan samat värimaailmat, ja siksi odotankin tulevalta kesältä enemmänkin värikkäitä tuulia!:)

  ReplyDelete
 4. Hei,
  mistä/kenen tuon alimman kollasin sormus ja kello ovat?

  ReplyDelete
 5. Tosi kaunista, toimii! Mistä on tuo kuvan clutch? Se siis missä näyttää olevan kaksi "taskua" edessä.

  ReplyDelete
 6. Minä! Ihania vaatteita ja asusteita kollaasissasi. Silmät iski heti ennen kuin ehdin lukea kunnolla edes tekstiä, tuohon ihanaiseen laukkuun, kenkään ja kaulakoruun. Sitten kun aloin tarkemmin tutkimaan, totesin että voisin kelpuuttaa kaikki niistä omaankin kaappiini, lukuunottamatta yläoikealla olevaa silkkipaitaa, joka ei luultavasti sopisi vartalolleni vaikka ihanan näköinen paita onkin. :)

  ReplyDelete
 7. Hei,
  tiesittekö, että tuo keskimmäisen keskimmäinen on selästä täysin avoin, se tekee siitä vielä ihananamman. Olen kuolannut sitä jo pari viikkoa ja yrittänyt etsiä netistä edullisempaa vastaavaa, mutta huonolla menestyksellä.
  Sinä haaveilet balleriina tyylistä, mutta valitettavasti se ei näkynyt tuossa omassa kollaasissasi, eikö sen tyyppiäsi vaatteita nyt siis todellisuudessa kuitenkaan löydy?! Minullakin siis samat haaveet, joten siksi siis kyselen:)

  ReplyDelete
 8. Ihastuttava puuterinmaailma. Kollaasin mekot ovat ihanan ilmavia ja romanttisen näköisiä. Kesä, missää oot?

  ReplyDelete
 9. tuota väriä on vaan pakko saada :) jotenkin tyttömäinen ja ihana!

  ReplyDelete
 10. Kauniilta näyttävät! Harmi vaan, ettei mulle noi sävyt sovi. Ihonväri on liian lähellä tuota beigeä - se ei imartele... Oon kade niille, joille se sopii! :D

  ReplyDelete
 11. Hei! Lueskelin tuossa joku aika sitten yhden hiuspostauksesi. Siinä oli että laitat tavallisilla? tarrapapiljotteilla kiharoita hiuksiin. Mitä suihketta/ainetta käytät ennen niiden laittamista? Ja saatko irrotettua paplarit helposti kun itse kokeilin kerran niitä ja eivät lähteneet helposti hiuksista+en saanut kiharoita+tuli takkuja:( Minulla on samanlaiset pitkät hiukset kuin sinulla. Joten jos sinulla olisi neuvoja antaa olisin todella kiitollinen ! :)

  ReplyDelete
 12. Rakastan beigeä ja puuterisia sävyjä muissakin väreissä. Selkeät ja kirkkaat värit eivät oikein ole mun juttu - oon niitä turvallisia/maltillisia yhdistelijöitä > jos asussa on yksi kirkas väri, niin sen kaverina näkyy minun päälläni vain valkoista tai mustaa...en vain viihdy ja tunne oloani mukavaksi kovin värikkäissä asuissa.

  Mutta siis ihanat, utuiset puuteriset sävyt ovat enemmän kuin mieleen =) Ja vielä nuo ihanat shifonkiset, liehuvat vaatekppaleet...ah! =) Ihanan ûbernaisellista ja romnattista! Sitten jos cocktailiin lisää vielä yhden särmän/rockimman jutun, niin sekin käy!

  ReplyDelete
 13. Aiemmiin kommentteihin yhdyn, ei muakaan varmaan kokonaan puuteriväreissä tulla ikinä näkemään. yhdistelisin mitä varmemmin myös valkoiseen tai mustaan. Kultaiset korut tietenkin sopivat paremmin kuin hopeat. Pakko sanoa, että sun blogista on tullu lemppari ihan syystä(:

  ReplyDelete
 14. NIIN kauniita sävyjä. Mistä tuo viimeisen kollaasin jakku muuten on? Se on aivan ihana.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)