Sunday, January 30, 2011

Mulberry Alexa

Mä oon sitten ihan parantumaton laukkufriikki.
Kengät ja laukut ovat todella heikkouteni.
Niitä muka ei ikinä voi olla liikaa. 
Mutta niitä todellakin voi olla ihan tarpeeksi.
Silti löydän itseni aina kuolailemassa uusia laukkuja.
Tätä addiktiota selittelee itselleen sillä, että vaikka paino saattaa vaihdella, laukut mahtuu päälle aina!:)


Minua erityisesti viehättää nuo erikoisemman väriset Mulberry Alexat. Vaikkapa melonin värinen tai keltainen. Ehkä siksi että minulta löytyy perusvärejä kaapista ihan kiitettävästi.

Tätä laukkua on näkynyt viime aikoina ihan huimasti blogeissa ja Chictopian sivuilla. Vaikka nämä Mulberryn laukut ovat olleet "pinnalla" jo vaikka kuinka kauan, en ole ennen kokenut sitä omaksi jutukseni. Kummasti se mieli vaan aina muuttuu kun jotain tarpeeksi näkee:)



Kauniitahan nuo ovat.
Mutta ainuttakaan laukkua en enää tarvitse.
Joten nyt vaan tyydytään ihailemaan noita kaunokaisia ja jätetään laukkuostokset suosiolla muille:)

Mikä laukku on tällä hetkellä sinun kuolauksesi kohde?

22 comments:

  1. Juurikin tuo Alexa on aiheuttanut rytmihäiriöitä jo jonkin aikaa! Saa nähdä meneekö vielä kauan ennen kuin se on mun hyppysissäni :)

    ReplyDelete
  2. Mä lämpenen Mulberry Bayswaterille. Tuosta Alexasta en niin välitä. Bayswater olisi tervetullut mustana mattanahkaisena. Silti vähän mietityttää, että onko se vähän sellainen "opettajalaukku". Meillä ainakin yläasteella naisopettajilla oli hyvin samantyylisiä laukkuja =).

    Ihan yleisesti mulla on hankintalistalla musta laadukas laukku. Ruskeita ja beigejä omistan jo laatuversioina, mutta musta edelleen puuttuu. Ehkä olen siksi kranttu, kun sen vaan pitäis olla niin täydellinen...Guccin Indy olisi sellainen ollut, mutta niitähän ei enää saa (ellei metsästä eBay:sta...mutta siinäkin on feikin ostamisen riski liian suuri). Sinun lahjaksi saamasi Alma Rouge Fauvista voisi kyllä ajaa myös mustan asemaa...Täytynee käydä tsekkaamassa LV:n tarjonta parin viikon päästä Helsingin työreissulla. Ja samalla se Bayswater...

    Se Chanel 2.55 olis tietysti ykkönen ja nappivalinta, mutta saa odottaa vielä erityistä saavutusta. On myös hintansa puolesta niin tyyrit, että sen aika ei ole vielä.

    ReplyDelete
  3. mulberry on aina herättänyt minussa ristiriitaisia tunteita ja en vieläkään oikeen tiedä tykkäänkö niistä vai en. Yksi laukku minulla on mutta sen käyttö on niin vähäistä että hyvä jos muistan edes olemassaoloa :D kieltämättä tuo alexa on "ihan kiva" mutta ei vieläkään SE OMA juttu :)

    ReplyDelete
  4. Kuolauksen kohteena on juurikin tuo Mulberryn Alexa ja Watermelon värisenä. Ens viikolla olis mulla synttärit joten sitten näkee toteutuuko toive, heh ;)

    ReplyDelete
  5. Tiiäkkö oon miettinyt ihan samaa! Kun tuo Alexa tuli en ihan ymmärtänyt mikä siinä oli niin iso juttu. Mut näitten karkki-laukkujen myötä olen alkanut lämpeemään kyseiselle mallille, ja sit se mini-alexa - sehän on ihan tosi söpö!

    Mutta se oma "kuolaamisen kohde" on edelleen Chanel 2.55. Tosin siitäkin olen alkanut miettiä muita värjeä kuin mustaa :) Ehkä se johtuukin vaan keväästä ja kaikki värikäs vetää mua puoleensa!?

    ReplyDelete
  6. Löysin blogisi vasata pari päivää sitten ja liityin nyt lukijaksi. Sulla on ihana blogi ja oot tosi ruskee aina! :) Käytkö paljon esim. solariumissa vai mistä saat tollasen täydellisen rusketuksen? (:

    Itse sain joululahjaksi Burberryn unelmalaukkuni, joten seuraava etappi voisi olla Chanel 2.55 :D Toisaalta mulla on kyllä paljon sen kokoisia laukkuja, mutta olishan se kyllä mukava lisä ;)

    http://katariina-sunkissed.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Hei!

