Tuesday, January 25, 2011

Tänään Helsinkiin!

Tänään illalla pääsen lentämään Suomeen pariksi päiväksi! :)
Aivan mahtavaa nähdä ystäviä, perhettä, hoitaa vähän uusia työkuvioita Suomessa, saada suomalaista ruokaa ja kuulla suomen kieltä ympärillä!


Näiden matkapostauksien myötä mieleeni hiipi idea jos tekisin postauksia lempiasioistani Helsingissä.
Eli mitä kaikkea yleensä teen niiden parin päivän aikana kun saan rakkaassa kotimaassani viettää?
 • Lempiravintolani
 • Mitkä kaupat käyn läpi
 • Mitä elintarvikkeita vien mukanani asuinmaahani... ja
 • Mitä tykkään ylipäänsä kotimassa ollessani tehdä
Muita ideoita Suomeen liittyen?

22 comments:

 1. kuulostaa kivalta postaukselta! Juurikin nuo mainitsemasi asiat kiinnostavat :) Mukavaa suomen reissua sinulle kaunotar!

  ReplyDelete
 2. Joo tee ihmeessä tuollainen postaus!Kiva :)

  ReplyDelete
 3. ai ei asu suomessa, toivottavasti tämä ei ole liian yksityiselämääsi käsittelevä kysymys, mutta missä sinä asut :)? ja nautinnollista Helsingin matkaa!

  ReplyDelete
 4. Missä päin Helsinkiä teillä on Suomen kotinne? Mukavaa Suomessa oloaikaa sulle kaunis :)Blogisi on helmi!

  *Pauliina*

  ReplyDelete
 5. Missä maassa asut?

  ReplyDelete
 6. Niina,
  Voi kiitos paljon! Ja toivottavasti saan kameran pian käyttöön että tosiaan onnistuu moiset!:))

  AnsQ,
  Mahtavaa että kiinnostaa nämä arkiset asiat:)

  Julia,
  Hei ihana! Itseasiassa vaikka kysymys ei ole liian henkilökohtainen, mutta se on juuri se raja mille olen päättänyt vetää blogissani rajan. Sillä sitten kun kerron missä maassa asun niin seuraavat kysymykset on miten sinne päädyin, mitä siellä teen jne. Joten vaikka asuinmaani ei ole mikään salaisuus (jos kadulla joku multa kysyy missä asun niin varmasti vastaan :D) mutta täällä julkisessa ympäristössä olen päättänyt vetää rajan jo tähän, jotta erottelu olisi mahdollisimman selvä:) Toivottavasti ymmärrät? Kiitos vielä paljon!:)

  Pauliina,
  Ihan keskustassa onneksi niin pääsee nopeasti liikkumaan paikasta a paikkaan b:)

  anonyymi,
  Hei! Pyrin pitämään kiinni yksityisyydestäni täällä blogissa ja ikävä kyllä vedän rajan jo asuinmaahani. Sillä sitten kun kerron missä maassa asun niin seuraavat kysymykset on miten sinne päädyin, mitä siellä teen jne. Joten vaikka asuinmaani ei ole todellakaan mikään salaisuus tai mitenkään erikoinen (jos kadulla joku multa kysyy missä asun niin varmasti vastaan :D) mutta täällä julkisessa ympäristössä olen päättänyt vetää rajan jo tähän, jotta erottelu olisi mahdollisimman selvä:) Toivottavasti ymmärrät?:)

  ReplyDelete
 7. no nyt en ihan ymmärrä, että jo pelkän asunmaan kertominen olisi jotain henk.kohtaista. Sehän on enemmän kun näytät oman naamasi? kirjoitat kumminkin blogia ja tuntuu oudolta lukea kun ei tiedä maata missä asut. Hieman ehkäpä liian neuroottista

  ReplyDelete
 8. Anonyymi,
  kuten aikaisemmin vastasin. Ei missään nimessä ole liian henkilökohtaista!:) Vaan haluan pitää jonkinlaisen rajan kysymyksille, sillä en itsestäni halua tässä blogissa mitään kummoisempaa kertoa. Koska kun kerron asuinmaani, seuraavat kysymykset ovat miten sinne päädyin, miksi siellä nyt olen jne. Tarkoitus olisi kun tämä blogi olisi vähän kuin naistenlehti. Eli jos joku minulta kasvotusten kysyy asuinmaatani niin tottakai vastaan:) Kuten sinäkin kirjoitat anonyyminä, tiedät varmasti että netissä ei kannata liikaa itsestään kertoa!:)

  ReplyDelete
 9. "no nyt en ihan ymmärrä, että jo pelkän asunmaan kertominen olisi jotain henk.kohtaista. Sehän on enemmän kun näytät oman naamasi? kirjoitat kumminkin blogia ja tuntuu oudolta lukea kun ei tiedä maata missä asut. Hieman ehkäpä liian neuroottista"

  Yksinkertaisen ihmisen on vaikea selvästi ymmärtää monia asioita =DD

  ReplyDelete
 10. Eiköhän blogin pitäjä saa itse päättää mistä haluaa kirjoittaa/kertoa.

