Sunday, February 6, 2011

Kevään muoti - Paul & Joe s/s 2011Tämä aurinkoinen näytös oli minun mieleeni. Asujen lisäksi, myös mallit olivat aurinkoisempia (ainakin osa) kuin muissa näytöksissä. Malliston suunnittelija, Sophie Albou, kertookin pyytäneen malleja hymyilemään, sillä hän pitää hymyilevistä tytöistä ja pitää heitä kauniimpia. Yhdyn toteamukseen täysin. Iloisuus ja hymy kaunistaa ja parhaassa tapauksessa jopa tarttuu.

Monet teistä blogiani pidempään seuranneet olette varmaankin kuulleet minun löpisevän tästä merkistä ennenkin. Kyseinen merkki kuuluu lemppareihini, erityisesti heidän housupukujensa takia.

Näytöksen hallitseva väri oli keltainen ja pidin kovasti tavasta miten väriä oli yhdistetty ruskeaan valkoisen lisäksi. Yksi suosikkejani oli tuo tyttömäinen kuviollinen hame yhdistettynä rajumpaan mustaan nahkatakkin, mikä toi kokonaisuuteen kauniisti särmää.

Merkkiä saa ostettua Helsingistäkin, My O My liikkeestä Erottajalla.

12 comments:

 1. ihania asukokonaisuuksia ja värejä :)! love them!

  ReplyDelete
 2. Heippa!
  Olen vasta löytänyt blogisi, ja pakko sanoa, että olet ehdottomasti jo yksi lemppareista!
  Tykkään hirveästi kirjoitustyylistäsi ja siitä, miten kirjoitat huippumuodista. :)

  ps. Söpö mallisto, ihanan kesäinen ja pirteä.
  pps. Olet itsekin hirmu söpö!

  ReplyDelete
 3. Noi tupsuvyöt on aika hauskan näkösiä :)

  http://ddiamantee.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Paul&Joella on kyllä ihan aurinkoinen mallisto, mutta minun mielestä tämä merkki ei kyllä yllä huipputasolle. Vaatteet ovat monesti samanlaisia ja yksinkertaisia, eikä uudet tuulet kauheasti ravistele. Tuo keltainen väri on kyllä ihan hauska;)...

  ReplyDelete
 5. Osui ja upposi! :) Pidän ylä- ja alarivin kokonaisuuksista paljon. Keltainen yhdistettynä ruskeaan näyttää raikkaalta, mutta kuitenkin rauhalliseslta.

  ReplyDelete
 6. Hei, voisiko sormuksistasi saada lähikuvaa? :)

  ReplyDelete
 7. Tämä on aivan mahtava blogi muodista kiinnostuneille ihmisille! Joka päivä saan annoksen muotihimooni täältä blogistasi.:) Kiitos ja onnea jatkoon!

  ReplyDelete
 8. Ehdottomasti lempimallistoni tämän kevään mallistoista! Olen ihan kauhuissani katsellut monia mallistoja ja toivonut, etteivät vaatekaupat ota liikaa mallia niistä. Onneksi ainakin H&M tuntuu pitäytyvän hieman tämän malliston kaltaisessa tunnelmassa.

  ReplyDelete
 9. Onpas herkullisen värisiä asukokonaisuuksia! Keltainen on vieras väri vaatekaapissani, mutta kieltämättä nämä kuvat alkavat kääntää päätäni... :)

  ReplyDelete
 10. Onko sulla siellä toisessa kotimaassa ketään suomalaisia kavereita vai ovatko siellä kaikki kaverisi paikallisia/muualta kuin Suomesta? Puhutko näiden ystäviesi kanssa englantia vai puhutko myös paikallista kieltä? :)

  ReplyDelete
 11. Minna,
  Minä myös!:)

  Salla,
  voi kiitos itsellesi söpönen!:) Todella kiva jos aiheeni kiinnostavat sinua!:)

  Jenni,
  niin minustakin:)

  Anonyymi,
  Olen samaa mieltä kanssasi siitä että merkki ei paini samassa sarjassa esim Lanvinin ja näiden kanssa. Mutta itse pidän juuri P&J merkissä siitä yksinkertaisuudesta, sillä mallisto malliston jälkeen valikoimasta löytyy laadulla tehtyjä klassisia vaatteita, jotka ovat juuri minun makuuni:) Ja vaatteet ovat myös paljon "edullisempia" kuin esim Guccin vastaavat. Joten periaatteessa, ihan samaa mieltä olen, mutta koen sen hyvänä asiana:)

  Kata,
  Kyllä! Yhdistelmä toimii!:)

  chloe,
  Voi:) Yritän muistaa tehdä!:)

  Anonyymi,
  voi miten kiva kuulla että mun mielenkiinnon kohteet jakaa moni muukin!:) Kiitos kommentistasi ja samat sinulle!:)

  Marika,
  Oli niin kaunis mallisto kesää varten! Helppo soveltaa arkikäyttöön, mikä on hieman vaikeampaa kun puhutaan tunnetuimmista huippumerkeistä.Ja ihan totta, samaa nostalgiaa löytyy tästäkin mallistosta kuin Hennesinkin!

  Tyttö,
  keltainen on niin ihanan iloinen ja optimistinen väri:) Kesän lemppareita minulla aina:)

  Ann,
  En tämän blogin puolella kerro lainkaan yksityiselämästäni, mutta koska pystyn vastaamaan kysymykseesi hyvin ympäri pyöreästi niin vastataan nyt silti. Elikkä ystäviä minulla on täällä aikalailla ihan kaikkialta maailmasta. Päivittäin puhun neljää eri kieltä lähimpien ystävieni kanssa ja yksi niistä on toki paikallinen kieli:)

  ReplyDelete
 12. Itse kans ihastuin tähän. Upeita vaatteita, tosi naisellisia! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)