Thursday, January 27, 2011

Morsiusneitojen asupohdintaa

Kuten kerroin aikaisemmin, tänä vuonna saan juhlia monen rakkaan ystäväni häitä.
Syksymmällä myös paras ystäväni astelee alttarille ja minä saan kunnian seisoa vieressä kaasona.
Ystävättäreni ainoa ohjeistus meille 3 kaasolle/morsiusneidoille oli pukea päälle musta mekko, ei väliä onko pitkä vai lyhyt. Häiden värimaailmana toimii valkoinen, musta sekä hempeä vaaleanpunainen, täten päätettävämmeksi jäi myös tahdommeko lisätä omaan asuumme mitään hempeän vaaleanpunaista.
Näitä kysymyksiä minä nyt sitten vain omalta kohdaltani pohdin. 

Mitä hempeää vaaleanpunaista sitä voisi lisätä olematta liian räikeä?

Vaaleanpunaista kynsilakkaa?
Vaaleanpunainen clutch ehkäpä?
Joku vaaleanpunainen statement ring voisi myös olla aika söpö olematta liikaa?
Kenties suloisen punaiset huulet sitten?

Ja pitäisikö mekon olla lyhyt vai pitkä?



Minusta kaasojen/morsiusneitojen puvustamisen ongelman ystäväni on äärimmäisen fiksusti ratkaissut. Sillä kaikilla on usein aivan eri maku sekä eri vartalotyypit, täten eri asiat miellyttävät eri ihmisiä. Ja vielä koska väri on musta, löytyy varmasti kaikilta kaapista jotain, mikä sopii kyseiseen tilaisuuteen. Häiden hinta kun nousee helposti todella korkeaksi, niin tässä on oiva tapa miten säästää hieman kun ei mene rahaa uusien mekkojen ostoonkin.

31 comments:

  1. Itse valitsisin lyhyen. :) Ainakin nuo kollaasiin kokoamasi pitkät mekot näyttivät jollain tapaa kovin raskailta. Ja vaaleanpunainen kynsilakka oli aika hyvä idea. :)

    ReplyDelete
  2. Heissan!
    Mistä löysit tuon pitkän mekon kuvan? Näyttää lumoavalta.

    ReplyDelete
  3. Hei kysäise mitä pituutta kaksi muuta tytsyä laittaa! Olette sitten suht samaa klaani :)

    ReplyDelete
  4. ja vielä mikä tuo on tuo musta pitkä mekko! ??

    ReplyDelete
  5. Sulla on jo tossa postauksessa aika hyvät vaihtoehdot sille jollekin roosalle. Kynsilakka nyt aivan ehdottomasti. Sulla kun on vielä oikein tummat hiukset, niin hempeä roosa näyttäisi varmasti upealta statement-korvakoruissa! Tai miksei vaikka roosat helmikorvikset, kun tykkäät helmistä =)

    Morsian on ihana, kun antaa vähän vapautta kaasoille noiden pukujen suhteen. Mun häissä kans kaasot saivat itse valita pukujensa mallin, yhdessä vain käytiin valitsemassa niihin kankaat ja värit, jotta puvut olivat kuitenkin toisiinsa ja häiden muuhun ilmeeseen yhteneväiset =) Teetin siis kaasojeni puvut. Ihanat mallit niihin löydettiin Jim Hjelm:n cocktailpukumallistosta. Rakastan noita Jim Hjelm:in pukuja ja onneksi kaasoni myös ihastuivat niihin =)

    ReplyDelete
  6. Heippa!

    Kerrot ihmeessä miten yö vauvanhoitajana sujui:)? Oliko pitkä uneton yö...?

    Ja vanhemmat olivat varmaan kiitollisia?

    jj

    ReplyDelete
  7. Mä laittaisin lyhyen mekon ja vaaleanpunaista (ei kirkuvaa pinkkiä..) huuliin, kynsiin ja esim. just siihen statement-sormukseen :) Se kuulosti hyvältä! Mut en ehkä enempää, en esim. enää mitään hiuskorua, korviksia tai laukkua.

    ReplyDelete
  8. Tuo pitkä on minusta kauniimpi ja juhlavampi :)
    Ja jotain vaaleanpunaista lisäksi..? Jaa-a! :D
    Mutta kaasona oleminen on kyllä niin ihanaa, olin itse pari vuotta sitten parhaan ystäväni kaasona, ja se oli kyllä kunniatehtävä :)

    ReplyDelete
  9. Musta pitkä ehdottomasti! ja mustat asusteet, mustaa, extrakiiltävää kynsilakkaa ja vaaleanpunaiset huulet (Diorilla on syötäviä v.punasia kuultopunia, suosittelen!) Hiukset kevyesti kiinni, ja hiuksiin voisi laittaa koristeeksi v.punaisen kukan. Yksinkertaista ja tyylikästä!

    Heh, innostuin, taas... :D

    ReplyDelete
  10. Heips!
    Blogisi kuuluu suosikkeihini, vaikka harvemmin kommentoinkin. Blogistani löytyy sinulle tunnustus, jos haluat hakea :)
    Hih, hieman hymyilytti tuo aiempi postaus, missä kerroit vanhoista uskomuksista häihin sopivista asujen väreistä. Mulla oli morsiamena puvun yläosa punainen ja alaosa valkoinen. Mutta minähän olin maannut sulhasen kanssa.... :D Että ihan ei mennyt pieleen...hih :)
    Mukavaa loppuviikkoa!

    ReplyDelete
  11. Tuo kolmas vasemmalta on upea ! Mistä löysit sen? Pukisi sinua loistavasti :)

    ReplyDelete
  12. Hei!
    Musta ois ihana kuulla miten itse järjestit omat hääsi, juttuja puvuista, menusta, kukista, värimaailmasta yms. :) sais vinkkejä.

