Saturday, January 15, 2011

My all time favorites from the red carpet

Kerroinkin jokin aika sitten ideastani esitellä kaikkien aikojen lempimekkoni punaiselta matolta.
Kävin tuumasta toimeen kun kerta palkintogaala sesonkikin starttaa käyntiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kun Golden Globe palkinnot jaetaan jälleen Los Angelesissa.
Tässä siis minun all time favorite TOP 10 - listani.



Tämä puku pääsi listalle sen takia, koska muistan ihailleeni tätä asua 7 vuotta sitten, kun sen Jennifer Lopezin päällä ensimmäisen kerran näin. Luulenpa, että tämä puku sytytti rakkauteni hempeään persikkaiseen väriin.



Aah. Jessica Alba kantaa tätä Versacen shampanjan väristä mekkoa kunnialla. Juuri sopivan koristeellinen puku niin sirolle ja kauniille naiselle. Korvikset kruunaavat asun.




Tämä asu pääsee listalle nimenomaan siitä syystä, että minusta nuo smaragdin vihreät korvakorut olivat niin häkellyttävän upeat muuten hyvin simppelin asukokonaisuuden kanssa. Korvakorujen väri oli nappivalinta kauniin Angelinan silmien kanssa. Tässä kokonaisuudessa korvakorut varastavat hameelta ainakin minun kohdallani täydellisesti huomion.



Seitsemäntenä ainokainen Marchesa puku tällä listalla. Tämä puuterisen kimaltava sävy sopi tummalle näyttelijättärelle upeasti. Sandra Bullock oli kerrassaan sädehtivä ottaessaan vastaan Oscar-pystinsä elokuvastaan The Blind Side. Jos ette ole nähneet kyseistä elokuvaa, suosittelen ehdottomasti sen katsomista. Aivan mahtava tarina, jonka aikana tuli muutama tippa tirautettua...



Kuudentena löytyy historiaa tehnyt Halle Berry. Hänen rohkea mekkonsa oli minusta lumoava ja naisen kauneus oli tuona iltana vertaansa vailla. Ainut mikä minua hieman häiritsee tässä kokonaisuudessa ovat hänen kenkänsä. Jotenkin noin upean ja pitkän iltapuvun alta pilkottavat varpaat pistävät minun silmääni.



Ja tämän mekon myötä Hilary Swank todellakin brought sexy back... Tuon mekon selustahan on kerrassaan mieletön. Minusta äärimmäisen seksikäs iltapuku hyvin onnistuneella tavalla. She definitely looked like a million dollar baby.



Penelope Cruz pettää harvoin punaisella matolla, ja vuonna 2007 hän todella pisti parastaan. Tämä puuterin sävy sopi naiselle loistavasti ja tuon hameen materiaalit, verhoilu ja istuvuus tuovat jokaisen tytön prinsessa haaveet taas pintaan.



Nicole Kidman lukeutuu myös monen suosikkeihin kun seurataan punaisen maton vieraita. Matolla on monesti näkynyt todella kauniita punaisia iltapukuja, mutta minun silmääni tämä Nicole Kidmanin numero on ällistyttävän upea ja äärimmäisen imarteleva. Puku halaa Nicolen kehoa juuri oikeista kohdista, saaden naisen näyttämään entistäkin pidemmältä ja upea kroppaisemmalta - juuri kun luuli sen olevan mahdotonta. Todellakin my favourite Lady In Red.



Tässä naisessa on vaan jotain, mikä vetoaa minuun kovasti. Mitä tulee romanttisiin komedioihin, hän on ehdottomasti lempinäyttelijäni, mutta punaisella matolla hän osaa myös säväyttää. Hänen viimevuotinen valkoinen Marchesa pukunsa Golden Globeissa lukeutuu myös lemppareihini, mutta jo vuonna 2003 Osacreissa, hän painui mieleeni upealla kultaisella Versace puvullaan. Tämä viimevuotinen valkoinen Puccin hame SAG- awardeissa oli kerrassaan mieletön ilmestys kaikessa yksinkertaisuudessaan ja seksikyydessään. Kyllä nuo avonaiset selät kolahtavat minuun!



Ja minun lemppareitteni listalla voiton vie Eva Mendes valkoisella Diorin iltapuvullaan. Kokonaisuuden ehdottomasti teki tuo mielettömän upea turkoosi choker, joka on niin onnistunut yhdistelmä puhtaanvalkoisen hameen kanssa, että lopputulos on unohtumaton. Tämä on yksinkertaisesti täydellinen ja ehdoton suosikkini kautta aikojen -  ei epäilystäkään.

Löytyykö sinun suosikkisi minun listaltani?

20 comments:

  1. Aika monta samaa suosikkia meillä näyttää olevan. Tuo Eva Mendesin asukokonaisuus on kyllä aivan upea. Olin aivan innoissani silloin kun Rachel Zoe valitsi tuota pukua ja asusteita Mendsille ohjelmassaan.

    ReplyDelete
  2. Oma kärkikolmikko oli Hilary Swank, Penelope Cruz ja Eva Mendes. Voiton vei Hilary Swank. Hän on yksi minun ehdottomista suosikeista valkokankaalla Penelope Cruzin lisäksi. :)

    ReplyDelete
  3. Toi Jessica Alba on kyllä niin upea! Oot kyllä hyvän listan tehnyt :)

    ReplyDelete
  4. nille,
    Joo kyllä! Täytyy sanoa että kyllä tiesi Rachel Zoe mitä teki kun Evan tuohon kokonaisuuteen stailasi!