  ReplyDelete
 11. Onpa ihmiset uteliaita!(:
  Itse en ymmärrä, miten anonyymit, jotka ei anna itsestään mitään, vaativat vastaavia tietoja toiselta, joka on kantansa selvästi ja asiallisesti toistuvasti ilmaissut?
  Ja mitä ihmettä joku tekee sitten sillä asuinmaan tiedolla, jos blogin pitäjä ei ole aikeissakaan kertoa mitään henkilökohtaista elämästään?

  Kiitos Mrs.V mahtavasta blogista! Minusta pidät yllä ihailtavaa linjaa ja tapasi vastata kaikenlaisiin kommentteihin on esimerkillistä.

  t. taas se hieman vanhempi lukijasi

  ReplyDelete
 12. moi! et varmaankaan kerro edes nimeäsi täällä? tykkään kovasti blogistasi! ymmärrän kyllä että tahtoo pitää yksityisenä asiana nämä :)

  ReplyDelete
 13. Tervetuloa Suomeen taas, nauti ajastasi täällä! :)
  Ihmisten uteliaisuus on rajaton, joten minä ainakin ymmärrän halusi pitää asuinmaasikin "salassa"; sen jos täällä kerrot niin sulle ihan varmana satelisi lisäuteluita :D joten keep ypur secret, jos sen niinkin voi sanoa :)

  ReplyDelete
 14. Kuulostaa tosi kivalta :) erityisesti odotan innolla, että mitä tuotteita täältä kaipaat! :)

  ReplyDelete
 15. PS. Tarkoitin tosiaan, että tuotteita eikä pelkkiä elintarvikkeita. Eli kaipaatko esim. jotain tiettyjä kosmetiikkajuttuja, vaatteita, elektroniikkaa tms.? :)

  ReplyDelete
 16. uusia työkuvioita-->indiedays??? se olis hieno juttu :D hauskaa helsinkiaikaa!

  ReplyDelete
 17. Moikka ! Ihan näin aiheen ohi kyselen, mutta huomasin että olet lähiaikoina käyttänyt lähes vallan juuri Vilasta ostettuja farkkuleggingsejä. Olisinkin kysnyt, että mitä kokoa kyseisista housuista käytät? Näytät olevan vartaloltasi melko samaa kokoa kuin minä ja farkkusi näyttävät aina niin istuvilta. Ongelmanani on se, että housut helposti löystyvät ja alkavat roikkua takamuksesta ja reisistä. Huomaatko itse kyseistä ongelmaa juuri Vilan farkuissa ja miten "ennaltaehkäiset" ongelmaa?

  Kiitos vastauksestasi ! :)

  -Salla

  ReplyDelete
 18. Itsekin ulkosuomalaisena mulle tuli mieleen kommentti tuosta kun sanoit, että "mahtavaa... kuulla suomen kieltä ympärillä".
  Itse kun käyn pikavisteillä Suomessa, sattuu usein että kun kulkee vaan omissa ajatuksissaan kadulla niin yhtäkkiä sitä hämmästelee, että onpas täällä paljon suomalaisia kun koko ajan kantautuu suomenkieltä korviin. Noh, sitten nano-sekunnin päästä sitä hoksaa että miksi niitä suomalaisia on niin paljon ympärillä.... Joskus kun paikat vaihtuu ympärillä nopeaan tahtiin ei mun ajatukset meinaa pysyä perässä....

  No, mutta se oli vaan sellainen ajatus joka tuli mieleen.

  Olen muutaman kuukauden seurannut blogiasi, en muista olenko ennen kommentoinut.

  Hauskaa Helsinki-aikaa!

  t. Hessu

  ReplyDelete
 19. Heruisko ees maanosaa ? :) btw blogis on ihana!

  ReplyDelete
 20. Äh, mun täytyy vaan nyt myöntää että mulle tulee usein krja olo kun luen sun blogia:( Siis SINUSSA ei ole mitään vikaa, mutta jotenkin tämä blogi saa minut tajuamaan kaiken sen, mitä minulla EI ole:) Olet selvästi hyvin toimeentuleva, korkeasti (?) koulutettu ja menestynyt. Ja siihen vielä kauneus ja sivistys päälle. Itse olen yliopisto-opiskelija ja junnannut samassa tilanteessa jo niin kauan että alkaa ärsyttää. Opintotuella ja osa-aikatöillä elellään ja juuri ja juuri pärjään:)

  Ja tottakai meillä kaikilla ihmisillä on omat ongelmansa eikä se raha ole minullekaan kaikki kaikessa. Mutta juuri nyt kun itse on niin lopen kyllästynyt kituuttamiseen eikä tietoa tulevaisuuden työtilanteesta omalla alallani, sitä katselee suoraan sanoen kadehtien Loubotinin kenkiäsi ja Dubain reissujasi.

  Plääääääh. Mä meen nyt syömään puuroa:)

  T:kateellinen suomalainen ja sen aidosti myöntävä

  ReplyDelete
 21. Niintai olisi kiva kuulla asutko edes euroopassa :)?

  ReplyDelete
 22. Voi että, näitä tiettyjä anonyymien kommennteja lukiessa en voinut kuin nauraan ääneen... miten ihmiset voi olla noin kamalan uteliaita ja kateellisiakin.. no hyvä kun edes myöntävät :D
  Sinulle ihanainen kaikkea hyvää ja jatka samaan malliin :) Olet mielestäni fiksu, elämäniloinen ja kaikille vielä kommenteissasi niin sydämellinen ihminen <3

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)