Thursday, January 20, 2011

Karvaiset kaulurit

Yksi tämän hetken kuumista jutuista on karvakauluri.
Itse pidän noista neutraaleista sävyisistä, mutta rohkeimmilla on näkynyt jopa turkista hot pinkkinä.
Itsekin tuli vastaavanlainen hankittua. Tekoturkiksena tosin.

Mitä mieltä te olette näistä karvakaulureista?

11 comments:

 1. Pointsit sille, että hankit tekoturkiksena!

  ReplyDelete
 2. Pinkki karva ei ole ehkä ihan munkaan juttu, mutta luonnollisemmat sävyt iske noissa ja kovaa. :)

  ReplyDelete
 3. Tykkään kovasti! Parhaimman näköisiä nuo neutraalin väriset, tosin itselläni somistus majailee monien muiden inspiraatioiden vuoksi vasta hankintalistalla, mutta tarkoituksena kuitenkin kotiuttaa kauluri vielä tämän talven puolella.

  -Tanja
  http://tanjavita.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. tosiaan, nuo luonnollisen väriset tekokarvakaulurit ovat ihania :) minulla on yksi H&M:stä, mutta huonosti noita tuntuu kaupoista löytyvän..

  http://mysupersweet16forever.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Karvakaulurit ovat kauniita ja ennen kaikkea lämpimiä, mutta aika kammottavalla tavalla ovat nuo aidot turkikset tuotettuja. Liian harva fashionista tulee ajatelleeksi sitä, mistä kaikki kauniit vaatteet tulevat. Siksi nostan sinulle hattua, että olet hankkinut tekoturkiksen. :) muutenkin hieno blogi, päiväni piristys!

  ReplyDelete
 6. Ka-ma-li-a!!! Niin hirveitä ettei mitään järkeä

  ReplyDelete
 7. mä oon pitkään katellut karvakaulusta, mutta jostain syystä mistään ei vaan löydy omaa silmää miellyttävää..Ystävä löysi pilkkahintaan ketunkarva kauluksen ja se oli kyllä MAKEEEE..itsehän en voi hankkia samaa kuin ystävällä joten se jäi sitten :D

  ReplyDelete
 8. edelleen mahtava blogi :) yksi probleema, en tieda oonko ainut? taa on ainoa blogi missa siis tama ongelma tullut vastaan, kun avaan blogin, en "nae" mitaan, blogibannerin jalkeen pekkaa tyhjaa (sivupalkki toimii mutta normipostaukset ei nay), postaukset nakyy vain jos skrollaan alas ja avaan ne yksitellen. anyone? osaako joku neuvoa mista johtuu? mulla HPn lappari ja normi XP, muut blogit saan avattua hyvin.
  Kiitos viela ihanasta blogista ja pukeutumisinspiraatioista!

  ReplyDelete
 9. Me likes :) En tosin tekokarvasta...

  ReplyDelete
 10. Charlie....Sama ongelma ilmenee minullakin!

  ReplyDelete
 11. Tosi hienoja kyllä!

  Itselläni on pari minkkihuivia sekä yksi kettuhuivi. Ne ovat tosi lämpimiä ja kauniita ja sopivat hyvin melkein minkä takin kanssa vaan.

  Itse en ostaisi tekoturkista, koska minusta tuntuu hullulta ostaa öljystä tehtyä "turkista". Aito turkis miellyttää enemmän silmääni, enkä muutenkaan näe mitään eroa eläimet käyttämisestä ruoaksi tai vaatteeksi, joten lihaasyövänä voin mielestäni pukeutua myös aitoon turkikseen - muuten olisin aika kaksinaamainen.

  Tässä vain omia mietteitäni, ei ole tarkoitus loukata ketään tai muutakaan. Jokainen tehköön niinkuin itse parhaaksi näkee :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)