Wednesday, February 2, 2011

Päivän asu pitkästä aikaa!

Ja pitkästä aikaa olisi päivän asun aika.
Niitä on paljon pyydelty, mutta kamerani rikkoutumisen takia en ole pystynyt niitä vähään aikaan ottamaan. Tässä seuraavaksi kuitenkin asu, joka oli viime perjantaina päällä kun tuli juostua vähän kaikkialla asioita hoidellen, lounaalla blogittarien kanssa kanssa, Finnish Catwalk tapahtumassa, Hennesin Showroomilla ja vielä illallisella rakkaiden tyttöystävieni kanssa.



Niin ja tosiaan kuvat on otettu jälkikäteen. Nyt on tukka miten sattuu ja naama meikittä, mutta anti mennä vaan!:)
Viime perjantaina tukka oli päälaelta hieman kohotettu sekä kiinni ponnarilla. Täten kokonaisuus näytti hieman huolitellummalta kuin mitä nämä kuvat antavat ymmärtää.



musta toppi alla: GT, valkomusta pusero: Vila, "nahka"shortsit: Vila, roosa bleiseri: H&M, sukkikset: Wolford

Niin ja mähän sitten menin ja repäisin.
Ostin mustat nahkashortsit Vilasta.
Varmasti jakaa aika rajusti mielipiteet, mutta itse tykkäsin niistä kovasti kun niitä pehmensi hennolla puserolla ja haalealla roosalla bleiserillä.

26 comments:

  1. Mistä tuo laukku on? Kun kaikki muut luettelit mut et just sitä?! Onko noi waldorfin sukkikset ollu hyvät? Vai tuleeko siitä erillinen postaus :D Ihana blogi btw <3

    ReplyDelete
  2. Tosi kivan näköset shortsit! Paljonko noilla oli hintaa? :)

    ReplyDelete
  3. ANonyymi,
    Juu jätin ihan tarkoituksella kengät ja laukun luettelematta, sillä en koe oloani mukavaksi kirjoittaa niitä itse postaukseen, mutta toki voin vastata jos kysytään. Lakku on siis Chanel 2.55, Waldorfin sukkikset ovat palveleet loistavasti! Napakat ja säilyneet jo pitkään ilman minkään näköisiä reikiä!:)

    AnsQ,
    Ne oli vielä alessa, olisinko maksanut 12e?:)

    ReplyDelete
  4. Hei,

    Suostutko kertomaan kuinka pitkä olet? Jalkasi näyttävät niin hullun pitkiltä kuvissa:)

    ReplyDelete
  5. Kivat shortsit! Makin haaveilen mustista nahkashortseista joita kayttaysin juurikin noin sukkisten ja hempean topin kanssa. Mutta minun reisilla ei tuota lookkia pokalla vedeta :) Tanaan alkaa operaatio kesaksi kuntoon. Harmi etten ehdi tehda mitaan radikaali ennen ensi viikon Las Vegasin matkaa. Mista tuliki mieleeni, oletko koskaan ollut kyseisessa kaupungissa, ja jos, niin mita shoppailupaikkaa suosittelet? Olen itse ollut Vegasissa joku kuusi vuotta sitten, mutten juuri shoppaillut :)

    T.Ansku Anselmi

    ReplyDelete
  6. Moi, oli pakko kommentoida kun hihittelin täällä itsekseni Waldorffeille ja Walfordeille. Olisiko ehkä kuitenkin kyse tunnetusta sukkafirmasta Wolford? Kauniit shortsit, oliko sinulla todella niin tuuri että sait aidot nahkaiset pökät tuohon hintaan? Täytyy itsekin käydä kurkkimassa!

    ReplyDelete
  7. Mielestäni aivan mahtavat nuo nahkashortsit, itsekkin haaveillut sellaisista jo kauan. Ja näyttävät todella hyvin varsinkin tuon paidan kanssa yhdistettynä!:)

    ReplyDelete
  8. Pinja,
    Tottahan toki:) Olen 172cm, mutta nuo korkkarit luovat oikein mukava illuusion, joiden ansioista ylitän mukavat 180cm :D

    Ansku,
    Voi miten ihanalta kuulostaa! En ole ikinä ollut Vegasissa mutta tarkoitus olisi mennä sinne ystävien luo ensi kesänä! Kerrohan sitten millainen oli paikka!:) Voi ihanaa matkaa sinulle!!:)

    Katri,
    hupsista!:) Kiitos kun huomasit!:) Tää lukihäiriöinen ei edes huomannut a:n siepanneen o:n paikkaa! :D Niin ja tosiaan, eiköhän nuo ihan muovia ole nuo shortsit... Yrittävät näyttää vain nahalta:D Aitoja nahkashortseja ei tulisi varmaankaan ostaneeksi, sillä uskon noiden olevan hetken juttu. Mutta jos huomaankin ihastuneeni lookkiin ihan mahottomasti niin voihan niitä sitten harkita :)

    kullanmuru,
    Mullakin pitkään silmää viehättänyt ja nyt päätin vähän repäistä :D Mutta tosiaan muoviahan nuo taitavat olla, mutta oikein mukavasti käy mun tarpeeseen.Käy Vilasta kurkkaa jos samantyyppisiä löytyisi!:)

    ReplyDelete
  9. Ihana asu ja sulle sopii tosi hyvin noi shortsit! :) Oot niin nätti ja sun postauksia on kiva lukea!

