Sunday, January 16, 2011

Victoria's Secret Runway Show

Vietin eilistä iltaa katsomalla Victoria's Secretin 2010-2011 muotinäytöstä, joka järjestettiin hiljattain New Yorkissa.
Täytyy sanoa että istuin hiljaa n.30 minuuttia.
Suu auki.
Hyvä ettei kuola valunut.
Ja joo.
Olen hetero.

Mutta nämä Victoria's Secret mallit ovat, Derek Zoolanderia kompaten, Really, REALLY, ridiculously good looking. Ei mennyt ei nallekarkit tasan kun joku näitä ulkonäköön vaikuttavia geenejä jakoi.

Keräsin teidän muidenkin iloksi 4 videota Youtubesta, joista löytyy kyseinen näytös koottuna. Tämä näytös kun ei ole todellakaan mikään tavallinen muotinäytös. Menee läpi ihan spektaakkelista.

Varoituksen sana.
Voi olla, että videoiden katselu saa aikaiseksi sen, että heivaat ne suklaat, joita mutustelit vielä hetki sitten täysin tyytyväisenä,  h*l*v*tin todella kauas ja sinulla on yht'äkkiä hirveä kiire salille vetämään hikitreeniä...
Käypä tää kesäkuntoon 2011 näinkin?!










Tuo Alessandra Ambrosio on vaan ihan käsittämättömän kaunis.
I am just speachless.
Pidin älyttömästi myös siitä, että näytökseen oli valittu Katy Perry esiintymään. Kukapa olisi sopinut paremmin tuohon sokeriseen tyttöjen pyjamaparty meininkiin? Ihanaa katseltavaa.

Kuka enkeleistäsi on sinun suosikkisi?

38 comments:

  1. Adriana Lima! nyt ja aina ;) Vannoutunut fani! mutta eipä kukaan tosiaan noista mimmeistä ruma tai epämiellyttävän olonen oo.. those apple bottoms,mstä mullekki tollanen!

    ReplyDelete
  2. Alessandra <3. Ah jos ton kropan sais....

    ReplyDelete
  3. Must noi näytökset on aina niin parhaita, niis on semmost girlpoweria ! Kauniita naisia ne on jokainen, vaikee valita parasta :)

    -iins

    ReplyDelete
  4. Chanel Iman on ihan uskomaton ♥

    ReplyDelete
  5. Adriana Lima, Jessica Stam, Alessanda Ambrosio... Ja kaikki muut!! Mullakin kuola valuu ja katselen näitä kun poikakaveri on poissa kotoo, enhän mä voi paljastaa sille että teen tällasta kun suutuin sen pornojutusta... :D

    ReplyDelete
  6. Oli pakko tuijottaa koko show läpi ja se aiheutti kyllä melkein samanlaisen efektin kuin sulla.. Tonne on kyllä kerätty maailmasta semmoset naiset, joiden takia yks taitoinen vois melkein heterouden unohtaa :-D Candice oli uus tuttavuus mulle ja aivan mielettömän kaunis !

    ReplyDelete
  7. Kiitos, tätä mä just kaipasin! Nää VS showt on aina niin upeita. En voi tarpeeks sanoilla hehkuttaa. Love <3

    ReplyDelete
  8. Rakastan katsoa näitä, käyvät ihan jostain konsertista hehe :p Ja tosiaan, kyllä näiden katselu tsemppaa treenaamaan enemmän kuin mikään muu!

    ReplyDelete
  9. Alessandra on ihan lemppari !
    Koko show oli aiiivan mieletön ! Aivan upea !
    Muhun vielä iski tuo että Chanel Iman liikuttui saadessaan ne valkeat siivet selkäänsä. Jotenkin kertoi, että hän ainakin oli todella paikassa, josta on aina unelmoinut. Ja on nimenomaan saavuttanut sen.

    ReplyDelete
  10. candice swanepoel on ehkä yks kauneimmista naisista ikinä. huhuhh.

    harmittaa muuten ihan sairaasti kun luen sun blogia IE:llä, mutta se ei toimi melkeen ikinä! sun tekstit saattaa vilahtaa näkösällä jonku aikaa ja sitten koko sivu on pelkkää valkosta. ei näy kuvia eikä tekstiä, pelkkä banneri. ja siis mozillalla tää toimii ihan normaalisti. mistähän tää johtuu ja voisitko koittaa jotenki korjata tän ongelman? :)

    ReplyDelete
  11. Oh my... Mitä tuohon voisi sanoa? Näytös oli aivan upea, ja esiintyjät hyviä. (Sekä Katy Perry että Akon kuuluvat suosikkeihini, joten ihan oikeat esiintyjät :D)
    Naisista paras oli ehdottomasti Candice. Huhhuh.. Mä oon aivan mykistynyt täällä :D

    ReplyDelete
  12. olen myös seurannut Victoria's secretin muotinäytöksiä. Ne todella ovat spektaakkeleita, vuodesta toiseen! Ja olen sitä mieltä, että joka naisella täytyy olla jotain VS:ltä. Itselläni leopardikuvioiset bikinit. ;D

    ReplyDelete
  13. Nää näytökset on ihan mahtavuutta !