    Musta mekko on todella upea, mutta onko liian raskas häätilaisuuteen. Itse lähtisin ehkä lyhyen mekon linjalle. :)

    ReplyDelete
  13. oi, ihanaa päästä varmaan häihin :) haluaisin itsekkin, mutta mun ikäiset ei kovasti vielä naimisiin mene eikä lähipiirissäkään ole nyt menossa ketään :/ Minkä ikäisenä itse menit naimisiin? (toivottavasti ei ollut liian henkilökohtainen kysymys).
    Mielestäni vaaleanpunainen kynsilakka sopisi aivan loistavasti ja sitten vaikka samaa sävyä korvikset. Joku kukka tukassakin olisi kaunis :)

    ReplyDelete
  14. Mun piti vielä kysyä, missä liikkeessä Helsingissä olet käynyt laittamassa ripsesi? Haluaisin itse myös kovasti ja siksi olisi kiva jos suosittelisit minulle paikkaa:) kestääkö ne ripset muuten saunomista, vai onko niissä muita hoitamis ohjeita kun että ei saa käyttää öljypitoista meikinpoistoainetta?:)

    ReplyDelete
  15. Näin sinut tänään Stockan naistenvaateosastolla :) Upea oli laukkusi!

    ReplyDelete
  16. Moi! Mun mielestä toi kaikkein oikeanpuolimmaisin mekko on todella ihana! Pohdiskelin tässä, että jos syksyllä ovat häät, niin esimerkiksi hempeän vaaleanpunaiset korkkarit voisivat näyttää imartelevilta ruskettuneissa jaloissa! Ja kampaukseenkin voi lisätä jotai vaaleanpunaista, kuten ruusun? :) Sulla on muuten ihana blogi ja sun erilaiset smoothievinkit ovat ihania! Pitäisi vaan saada joskus kokeiltua. :)

    ReplyDelete
  17. Pitkä musta mekko ja vaaleanpunaiset silkkinauhat vyötärölle! Taaksesolmittuna rusetille ja pitkät nauhat roikkumaan rusetista! Näyttävät myös silloin takaata hienolta. Teillä on kuitenkin varmaan käsissä kimput?

    ReplyDelete
  18. lyhyen ottaisin, siihen sitten joku nätti vaaleenpunanen clutch, timanttikoru ja vaikka vaalenpunaiset kengät olisivat söpöt :):)

    ReplyDelete
  19. ...niii ja sitten vaalenpunanen kukkapäässäkin olisi varmasti nätti :)

    ReplyDelete
  20. lyhyt mekko ja v. punaset kengät ja clutch =)

    ReplyDelete
  21. Itse en kananttaisi tuota vaaleanpunaista laukkua, vaan piristävillä koruilla pelailisin ennemmin : ) Tuo vasemmanpuoleinen pitkä mekko on aivan mielettömän upea, jos tuommoinen jostain löytyy niin se ehdottomasti !

    ReplyDelete
  22. Ihania postauksia vaikka kuinka!!:) Ja voi kuinka ihana videokin <3 Olet kyllä niin ihana tyyppi <3 Kivaa kun jaksat piristää lukijoita blogillasi :) Huomaa että näät postuksiesi eteen paljon vaivaa ja aikaa.
    Haleja ja oikein kivaa Suomessa olo reissua:)

    ReplyDelete
  23. Tuo keskimmäinen mekko kollaaseista on ehdoton lemppari :) Ihanan ilmava & juhlava :)) Lisäisin itse ehkä jotkut söpöt, vaalean roosat kengät & clutchin asuun tuomaan pirteyttä :)

    ReplyDelete
  24. Anteeks, saako kysyy miks muutitte ulkomaille? työn/opiskelun perässä vai muuten vaan? Sori jos tuntuu liian henkilökohtaiselta, mut oon vaa miettiny et ku tos videopostauksessa (ihana!) joku kysy miehes kansallisuutta ja vastasit et ihan suomalainen on...

    ReplyDelete
  25. Hei. tietääköhän tuleva morsian, että häihin ei saisi pukeutua mustaan, se näet tuo huonoa onnea?

    ReplyDelete
  26. Laita hiuksiin joku kaunis hempeän vaaleanpunainen kukkakoriste tai joku muu vastaava.

    ReplyDelete
  27. Miks sun kaveri haluu, et pukeudutte mustaan? eiks se oo vähä ku hautajaisiin, eikä musta kuulu hääväreihin?

    ReplyDelete
  28. minusta mustassa ei ole mitään vikaa, ja se näyttääkin upealta ilman mitään "lisiä". Minulla kaasot oli pukeutuneet mustaan pitkään ja itse ne teetin heille, eli omasta tahdosta halusin mustat=)

    ReplyDelete
  29. Hei,

    Nyt on pakko kysyä että mistä olet löytänyt tuon pitkän mekon kuvan? Olen etsimässä mekkoa koulun vuosijuhlille ja tuo näyttäisi juuri siltä mistä haaveilen..:)

    ReplyDelete
  30. Hei! Ihana blogi:) mistä tuo oikean puoleinen mekko on?

    ReplyDelete
  31. En jaksa nyt lukea kaikkia kommentteja, mutta ensi kevään morsiamena pakko oli tähän kommentoida. Mä ehdottaisin asusteeksi vaalenapunaisia kukkia, hiuksiin yksi (jolloin myös tekokukka toimii) tai sitten rannekukka, joita on useasti kaasoilla. Itsekin olen ajatellut kaasolleni rannekukkaa oman kimppuni kukista, ja koska sulhasella ja bm:llä on vieheet myös kimppuni kukista, on koko hääseurueella jotain yhteistä.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)