    Helkku,
    Meillähän on monta yhteistä suosikkia!:)

    Linda,
    Jessica Alba on vaan niin käsittämättömän kaunis. Ihan sama mitä hän pistää päälle :D

    ReplyDelete
  5. Ihana postaus, tän tyyppisiä ehdottomasti lisää ! :-) Itselleni iskee noista eniten Jessica Alba, Angelina Jolie ja Penelope Cruz, joista viimeinen on mielestäni upein. Kohta pääsee taas tutkimaan punaisen maton asukkeja, IHANAA ! :-)

    ReplyDelete
  6. penelope cruzin puku on aivan mahdottoman upea!

    ReplyDelete
  7. juulia,
    Kyllä!:) Voisin vaikka tulevista gaaloista tehdä tänne omat suosikit ja inhokit listan?

    Anonyymi,
    Niin on!:)

    ReplyDelete
  8. jessica alba! <3

    ja hei en pahalla sano, mutta noihan on kaikki mekkoja, ei hameita? :D

    ReplyDelete
  9. Anonyymi,
    Hän on hyvin kaunis!:) Kiitos huomautuksesta! Ihan oikeassa olet. Mekko on kokopitkä kun hame alkaa vyötäröstä. Kun kirjoittelen näitä postauksia en aina huomaa mitä kirjoitan, täten olen vahingossa käyttänyt molempia sanoja tässä postauksessa - vaikka mekkohan se on oikeaoppisesti:)

    ReplyDelete
  10. Ihanat puvut olet tähän listannut! Mun mielestä Kate Hudson on törkeen ihana tuossa mekossaan. Mutta jos ajattelisin mekkoa itsessään, siis jonka voisin itselleni pukea, niin se ois tuo simppeli Angelika Jolien musta :)

    ReplyDelete
  11. Sofiina,
    Tiedätkö jos mun pitäisi valita iltapuku itselleni, niin varmasti pukisin päälle joko tuon Kate Hudsonin hameen!:) Jokin hänen persoonassaankin viehättää minua ihan huimasti? Juhlapuvuksi valitsisin tuon Eva Mendesin valkoisen version!:)

    ReplyDelete
  12. Tuo Jessica Alban mekko on aivan upea! Samoin Kate Hudsonin.

    ReplyDelete
  13. Anteeksi kun korjaan, mutta se on definitely. Yllattavan moni tekee tuon virheen ja kirjoittaa definately. Tama ei ollut mitaan arvostelua vaan ystavallinen korjaus vaan. :-) Sinulla on kiva blogi ja tunnut olevan tosi ihana ihminen, jatka samaan malliin!
    R.

    ReplyDelete
  14. Anonyymi,
    Mä pidän kaikista!!:)

    R
    Voi kiitos ihana! None taken!:) Ihan totta - you are definitely right!:) Pitää ruveta vissiin vähän keskittymään mitä kirjoittaa ettei tulisi turhaan näitä ylenkatsomisia itselläni. Suomen kielenikin täynnä huolimattomuusvirheitä :/ Mutta kiitos erittäin ystävällisestä virheen huomautuksesta!:) Ihanaa viikonloppua!:)

    ReplyDelete
  15. Hei nille kaikille jotka sitä sinun "norsunkärsää" hinkuivat Suomesta selaisin Hairstore.com nettisivua ja satuin siellä törmäämään samanlaiseen kuivaushuppuun, http://www.hairstore.fi/webstore/index.php?frame=&maingroup_id=0&subgroup_id=0&search=normal&query=1789100 linkin takaa lisätietoa ja Mrs. V pahoittelut mainonnasta (olen tosin itsellenikin etsinyt tuota ja ajattelin vain tulla jakamaan sen muiden kanssa) ja ihania mekkoja olet valinnut !

    ReplyDelete
  16. Aivan ihanaihana postaus ja ytimekkäät kommentit sulta!! Ja mulle se on toi Hilary and THE Dress - mieletön yhtälö. Pukisin hyvinkin samaisen puvun itse joskus! ;) Avoimet selät munkin heikkous..

    ReplyDelete
  17. http://hairium.com/webshop/product_details.php?p=240
    löysin vielä toisenkin kuivaushupun ja kolmatta en enää tänne pistä ettei mee ihan asiattomaks :)

    ReplyDelete
  18. Lola,
    Voi Lola älä missään nimessä pelkää että menisi asiattomaksi tai ottaisin pahalla!:) minusta on äärimmäisen ihanaa ja ystävällistä että viitsit tulla jakamaan tämä tiedoin muidenkin kanssa, jotka mahdollisesti sitä tietoa etsivät! Joten kiitos kovasti!!:)

    Velina,
    Ihana että tänne on eksynyt saman maun omaavia naisia!:) Kyllä, avoimissa selissä on vaan sitä jotain...;)

    ReplyDelete
  19. Miten naisihminen voi edes sanoissaan sekoittaa hameen ja mekon... O_o Huvittavaa! :D

    ReplyDelete
  20. Anonymi,
    Voi kuule...Helposti!:) Ajatuksissaan sitä tulee vahingossa kirjoitettua kaikenlaista väärin. Blogini kun on enemmän tajunnan virtaa kuin kielikeskelläsuuta-kirjoitettua:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)