Tuesday, January 11, 2011

Stockholm Streetstyle outfits

Päädyin tässä hiljattain taas selailemaan Stockholm Streetstylen sivuja.
Sivu ei kyllä koskaan petä. Aina löytyy kuva toisensa jälkeen mielenkiintoisia pukeutujia sekä persoonia, jotka inspiroivat monin eri tavoin.

Tämän ensimmäisen kuvan asukokonaisuus on minusta mahtava.
Paksu neule yhdistettynä kuvioituihin sukkahousuihin. Niin yksinkertaista ja kaunista.Tämän seuraavan kuvan koulutyttömäinen kokonaisuus on minusta hurmaava. Erityisesti nuo modernit nilkkurit tuovat mukavasti särmää muuten hyvin konservatiiviseen asuun.Seuraava nainen on yksi lemppareistani - Christine Centenera. Hänen rakkautensa nahkaan ei sammu, ja aika harva voi näyttää yhtä tyylikkäältä asussa, missä ylä- sekä alaosa ovat nahkaa. Kerrassaan upea.Huoh. Rakastan noita Chanel tyylisiä jakkuja. Ehdottomasti vaatekappale, jollaisen haluaisin omaan vaatekaappiini.Ps. Aikamoinen vihkisormus viimeisen kuvan naisella! :)
You could do some serious damage with that thing! :D

9 comments:

 1. Noilla koroillakin sais aika pahaa damagea aikaiseksi...:D

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta nyt vasta kommentoin. Kaunis ja herttainen nainen olet! Aina on ilo lukea tätä :)

  ReplyDelete
 2. Hei! Ihana postaus, niin kuin aina..:)
  Toivottavasti en ole liian utelias, mutta haluaisin kysyä sinulta hieman hintatietoja. Olen päättänyt laittaa rahaa sivuun chanel 2.55:sta varten. Olen etsinyt netistä hintatietoja, mutta aika vanhaa ja epäluotettavaa tietoa löytyy. Voisitko kertoa onko medium-laukun hinta lähempänä 2000e vai 3000e?

  ReplyDelete
 3. Jos käytettynä haluaa ostaa kannattaa käydä Vintage Parisin sivuilla... Muuten sitten ihan Canelin omassa liikkeessa, netistä on aika turha reissailla, kun siellä kopioita niin paljon!

  ReplyDelete
 4. Oho, ja aikasmoiset korot kans! Miten noilla pystyy käveleen!? :P

  Ihan off topic: kirjotatko siihen toiseen henk-kohtaisempaan blogiisi näitä samoja juttuja/postauksia vai kirjoitatko sinne ihan erilaisia juttuja?

  ReplyDelete
 5. Tuli mieleen hamepainotteisista kuvista, että onko sulla yhtiäkään chinoja/haaremihousuja ?
  Itsellä ehdottomasti kesän ostolistoilla, mutta mitä niiden kanssa pukea muuten päälle ?! :D
  Niihin on vaan mielestäni vaikee löytää sopiva yläosa...

  ReplyDelete
 6. Hei! Ihana blogi, kirjotain nyt tähän kun en ole saanut vastausta aikaisemmin.. Voisitko siis tehdä postauksen koiristasi?

  ReplyDelete
 7. toi eka asu !! kyllä tämä tyttö lähtee nyt penkomaan vaatekaappia ja sitten vissiin kauppaan ostamaan ne sukkahousut =) ihana asu kerrassaan. kivoja nää inspiraatio kuvat, itellä kun se täällä myräkän keskellä on vähän kadoksissa :)

  ReplyDelete
 8. Minuun upposi tuo eka asu ihan kympillä. Mahtava asu, ei liian pliisu mutta ei liian "hörtyläinen". Aivan mahtava siis. Mullakin osui silmiin tuo vihkisormus, sehän on ihan epäkäytännöllinen :D Mulla menis vaan hermot tuollaisen kanssa. Ehkä olenkin vain kateellinen tuollaisesta timanttimäärästä.. ;D

  ReplyDelete
 9. No tuo sormus on vähän liikaa makuuni, mutta nuo kengät! Ah, rakkautta!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)