Monday, January 31, 2011

Finnish Catwalk 2011

Olen taas palannut asuinmaahani pikaiselta Suomen visiitiltäni.
Kyllä oli ihanat 3 päivää! Parasta oli ehdottomasti kaikkien ihanien ystävien näkeminen, niin uusien kuin vanhojen. Joten kiitos teille rakkaat mahtavista ja naurun täyteisistä päivistä, jopa työtehtävienkin lomassa.

Viime perjantaina tapasin uusien työkuvioiden merkeissä (josta tulette kuulemaan pianCavaa ja Paubellaa kun kävimme Wanhalla katsastamassa Finnish Catwalk syksy/talvi 2011 annin.


Tämä seuraava punainen mekko oli minun lempparini. Pitääpä pistää Mert Otsamon nimi korvan taakse!Tuo Chanel-tyylinen jakku oli myös mieleeni!

Ja näytöksen jälkeen suuntasimme tyttöjen kanssa Stockan yläkertaan pienelle herkutteluhetkelle... Cava ja Paubella nauttivat jäätelöunelmistaan ja minä marenkileivoksestani...
Nam!Kiitos tytöt kivasta iltapäivästä ja kiitos Canonille, joilta sain lainaan mahtavan kameran siksi aikaa (postausta tästä pienestä G12 ihmeestä myös tulossa) kun omani on korjauksessa!

Terveiset myös sinulle ihanalle, joka kasvotusten tulit kauniisti kertomaan minulle että pidät blogistani! Niin mukava saada teille ihanille lukijoilleni kasvot! Toivottavasti teilläkin oli hauska päivä muodin parissa tyttöjen kesken!:)

10 comments:

 1. Moikka! Olin itse kyseisessa tapahtumassa töissä, ja näinkin sitten ilmeisesti oikein kun huomasin sinut siellä. :) Kiva kun laittelit kuvia tänne niin näki et miltä näytökset näytti ns. lavan oikealta puolelta. :)

  ReplyDelete
 2. Mert suunnittelee kyllä mielettömän hienoja vaatteita, voisin ottaa kaikki omakseni vaikka heti!

  ReplyDelete
 3. Hyviltä näyttää kuvat uudella kameralla!

  Haluaisin kysyä, että kuinka pitkä (suurinpiirtein) olet? Sinulla on harvoin kuvia muiden ihmisten kanssa otettuna ja tässä viimeisessä näytät melko pitkältä?

  T: Lukija

  ReplyDelete
 4. Moikka! Hei haluaisin kysellä, että pidätkö jostain talviurheilusta, esimerkiksi laskettelusta? Jos olet joskus ollut Alpeilla tai muualla, niin voitko tehdä siitä jonkinlaisen postauksen?:)

  ReplyDelete
 5. mert otsamohan tuli alunp. tunnetuks muodin huipulle ohjelmasta! se on kyl tosi hyvä suunnittelija :)ps. sulla on tosi ihana blogi, kiva ku postaat sen verra useemmin että ei aina tarvi oottaa kahta viikkoa uutta postausta!

  ReplyDelete
 6. Moikka :)

  Teen postausta mun lempparibloggaajista, saanko käyttää kahta ottamaasi ja blogissasi julkaisemaasi valokuvaasi omassa blogissani? Tarkoitus on siis esitellä lukijoilleni ne mun lempparit :) Laittaisin siihen linkin tänne blogiisi, tottakai :)

  Jos et halua minun käyttävän kuviasi, et varmaan pahastu kuitenkaan siitä, jos mainitsen sinut lempparilistallani? :)

  ReplyDelete
 7. eii, ei kai susta ole tulossa osa indiedaysta...?

  muuten kunhan saat kameran, voisitko ottaa siitä matkustusasustasi kuvat? :)

  ReplyDelete
 8. Oli ihan hyvät näytökset. Mä kiinnitin huomiota hattuihin, koska oon hattuihminen..Aika monessa sisääntulossa oli L'asessorin hattuja sellaisia huopahattuja. Se oli tosi magee se missä oli uikkarit, knallihattu ja ajokäsineet+kepit malleilla:) Siisti!

  Löysin hattuja netistä:
  www.lasessorshop.fi

  ReplyDelete
 9. Olisin tosi kiinnostunu tosta Chanelin 2.55 laukust, että mistä päin maailmaa oot homannu ja paljon oot suunnilleen maksanu. Olen nimittäin itse YO-lahjaksi saamassa ja on kysytty kovasti että mistä ja meneekö sen yli tonnin? ois mukavaa jos viittisit vähä kertoo(:

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)