    Ikuiset suosikkini ovat Heidi Klum ja Adriana Lima, mutta näistä "uusista" tytöistä Alessandra Ambrosio. Jotenkin noi naiset on vaan niin toisesta maailmasta, että huhhuh. Täytyiskö mennä uusimaan salikortti ; ) ?

    ReplyDelete
  14. Miranda Kerr on huippu, ei tosin nyt ollu mukana..
    Muuten Alessandra, teissä on muuten hieman samaa näköä!

    ReplyDelete
  15. I agree!!! Minun lemppari on Adriana Lima, kestosuosikki! Tuota kun katsoo niin tekee mieli treenata lujemmin ja muutenkin vaalia OMAA sisäistä ja ulkoista kauneutta ja hyvinvointia :) Taidankin pitää tänään itselleni hemmotteluillan treenin jälkeen, mm. naamio kasvoille, manikyyrit ja pedikyyrit jne.

    Kyllähän nuo Enkelit ovat tajuttoman kauniita mutta niin olet Sinäkin! Aina hehkut niin nätisti kuvissa mitä tänne blogiin laitat, se jos mikä on kaunista ja kannustaa minuakin treenaamaan, elämään terveellisesti ja täysillä ja tietenkin olemaan tyytyväinen omaan elämääni! Että älä yhtään vähättele itseäsi :)

    PS. Mieheni tykkäsi eniten Katy Perryn kropasta :P

    ReplyDelete
  16. Kaikkihan nuo ovat jumalaisen kauniita mutta oma suosikkini on Miranda Kerr :)

    ReplyDelete
  17. Kiitos paljon kun jaot tämän! En osaa kyllä millään valita suosikkiani, kaikki ovat aivan uskomattomia! =)
    Itse käyn lähes päivittäin kuolaamassa VS'n alusvaatteita netissä. Harmittaa, kun tullimaksut tekevät tilaamisen kukkarolleni lähes mahdottomaksi. Olen yrittänyt etsiä josko näitä saisi ihan Suomesta ostettua, mutta tähän asti olen vetänyt vesiperän. Onko sinulla tai muilla lukijoilla kenties toisenlaista tietoa? Saisiko Victoria's Secretiä kotiin jostakin muualta kuin kaukaa meren takaa?

    ReplyDelete
  18. Iiiihan mahtavaa! Tykkään kattoa Victorias secret showta jo ihan sen shown takia. Ne tekee siitä niin näyttävän ja mielenkiintoisen, että sitä vaan jaksaa tuijottaa tuon koko ajan.
    Ja kieltämättä Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio ovat parhaita! Tykkäsin myös Erinistä ja Chanelista.

    ReplyDelete
  19. NIIN ja pidin erityisesti tuosta Akonin osuudesta, biisi sopi täydellisesti showhun!

    ReplyDelete
  20. WAU! Täällä myös yksi Adriana Lima -fani.

    Hupaisaa muuten, että olivat enkelit Akoninkin mielestä verrattain.... hmm... innostavia. Melkoisen nolo tilanne kun housuissa on eloa tuollaisella hetkellä. Koettaa vielä kädellä jotenkin korjata tilannetta. :)

    ReplyDelete
  21. oih, tää oli musta vielä superisti parempi show kuin edellinen! :) adriana lima todellakin osaa ottaa lavan haltuun, siinä mielessä lemppari, mutta ultimate-lempparini miranda kerr ei yllättäen ollut paikalla ;) erin heatherton kyllä valloitti suloisuudellaan myös, eli aika monta lempparia löytyy!

    ReplyDelete
  22. Voi ei, en tiedä uskallanko katsoa noita videoita, mulla on nimittäin juuri korvapuustit uunissa :D Uteliaisuus taitaa kuitenkin viedä voiton. Jo näin etukäteen voi sanoa, että kesäkuntoon-projekti alkakoon ja tästä saa varmasti inspiraatiota.

