Wednesday, December 29, 2010

Talvinen päivän asu

Joku päivä oli tämmöistä päällä...



Ja menossa mukana uudet Ugg'sit.
Nimittäin ihan viime kuussa, lähes 5 vuotta palvelleet mustat pitkävartiset Ugg'sini sanoivat itsensä irti. Pohjan ja nahan väli repesi ja jäljelle jäi mojova reikä...
Niitä tosin käytin äärimmäisen ahkerasti. Ne oli ne kengät, jotka aina vedin jalkaan talvisäällä kun jossain piti nopeasti kipaista.
Lämpimät ja mukavat.
Erinomaisesti palvelivat.

Koska muut omistamani Ugg'sini ovat kaikki pitkävartisia, päätin tällä kertaa kokeilla toista mallia.


Toivotaan näille yhtä pitkää ikää!

13 comments:

  1. Noi on kyllä kieltämättä melko suloiset ! :-) Onko sulla luonnostaan noin kihara/taipuisa tukka vai miten saat sen pysymään noin nätin näköisenä ?

    ReplyDelete
  2. Jee, pipo! Me likey a lot!!! Tykästyin tähän todella, alan heti etsimään itselleni harmaata villakangastakkia, se näyttää ainakin sinun päälläsi niin raikkaalta :) Mistä omasi on?
    Ja Uggit, nam!

    ReplyDelete
  3. ihana asukokonaisuus ja ihanat kengät ja kaunis nainen! :)

    ReplyDelete
  4. hei onko siellä sun asuinmaassa uggit niin kalliita kuin täällä Suomessa, eli 200 euron pintaan? ja hienot nuo kyllä ovat!

    ReplyDelete
  5. ne on uggit. Englanniks ne on uggs, suomen monikko on t :)

    ReplyDelete
  6. noi uggit näyttää tosi ihanilta :) itekki oon suunnitellu niiden ostoa, mutta hinta tosiaan on aika kova, mutta varmasti sen arvoinen. Semmosta muuten kyselisin, että kun sulla on ne värilliset ruskeat piilolinssit niin mitä merkkiä ne ovat?

    ReplyDelete
  7. Oi! tosi ihanan näkönen päivänasu :--)

    ReplyDelete
  8. Voi ihan samoin kävi mulle tänä talvena. Vaaleat pitkät neljä vuotiset Ugg´sit hajosi tai toiseen oli tullut reikä, ja ostin uudet ihan samanlaiset mustat lyhyet. :) Hauska sattuma :D Mutta kiikutin ne vanhat vakkari suutarii kysyäkseen elvytystä niille. Ja niihin laitettiin kumpaankin vaaleat huomaattomat paikat. Kyllähän täällä suomen talvessa yksi tyttö 3 Ugg´sit tarvitsee ;)

    ReplyDelete
  9. My Dear! Eksyin tänne uteliaisuuttani ja olen järkyttynyt.
    Mitä ihnettä on tämä egoilu ja ökyily? Päivänasuhöpötys vielä olisi ymmärrettävää, mutta nämä tuoteselostuskopioinnit surkeine kuvineen. Miten selität ne?

    Terveisin: Hämmästynyt

    ReplyDelete
  10. juulia,
    Joo mulla on itseasiassa luonnostaan hyvin taipuisa tukka. Ihan vastikään tein postauksen miten hiukseni laitan kiharalle, sillä metodilla on nuokin hiukset tehty jotka nyt kuvassa näkyvät:) Mutta postausta suoristusrautakiharoista tulossa!:)

    ANonyymi,
    Kiitos ihana! Takki on ihan Stockmannilta hankittu, ja vielä viime syksynä!:)
    Käy katsomassa Burberryn ostasto!:)

    jennimarika
    sä olet sitten aina niin ihana!:) Kauneus on katsojan silmissä!:)

    ANonyymi,
    itseasiassa joo ihan samaa hintaluokkaa :/ Maksoi tasan 200e nuo:/ Kiitos ihana! Pidän niistä myös!:)

