Friday, January 28, 2011

Zaran antia

Eksyin nettiä selaillessani ensimmäistä kertaa Zaran nettikauppaan ja täytyy sanoa että olen hieman pettynyt. Zaran vaatteet ovat edottomasti kuuluneet lemppareihini näistä massaketjujen valkoimista, mutta minusta heidän vaatekokoelmansa netissä ei ollut mitenkään kovin edustava. Ihan kuin ne huonoimmat kappaleet olisi valittu nettiin myytäväksi ale vaatteiden rinnalle?

Kaiken kaikkiaan löysin 3 vaatekappaletta, joista olin edes hitusen kiinnostunut:Tällä viikolla pääsenkin koluamaan Helsingin Zaran valikoimaa. Pitääpä pitää silmällä onko mallisto nyt vain poikkeuksellisen huono, vai onko syynä vain onlinen kapea valikoima? Olisiko tämä Zaran strategia pitää vähemmän myyviä kappaleita nettikaupassa?

8 comments:

 1. Hei!

  Saako tuolta Zaran nettikaupan kautta ostaa?
  Mien en ainakana pystynyt.
  Ainoastaan esim. UK-Zaran nettikaupassa pystyis ostaan, mut sit infossa luki, ettei Suomeen ainakana lähetetä.

  Mie kun tykästyin muutamaan mekkoon siellä, mut en oikein tajunnut, saanko ne käsiini vai en :)

  ReplyDelete
 2. Punainen mekko - aah ihanuus!

  ReplyDelete
 3. Toi "halter t-shirt" on mielettömän ihana. Hitto kun ei omaan kroppamalliin käy ollenkaan : (

  ReplyDelete
 4. Tuo halter t-shirt on kyllä ihana!

  ReplyDelete
 5. mikset vastaa aiempien postausten kommentteihin?? Oisin kysyny samaa ku "Tiuhti"...

  ReplyDelete
 6. Heips!

  Mulla on viime aikoina ollut vähän ristiriitainen suhtautuminen Zaraan - vaikka olen myös pitkään tykännyt heidän vaatteistaan tosi paljon. Jotenkin alkaa hiipiä sellainen fiilis, etteivät hinta ja laatu aivan kohtaa... Pikkusiskonihan on työskennellyt Zarassa ja hän on omalla kokemuksellaan vahvistanut tätä käsitystä. Ja ainakin Suomessa hinnat ja laatu ovat hippusen liian kaukana toisistaan. Kurjaa, koska Zarassa on niin ihania vaatteita, söpöjä silkkipaitoja etc. Vaan enköhän eksy Zaraan jatkossakin... Tulipahan nyt mieleeni ja päätin vaahdota, hih :)
  Ihanaa Suomilomaa kaunotar!
  :) Mia

  ReplyDelete
 7. Zaran nettikauppa ei toimita suomeen.

  ReplyDelete
 8. Katsoin juuri eilen samaa... Koko nettikauppa on ylipäätänsä todella ei-Zara-tyylinen, look ja mallit. Ainakin vielä Hollannin Zaroista näyttää löytyvän ns. "normaalizara"-tavaraa, thank god.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)