    ReplyDelete
  23. Onko kukaan teistä huomannut, että nämä ovat aika sairaan laihoja? Edustavat mielestäni vääriä kauneudenkuvia.

    ReplyDelete
  24. Adriana ja Alessandra ovat kyllä häikäiseviä! Nää näytökset ovat kyllä kertakaikkisen ihania ja motivoivia! Upeita naisia :)

    ReplyDelete
  25. Behati, Chanel ja Adriana ovat omia suosikkeja! Tosin kaikki enkelit ovat mielettömän kauniita:) ehdottomasti paras inspiraationlähde kuntoiluun:D ja Katy Perry oli ihana!

    ReplyDelete
  26. huoh :( jostain syystä victoria's secretin mallit saa vihaamaan omaa kroppaa niin paljon.

    ReplyDelete
  27. kiitos kun laitoit nämä :) ihana näytös! chanel on söpö :)

    ReplyDelete
  28. ihana nähdä runway-malleja jotka ei näytä siltä että ovat kuolemassa nälkään. no siis laihuus on itsestäänselvää, mutta se on ihanaa että mallit osaa hymyillä ja olla ilosia runwayllä sen sijaan että näyttäis siltä että on nälkä nälkä nälkä :D random...

    ReplyDelete
  29. Katsoin koko shown läpi ja eihän sitä voinut kuin ihastella ! Upeita naisia ja upeita asuja ! Nuo kropat on joitan niin upeaa, varsinkin kun osa neidoista on saanut lapsenkin ! Kauheaa huutomerkkejen käyttämistä, mutta tämän ansiosta kuntokuurini todellakin sai uutta potkua. Vielä kun saisi parikymmentä senttiä pituutta ja tuollaiset kasvot niin.. Oikeasti niin upeita naisia että todellakin käy kateeksi :D

    ReplyDelete
  30. Mitä tähän nyt sanoisi... Upeaa, upeaa ja vielä kerran UPEAA! Tuskin pystyn tuollaista kroppaa koskaan saavuttamaan, mutta tämä antoi ehdottomasti potkua treenaamiseen ja saahan sitä aina haaveilla :)

    ReplyDelete
  31. VS:n näytökset on ihan mahtavia! On suosikkimallini on ehdottomasti Adriana Lima.

    Olen jo jonkin aikaa puhunut, että kunhan oikein kunnolla tympiinnyn nykyiseen työhöni (jos sitä tapahtuu), niin otan yhteyttä VS:ään ja selvitän, voiko sitä alkaa tuomaan maahan/lanseeraamaan Suomeen. Mielihyvin lähtisin luotsaamaan VS:n maihinnousua tähänkin osaan maapalloa.

    Joku tuossa mainitse, että IE ei aina näytä sun postauksia, vaan valkoista ruutua. Mulla on sama ongelma; vain banneri ja oikea sivuvalikko näkyy. Tässä tapauksessa postauksn saa kyllä näkymään, kun skrollaa oikeaa sivuvalikko tuohon "Blog archive"-osaan ja klikkaa siitä viimeisintä postausta(tai mitä postausta nyt sitten haluaakaan lukea).

    ReplyDelete
  32. Heippa! Saanko kysyä, että mihin kohtaan ulkonäössäsi et ole muka tyytyväinen? Mielestäni olet hurjan kaunis ja ei vartalosikaan bikinikuvien perusteella mallin mitoista jää... :)

    ReplyDelete
  33. Tykkään myös kovasti VS:n showsta joten kiva kun laitoit tännekin! Ajattelen aina että miten he pystyvät kävelemään tuollaisilla koroilla ja vielä (varmasti aika painavat) siivet/tms selässä ja niin luontevasti. Olen jo hyväksynyt sen tosiasian että olen itse aivan toiselta planeetalta kun nuo upeat mallit:), mutta Alessandra on kautta aikojen suosikkini.

    Katy Perry oli muuten juuri sopiva ja mielestäni hänellä itsellään oli koko show'n kaunein body! Juuri täydellinen.

    ReplyDelete
  34. Aaah love these shows! <3 oon tykänny Katy Perryn musiikista mut livenä oli järkytys. Aivan karseeta kuunneltavaa.

    ReplyDelete
  35. Mun ehdottomat lempparit on candice ja rosie, Rosie varsinki on tollanen ihanan eloisa, ja niin kaunis tyttö. Mutta täytyy sanoo, että kaikki tytöt vaikuttaa maan läheisiltä persoonoilta eikä miltää diivoilta, ihana on tollasta iloisuutta ja energian määrää katsella! (:

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)