Wednesday, January 26, 2011

Päivän asu kuvituksena

Koska kameraa minulla ei ikävä kyllä vielä ole, yritin Polyvorella koota eilisen matkustusasuni mahdollisimman tarkasti.


Tänään luvassa ripsihuoltoa, ystävien tapaamista, asuntonäyttöjä, kaupungilla kiertelyä ja Helsingin ihailua... Aah. Suomi on mahtava paikka!

18 comments:

 1. Mistä tuollaisia love patience -kaulakoruja voi ostaa? Hirmu nätti. :)

  ReplyDelete
 2. Suomi on kylla aika loistava maa. Tosin silti Irlannista on tullut jo koti ja olisi vaikea kuvitella pysyvasti muuttavansa pois. Hassua miten asiat menee :)

  Ja edellisen postauksen kommenttiosioon liittyen. Tiedan, etta haluat pitaa kiinni yksityisyydesta joten toivon etta tama kysymys ei ole liian henk. koht. Miten olet ulkomaalaisena loytanyt toita nykyisessa asuinmaassasi? Olen itse yliopistosta valmistunut ja ihan hyvassa tyopaikassa taalla Irlannissa, mutta olisi mielenkiintoista tietaa oliko sinulla vaikea loytaa toita ja miten koet uramahdollisuudet ulkomaalaisena?

  Hauskaa Suomi keikkaa, osta kunnon pussi salmiakkia :)

  T. Ansku Ireland

  ReplyDelete
 3. Nuo kengät.. Aivan mahtavat!!
  Ja upean päivän oot kyllä valinnut Suomen reissullesi; täällä ainakin on ihana aurinkoinen sää. (N.60km Helsingistä) :)

  ReplyDelete
 4. Nuo kengät.. Aivan mahtavat!!
  Ja upean päivän oot kyllä valinnut Suomen reissullesi; täällä ainakin on ihana aurinkoinen sää. (N.60km Helsingistä) :)

  ReplyDelete
 5. Heissan, olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, hyvää ja viihdyttävää :-) Voisitko tehdä postauksen "vaatekaapin peruspilareista"!

  ReplyDelete
 6. kuinka voi saada omat kuvat suojatuksi tekijänoikeuslailla ! paljonko tälläinen järjestely maksaa? :) olisin kiinnostunut kuulemaan lisää..

  ReplyDelete
 7. Ooks sä tos VOGUEN kannessa? :o ihan sun näköne meinaa!

  ReplyDelete
 8. Ei vitsi, katoin et sä oisit ollut ton voguen kannessa! :)
  hyvää suomi-reissua!

  ReplyDelete
 9. Mä näin sut varmaan tänään Gina Tricotissa vaaleahiuksisen ystäväsi kanssa? Jos olit sinä niin että sä olet kaunis luonnossa! Ystäväsi myös! En kehdannu tulee moikkaa mutta sanotaan nyt näin pelkurina kommenttiboksin kautta että sun blogi on lempparini!:)

  ReplyDelete
 10. Huomaa kyllä että pikkutytöt ja teinit kommentoivat näitä blogeja :D Joku luuli että olet lehden kannessa eikä varmaan ole kuullutkaan nimestä Victoria Beckham.. ;) Ihanaa palvontaa ja hehkutusta.. tuskin aikuisilta ihmisiltä.

  ReplyDelete
 11. "Huomaa kyllä että pikkutytöt ja teinit kommentoivat näitä blogeja :D Joku luuli että olet lehden kannessa eikä varmaan ole kuullutkaan nimestä Victoria Beckham.. ;) Ihanaa palvontaa ja hehkutusta.. tuskin aikuisilta ihmisiltä."

  Kieliasusi perusteella lukeudut ihan samaan sakkiin. Ja jos "pikuutytöt" on niin kaamea asia niin miksi sinä näitä blogeja luet? Mihin ryhmään sinä sitten kuulut jos on tarvetta luokitella?

  t. aikaisempi "teini", joka teki virheen kun katsoi nopeasti;)

  ReplyDelete
 12. tuota korua minäkin ihailen <3 ja tietysti kaikki muukin täydellistä!

  ReplyDelete
 13. Moikka!

  Ilmeisesti sulla on ripsipidennykset? :)
  Mullakin olis haaveissa sellaset laittaa ja haluaisin sulta kysellä niistä vähäsen, jos vaan millään ehdit niistä kertoileen :)
  Elikkä onko ne ollut sulla jo kauan ja onko niistä ollut jotain haittaa? Onko sun omat ripset vaurioituneet pidennysten takia? Ja minkähintasta huolto/laitatus sulla on ollut?
  Kiitos jo etukäteen :) !

  ReplyDelete
 14. Oli muuten ihan huippu toi Victoria Beckhamin haastattelu !! Olen viime vuosina joutunut muuttamaan mielipidettäni kyseisestä rouvasta ja tämä haastattelu vaan vahvisti kuvaa, että oikeasti hän taitaa olla aika fiksu ja jalat maassa. Mielestäni positiivisella tavalla hän osaa nykyään julkisuudessa esiintyä. Tykkään!

  ReplyDelete
 15. Itsekin olen käymässä pienellä visiitillä Suomessa mutta minulla on aika eri tunteet kotimaatani kohtaan. Mitä enemmän olen täällä, sitä enemmän tahdon pois. Perheen ja kavereiden lisäksi en kaipaa täältä mitään. Toivottavasti tunteeni silti muuttuvat ajan myötä.

  ReplyDelete
 16. hmm, en tiedä haluatko vastata tai oot aiemmin maininnut blogissa, että missä asut tällä hetkellä? ei tietenkään tarvitse vastata, jos et sitä täälä halua mainita. itse olen vaan seurannut blogiasi vasta vähemmän aikaa enkä vielä ole ehtinyt koluamaan läpi kaikkia postauksia. ja samalla mietin kysyä, että aiotko kenties muutta takaisin suomeen miehesi kanssa? vai etsittekö kakkosasuntoa?:) tykkään blogistasi hirmu paljon!

  ReplyDelete
 17. Ömh, onko sulla oikeesti LV matkalaukku tuossa koossa ja mallissa? Kääk.

  ReplyDelete
 18. En ole kuullutkaan ennen Polyvoresta, mutta ihastuin siihen ihan totaalisesti. Kannattaa myös käydä Lookletissa, jos alkaa joskus lapsettaa ja haluat leikkiä isojen tyttöjen paperinukke-leikkejä :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)