Friday, January 14, 2011

Catwalk GentleWOmen

Uusi vuosi, uudet kujeet, uudet tuulet.
Tammikuussa on minusta hieman aikasta lähteä vielä fiilistelemään kevät/kesän muotia, mutta nämä harmaat ja sateiset säät ovat saaneet minut ennätysajassa haikailemaan kaikkien ihanien kesähepeneiden perään.

Seuraavaksi ensimmäinen mallisto esittelyni vuonna 2011 yhdeltä lempi merkeistäni - Dsquaredilta.
Tällä on hyvä aloittaa, sillä heidän valikoimansa ei ole liian kesäinen. Suuri osa seuraavista asuista sopii loistavasti alkukevääseen, kun kaduilta sulaa lumet (who are we kidding - RÄNTÄ) ja pakkanen ei kiristä.

Eli nyt lentää hetkestä nauttiminen toviksi nurkkaan ja keskityn ihailemaan kevään tuulia.


Iskikö teille himo ryövätä miehenne vaatekaappi tyhjäksi?

Minusta todella ihana mallisto, mutta omaan tyyliini tuskin istuu monikaan. Mutta kyllä tuolla muutama asu on jotka mielelläni kotiuttaisin!

10 comments:

 1. meillä on miehen kanssa niin reilusti kokoeroa ettei oikein ole toisen vaatteista iloa.. damn :D

  http://mysupersweet16forever.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Hei!

  Upea blogi sulla :)

  Asiasta kymmenenteen...olisiko mahdollista esim. pienentää bannerisi kokoa? Jostain syystä koko sivusto juuttuu ja menee ihan tilttiin aina bannerisi kohdalla. Mikäköhän tähän mahtaisi olla syynä...?

  Kiitti!

  -A.P.

  ReplyDelete
 3. Sydämeni sulatti erityisesti tuo farkkupaita + suorat housut yhdistelmä, ihan täydellinen!

  Lisäks tuo alin vasen mekko olis kovasti mieleeni :) Pitääkin vierailla kaapeilla ;)

  ReplyDelete
 4. Ei koskaan ole liian aikaista syventyä tulevaan muotiin. Itsekin aloitin sen jo joulukuussa :)

  ReplyDelete
 5. Päivän asut ihan lemppareitani, voisko niitä saada enemmän? :)

  ReplyDelete
 6. Tota banneria vois kyllä pienentää. Kone jumittaa juuri siinä kohdassa ja joudun naamas tuijottamaan monta minuuttia ennen kun sivusto suostui toimimaan. :D Vaikka kauniit kasvot onki niin ikävää se kyllä on :)

  Btw... kiva blogi sulla :)

  ReplyDelete
 7. Kaappispissis
  Voi harmi! Ehkä sä sitten vaan extra large super sizesaat vaan kaiken? :)

  A.P
  Hei! Kiitos paljon kauniista sanoista! Ikävä kyllä tuota banneria en voi pinentää, sillä nyt kuvakoko on tarkasti kooltaan blogin postausten palkkien levyinen. Mutta vaihdan varmaan pian blogini ulkoasun teemaa niin toivottavasti silloin ongelma poistuisi!!:) Syynä tosin saattaa olla myös noi runsas kuvalliset Thaimaa postaukset, joiden resoluutio on aika suuri. Voi olla että myös siksi jumittaa?
  Kiitos infosta!:)

  emmi,
  Kyllä! Se isku minuunkin! :)
  Muhun iski erityisesti tuon sinisen hameen ja valkoisen takin yhdistelmä. Finnish at heart <3 :D

  Ansku,
  Hei ihana!:) Mä oon jotenkin niin huono ihailemaan tulvia trendejä silloin kun sen hetken säät sen estävät, mutta aina on tosiaan kiva vähän kurkkailla :)

  Anonyymi,
  Voi kiitos! Yritän laittaa niitä taas lisää!!:)

  Kukkis,
  EI en ole!:) tulin takaisin muutama viikko sitten:)

  Anonyymi,
  Ikävä kyllä tuota banneria en voi pienentää, sillä se on resoluutioltaan juuri nyt oikean kokoinen, että se on saman levyinen blogini postauspalkkien kanssa. Mutta vaihdan varmaan pian taas blogini ulkoasua ja sen myötä taas banneria niin toivottavasti se auttaa tähän probleemaan!:) Kiitos vielä!:)

  ReplyDelete
 8. Oot varmaan ihan oikeassa, että ehkä jumitus johtuukin tällä hetkellä lähinnä sivuston todella runsaasta kuvamäärästä! En tullutkaan ajatelleeksi, mutta totta tosiaan, sivusto ei jumittanut näin pahasti ennen Thaimaan matkan kuvia...ja sen jälkeenhän sulta on tullut paljon lisää kuvarunsaita postauksia -mikä on tietenkin aivan ihanaa! Harmi vaan, että nettiselaimeni on niin surkeä, ettei pysty sivustoa kunnolla pyörittämään ;(

  Olet ihana, aina niin ystävällinen ja positiivinen :)

  -A.P.

  ReplyDelete
 9. A.P.
  Ihanaa että vaikka sivuni temppuileekin sinun koneella, jaksat siitä huolimatta täällä vierailla:) Kiitos sinulle siis ajastasi!:) Ja ainahan ystävällisille ja ihanille ihmisille vastataan ystävälliseen ja positiiviseen sävyyn!:)
  Kiitos kärsivällisyydestäsi ja muutoksia on kyllä tulossa!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)