Thursday, February 24, 2011

Maksihame

Kuukausia sitten, postailin himostani maksihameisiin. Nyt vihdoin eteeni käveli Zarassa täydellinen yksilö minulle.Paita: Zara, Hame; Zara, Vyö: Äitini vanha


Makimekkoja kaapistani löytyy jokunen, mutta ainuttakaan maksihametta en ole omistanut aikaisemmin.

Usein kateellisena ihastelen kun ystäväni ja muut blogittaret ovat saaneet käyttöönsä isoäitiensä sekä äitiensä vanhoja vaatteita ja asusteita, ja kuinka upeasti ne tuovat asuun hieman historiaa ja tunnetta. Nyt olen minäkin saanut käyttööni jotain vanhaa, nimittäin äitini mustakultaisen vyön, jota pienenä aina äidin kaapissa ihastelin. Sopii minusta loistavasti yksinkertaisemman asun kanssa.

18 comments:

 1. Vyö on ihan mielettömän hieno! Ilmeisesti hyvä maku kulkee siis suvussa.. ;)

  ReplyDelete
 2. En ole aiemmin pahemmin fiilistellyt maksihameita, -mekkoja kylläkin, mutta tän kuvan nähtyäni aloin kyllä itsekin himoita samantyylistä yksilöä! Näyttää nimittäin erittäin hyvältä ja tuo kiva vyö kruunaa simppelin kokonaisuuden erinomaisesti :)

  ReplyDelete
 3. Oi, hauska yhdistelmä! Vyö tosin kiinnitti minun huomioni itse hameesta ;) Todella upea, nyt selvisi keneltä olet tyylitajusi perinyt! :)

  Aurinkoista torstaipäivää!
  -Helmi

  ReplyDelete
 4. Mipsukka,
  Voi kiitos.Mä oon aina ihan hirmuisesti tykännyt siitä ja nyt onnellisena kannan sitä ympäriinsä :D

  Anonyymi,
  Kiitos kovin!

  Minty,
  Tuo hame on juuri Zarasta ostettu (toppi myös) joten haluavien pitäisi vastaava kyllä löytää!:) Ja kiitos, vyö on se paras osa minustakin <3

  Helmi,
  Tuo vyö on tosiaan sen verran näyttävä että se helposti varastaa huomion :) Kyllä, äidille menee kiitos kaikesta:) Pikkutyttönä ( ja edelleen) sitä aina ihaili äidin tyyliä ja vaatekaappia kaikkine herkkuineen :D Sitä samaa sinulle!:)

  ReplyDelete
 5. Herranjumala, tuohan on aivan mahtava!

  ReplyDelete
 6. Ihana asu! Minkälaiset kengät sinulla oli hameen kanssa?

  ReplyDelete
 7. Mullakin on käytössä ihana äidin Pariisista ostamama vanha Diorin vyö, jolla leikin lapsena heppaa:)

  Tunnearvoa parhaimmillaan!

  j.

  ReplyDelete
 8. Kuinka pitkä oot?:)

  ReplyDelete
 9. Moikka! Haluaisin tietää mistä tuo ihana sini-valkoinen ruutupaita on, mikä on tuossa bannerissa sun päällä? :)
  Kiitos jo etukäteen!

  ReplyDelete
 10. Rakastuin tuohon hameeseen ja vyöhön ensisilmäyksellä!! jotain aivan niin ihanaa!
  Musta on tosi mahtavaa että jatkoit bloggaamista :)

  ReplyDelete
 11. Maria,
  Mä pidän siitä kans kovasti!:)

  Anonyymi,
  Kiitos paljon! Oli ihan perus mustat balleriinat!:)

  J,
  Oih! Ihana! Kyllä - olen ihan samaa mieltä!:)
  Ja heppaleikit on meilläkin vöillä leikitty :D

  Anonyymi,
  172cm:)

  Tuo on abercrombien & fitchin paita. Heillä on aina valikoimassa vastaavia kauluspaitoja! Suosittelen kurkkaamaan netistä tarjonnan. En ole varma voiko suomeen heiltä tilaa - mutta jos jenkkeihin menet suosittelen liikkeen katsastusta - ja variotan -liikkeiden tuoksu on HIEMAN överi ja saattaa aiheuttaa huimausta ;D

  Jemina,
  Voi kiitos kauheasti!:) Niin ihana että olet löytänyt takaisin blogiiini<3

  ReplyDelete
 12. Vyö on kyllä niin upea! Ihastun tyyliisi päivä päivältä enemmän :)

  ReplyDelete
 13. Oi mikä vyö! Oletpa osannut upeasti yhdistää sen asuun, jossa se pääsee oikeuksiinsa :) Äitien vaatekaapit kunniaan, niistä löytyy aina kaikkea ihanaa! ;)

  ReplyDelete
 14. Viime kesana ihastuin maksimekkoihin taas sisaisen hippilapseni herattya vuosien hiljaiselon jalkeen. Onko ihanampaa asua kun mekko ja hihaton toppi kuumalla kesailmalla kaupungissa.

  ReplyDelete
 15. UPEA vyö! Eikä tuossa hameessakaan vikaa ole. :)

  ReplyDelete
 16. Pakko kommentoida nyt tänne sinun blogiin!! Olin lukenut ja ihastellut näitä sinun postauksia värikkäistä kevätvaatteista ja maksihameista ja tunnut jotenkin muutenkin haistavan aina uusimmat trendit, mutta vierailin siis tänään helsingin zarassa (asun itse paljon syrjemmällä jossa zaraa ei ole) ja voi miten ihastuin siihen väriloistoon!! en olisi halunnut lähteä pois ja kaverit joutuivat väen vängällä kiskomaan :D Ne pinkit housut jäivät kaihertamaan mieltä, mutta vielä en uskaltanut ostaa :p oli pakko heti kotiin tullessa selailla nämä sinun vanhat postaukset juurikin näistä kevään vaatteista. Eli kiitos mahtavista vinkeistä ja ihanasta blogista ja hauskaa kevättä!! :))

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)