    Haluisin todella paljon saada Chanelin pikkumustan laukun :)

    ReplyDelete
  8. Mä olen kuolannut jo pitkään Chloen laukkuja, niistä melkein mikä vaan kelpaisi... Marcie on suosikki niistä isommista laukuista, mutta pienemmissä suosikkeja on monta!

    ReplyDelete
  9. Hermes ja Mulberry! Niissä ei oo liikaa logoja ja ajatonta tyylikkyyttä sitäkin enemmän<3

    ReplyDelete
  10. Ihana tuo sininen!

    Kuitenkin toiveena olisi vielä joskus saada se ihana Chanelin klassinen laukku :p

    ReplyDelete
  11. Hermesin birkin bag! Ollut jo kauan ja mieluiten ihan basic musta tai konjakki :)

    ReplyDelete
  12. Miu Miun bow bag kelpais paremmin ku hyvin! Palkitsen sillä kyllä itteni jos pääsen hakemaani kouluun :)

    ReplyDelete
  13. Itse olen haikaillut saman laukun perään kesästä lähtien ja näillä näkymin haaveilen siitä vielä pitkään, sillä ihan heti en raski tuota ostaa vaikka ihana onkin! : )

    ReplyDelete
  14. Chictopia-kuvista vasemmanpuoleisessa laukku näyttää niiiiin täydelliseltä, ah! Täydellisen kokoinen ja mallinen konjakin värinen laukku, joka onkin pitkään ollut etsinnän alla... Hmm, kenelleköhän voisi kirjoittaa synttärilahjalistan ;p

    ReplyDelete
  15. Haaveissa täällä olisi esim. Mulberryn Bayswater ja Chanelin tikkilaukku<3 mutta kyllä kelpuuttaisin vaikka minkä laukun itselleni jos saisin:)

    Kyselit muutama postaus sitten postaustoiveita niin minä edelleen toivon sitä treeniasupostausta, siitä saisi valtavasti varmasti inspiraatiota liikkumiseen:) ja muutenkin treenipostaukset ovat kivoja!

    ihanan paljon uusia postauksia tullut taas<3 kiitos niistä:)

    ReplyDelete
  16. Minä kuolaan tällä hetkellä oak Alexaa, Balenciagan Cityä ja Chanel 2.55 jumboa mustana, lampaannahkaisena ja hopeisin metalliosin.

    ReplyDelete
  17. Kuinka sopiva postaus :) Olen itsekkin täydellinen laukkufriikki ja itse asiassa löysin eilen laukun, joka minun on pakko saada. Säästäminen siihen alkoi heti. Itkin tänään autossakin, kun ajattelin sitä, että laukku on minulla kesään mennessä, ja kuinka hyvältä se minulla näyttää.. :)

    Tässä se on, Burberryn Mediunm Smoked Check Hobo Bag, värinä ehdottomasti Tan:
    http://fi.burberry.com/store/womens-accessories/bags/view-all/medium-smoked-check-hobo-bag/sku-37232391-medium-smoked-check-hobo-bag/

    ReplyDelete
  18. Tällä hetkellä on "pakko saada" Mulberryn Mini Alexa. Olen ollut aina Mulberry-ihmisiä, viime syksynä ostin ensimmäisen Vuittonini ja heti perään toisenkin, mutta kyllä tuo mini on seuraavana ostoslistalla... :) Olisko Mulberry kuitenkin ajattomampi valinta?!

    -kolmen äiti

    ReplyDelete
  19. Louis Vuitton neverfull monogram.
    Toivepostaus: minun laukkuni, esittelisit laukkusi?

    ReplyDelete
  20. Himotus laukkuna on todellakin Chanelin 2.55, mutta siihen on vielä niiiiin pitkä matka. Paljonko muuten maksoit omastasi ja mistä ostit sen?

    - H

    ReplyDelete
  21. Mulla on hankintalistalla Longchampin Légende Camelin värisenä. :) Lisäksi mulla olis pitkä lista vielä mun toivelaukuista.. :)

    ReplyDelete
  22. Mulla on Alexa oversize mustana ja Bayswater keskiruskeana.

    Minulla olisi kylla Hermes haaveissa mutta siihen lienee matkaa.

    Toinen laukku jonka haluaisin on Bayswater mustana tai suklaanruskeana...tai miksei molemmat, kuten sanoit laukut ovat ihania...

    terveisin uskollinen lukija Belgiasta...

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)