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. rakastan sun hiuksias! saanko kysyy miten ja millä peset ja hoidat niitä?

    ReplyDelete
  11. Tyrmäävän kaunis olit silloin ja aivan yhtä kaunis olet näissä kuvissakin!!:)

    ReplyDelete
  12. Rakastuin bleiseriin ehdottomasti! :) Aivan upea! itsellä metstästyksessä kanssa boyfriendtyylinen bleiseri, tosin mustana näin aluksi.

    ReplyDelete
  13. Itse oon jotain 171cm pitkä ja en oo uskaltanu kauheesti korkkareita käyttää kun mun ystävät on niin lyhkäsiä ( :D ) , mut jotenki ku huomaan et ei se niin hullumpaa ookkaan, ni voishan sitä kokeilla. Juhlissa oon käyttäny mut arkikäytössä en niin paljoa. :)

    ReplyDelete
  14. Todella kaunis ja tasapainoinen asukokonaisuus, kuten aina. Ja shortsit ovat ihan täydelliset! :)

    ReplyDelete
  15. ihana asu ja oot kadehdittavan kaunis!

    ReplyDelete
  16. Ihan älyttömän ihanat noi nahkashortsit ! ouou, pakko käydä kattoo löytyykö täältä samanlaisia =) tosin ... mä oon vähän sitä mieltä että mulle ei välttis sovi, mutta se nähää sitten :) Muutenki asu on tosi nätti, kuten kantajansakkin :>

    ReplyDelete
  17. kivan malliset shortsit :)
    http://ddiamantee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Hei me ollaankin sitten tasan yhtä pitkiä! :D Ja itelläkin on just nyt yli 10cm korkkarit jalassa, joten yli 180m täälläkin :) Kyllähän sitä vähän katseita kerää, mutta ei kait tuo mittää ;)

    Tuo paita on ihana! Ihastuin malliin pari vuotta sitten eikä ihastus ole vieläkään laantunut :)

    ReplyDelete
  19. Tosi hyvännäköinen asu! Bleiseri kyllä pehmentää lookia kivasti! Sulla näyttää olevan metrisääret kun on nuo kengät ja mustat sukkikset ja shortsit :)

    Tanja (todellajossain.blogspot.com)

    ReplyDelete
  20. Ihana ihana ihana Mrs.V!!! <3 Jo oli miten tukka sattuu, niin aina se näyttä yhtä upealta!!:)

    ReplyDelete
  21. Upea asu niin kuin aina! Uusi banneri on myös tosi hyvä!

    ReplyDelete
  22. Todella KAUNIS uusi banneri, jäin tuijottamaan sitä varmaan viideksi minuutiksi, koska se on niin täydellinen!!! Olet ERITTÄIN kaunis :)

    -Hannah

    ReplyDelete
  23. Katariina,
    voi kun kiva että viihdyt! Ja kauneus on katsojan silmissä:) Joten kiitos ystävällisyydestäsi!

    Anonyymi,
    voi kiitos! Mutta kaikki ei tosiaan ole omaa, vähän on apua tuuhennoksilta. Tuolta sivuplakista löydät klikin nimellä hiukset, sieltä löytyy postauksia aiheesta!:)

    Paubella,
    Voi kuule right back at you gorgeous!

    Pussauskoppi,
    Niitä toivottavasti pitäisi olla tähän aikaan kohta kaupat täys! Onnea metsästykseen!:)

    Anonyymi,
    Mäkin oon oikein tyytyväinen mun 172 senttiin. Mutta jos on enemmän kävelyä luvassa niin varmasti valitsen korottomat kengät myös!:) Mutta rrrrrakastan kauniita korkokenkiä!:)

    Marika,
    voi miten kiva että meillä on samaa maku!:) Kiitos myös kohteliaisuudesta!:)

    Jenni,
    kauneus on katsojan silmissä, joten kiitos itsellesi hyväsydämisyydestäsi!:

    miima,
    Voi varmasti sopii! Jos meni multa läpi niin varmasti sinultakin!:)

    Jenni,
    Vila kyllä on nyt onnistunut! Juuri mitä etsin! :)

    Helkku,
    no ei tietenkään. Selkä suoraksi ja kanna senttisi ylpeydellä!:) Vilasta tuo paitakin alessa! 14e!

    Tanja,
    Suosittelen kaikille naisia mustia nilkkureita ja musta sukkiksia - MAGIC I tell you;)

    Mongusti,
    no IHANA IHANA IHANA MONGUSTI! :) Kuule samat sanat!:)

    Reetta,
    Hej ihana! Voi kiitos, olet aina niin ystävällinen!

    Hannah,
    Niinkuin toistelen itseäni, niin kauneus on todellakin katsojan silmissä, joten kiitos sinulle ystävällisyydestäsi! Olet erittäin hyväsydäminen kun vieraalle ihmisille annat noin kauniita kommentteja:)

    ReplyDelete
  24. Sun hiukset on kyllä niin kadehdittavat! :)
    T

    ReplyDelete
  25. Oi kerrassaan hurmaava asu:) Tuollaisten nahkasortsien vastapainoks kannattaakin valita pehmeitä juttuja, ettei mene mauttomaksi.

    ReplyDelete
  26. aivan ihanat sortsit!

    http://youdontlikeplayers.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)