Wednesday, January 12, 2011

Marchesa

Tajusin hiljattain miettien tämän vuoden kaikkia juhlia, etten ole pitkään aikaan kirjoittanut juhlapukeutumisesta mitään.
Tästä syystä mieleeni juolahti parikin postausideaa pukukoodeista, all time suosikeistani punaiselta matolta sekä pikkumustien asustamisesta. Mutta sitä ennen, haluaisin jakaa teidän kanssanne kuvia suosikki juhla-asu merkistäni - nimittäin Marchesasta.


Tämä suhteellisen nuori merkki sai alkunsa, kun nuoret lupaavat englantilaiset Georgina Chapman ja Keren Graig tapasivat Chelsea College of Art and Design koulussa Lontoossa. Georgina oli erikoistunut pukujen suunnitteluun kun Keren taas oli fokusoitunut printteihin ja kirjailuihin. Tuloksena syntyi insituutio, missä Georginan verhoilu- sekä suunnittelutaidot yhdistyivät Karenin tektiililuomuksiin ja Marchesa- merkki näki päivänvalon vuonna 2004.Pidän aivan äärimmäisen paljon heidän tavastaan käyttää kangasta. Kauniita värejä, upeita leikkauksia ja upeita materiaaleja. Voi kun sitä olisi mahdollisuus/tilaisuus käyttää vastaavanlaisia unelmia!Marchesa juhlamekot ovat hyvin yleinen näky punaisella matolla. Merkin faneihin kuuluu mm. Eva Longoria, Blake Lively, Jennifer Lopez ja Kate Beckinsale.Aah.
Marchesan hameet ovat todellisia unelmia.

Mites te muut?
Mikä merkki yleensä kerää teidän katseenne punaisella matolla?

14 comments:

 1. wautsi miten upeita pukuja! :)

  ReplyDelete
 2. Marchesan ohella oma suosikkini red carpet -asuissa on Lanvin =) Lanvin tekee ihanan eteerisiä ja naisellisia pukuja. Rakastan hyvin laskeutuvien kankaiden ja drapeerausten ja laskostuksien yhdistelmiä =)

  ReplyDelete
 3. Piti ihan lähteä nettiin etsimään oma all-time favorite red carpet look. Halle Berryn Oscar-puku. Ja sehän oli Elie Saabin. Pikainen googlen kuvanhakukierros paljasti ,että Elie Saabilta on olleet monet muutkin upeat luomukset tähtien yllä, jotka ovat mieleeni jääneet. Hallen puku oli mielestäni tyrmäävä; ihanasti laskostettu alaosa, joka oli samaan aikaan kapea, mutta runsas. Yläosastaanhan puku oli sopivasti paljastava olematta silti liian rohkea.

  ReplyDelete
 4. Tuo Evan violetti mekko on aivan uskomattoman upea..!

  ReplyDelete
 5. Oi todella kauniita!

  Elie Saab, Valentino ja Oscar de la Renta = kauniita vaatteita! :)

  ReplyDelete
 6. Oi mitä ihania luomuksia! Toi pikkumekko Eva Longorian päällä on ihan täydellinen!

  ReplyDelete
 7. Nuo valkeat pikkumekot ovat TÄYDELLISIÄ ihanuuksia! :)

  ReplyDelete
 8. rakkautta <3 kiitoskiitos en oo enne huomannu tota merkkiä

  ReplyDelete
 9. Tuo Marhesa on yksi uusimpia ihastuksiani. Aivan mahtavia mekkoja todella!

  ReplyDelete
 10. Aivan älyttömän hienoja mekko!

  ReplyDelete
 11. Ihan uskomattoman upeita pukuja!
  Kävin heidän sivuillaan ja sydän oli pysähtyä. =D

  ReplyDelete
 12. Oi vau, siis leikkaukset ja värimaailmat NIIN uskomattoman upeita! Ihanan naisellisia ja pehmeitä ja kuitenkin niissä on asennetta. Toi viimeinen kuva (jossa Jennifer Lopez) on visuaalisesti yksinkertaisesti täydellinen! *huokaus*

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)