    Anonyymi,
    Kiitos kauheasti korjauksesta!:) Yritän parantaa tapani ensi kerralla!:)

    Anonyymi,
    Mä olen ihan talvisin täysin UGG friikki :) Ne on niin lämpöiset ja mukavat - vilukissa kun olen!:) Merkki on freshlook!:) Joku hyvin ystävällinen lukija oli laittanut vähän aika sitten linkin kommenttiboksiini mistä niitä voi netistäkin edullisesti tilata!:)

    IMAN,
    Kiitos ihana!:) KIva että meillä on sama maku!:)

    Ida,
    Hei kiitos vinkistä!!! Mäkin voisin käydä kysäsemässä onko mun niille mitään tehtävissä!:) Reikä on niin mojova että pahoin pelkään, mutta aina voi yrittää!!:)

    Hämmästynyt,
    Ymmärrän hyvin, että ihmiset jotka eivät lue paljoa blogeja voivat nähdä tämän näin - mutta egoilu tai ökyily ei missään nimessä ole tarkoitukseni, harmi että sinä näät asian niin. Kuviin olen kylläkin hyvin tyytyväinen näin täytenä amatöörinä, kai siinäkin on kauneus katsojan silmässä:) AJoitin n.12 postausta lomani ajaksi (olen nyt 2vkon lomalla aasiassa) niin siitä syystä entistä persoonottomammat postaukset:) En ole asiantuntija superfoodeissa enkä tekniikassa, täten koin fiksummaksi jakaa asian niinkuin minä sitä tutkin netistä:) Mukavaa päivän jatkoa!:)

    ReplyDelete
  11. Moikka!

    Blogisi lukeminen sai taas hymyn huulille, miten pystytkään antamaan niin lämmintä palautetta myös negatiivisesti ja tökerösti kommentoiville! :) Olen jäänyt totaalisesti koukkuun blogiisi, jossa parasta on juuri muodin ja kauneudenhoidon limittyminen. Toki olisi mukava tietää sinusta itsestäsi lisää, mutta ymmärrän täysin yksityisyyden suojelemisen tärkeyden. Kerskailun ja leuhkimisen maku on tästä blogista hyvin kaukana, vaikka en pistäisi ollenkaan pahakseni jos ajoittain esittelisit ihania ja arvokkaita laukkujasi ja kenkiäsi, tai tulevia toivehankintojasi ;) Itse en näkisi sitä mahtailuna, vaan rakkaiden asioiden tuottaman ilon jakamisena :) Jatka samaa rataa ja onnellista uutta vuotta!:)

    ReplyDelete
  12. Hei! Haluaisin kysyä että missä maassa sun uggit on valmistettu? Kun täällä suomessa myydään 200€ kiinassa tehtyjä uggeja, mikä musta tuntuu hassulta kun olen aina kuvitellut että ne tehdään australiassa?! Niin haluisin toetää että jos sun on tehty kiinassa niin onko ne olleet oikeasti hyvät ja onko sulla kantapäät niissä lässähtäneet? :)
    Hyvää uutta vuotta sulle ja tykkään sun blogista hurjasti! Piristää aina päivän:)

    ReplyDelete
  13. Hei anonyymi joka kysyit made in china juttuja..
    minun suomesta ostamani aidot uggsit ovat myös made in china ( en muuten ole aiemmin huomannut, täytyy myöntää että hieman outoa..minäkin luulin että olisi made in australia)
    ja ne ovat olleet minulla jo päälle vuoden eikä kantapää ole muuttunut OLLENKAAN.
    esim. EMU:issa kantapää lässähti alle kahden viikon käytön jälkeen!
    Aidoissa UGGseissa kantäpää ei siis lässähdä lainkaan! ainakaan vielä.. kantapäät näyttävät aivan samoilta kun mitä ostaessa.
    kannatan uggsejen ostamista, ne ovat parhaimmat kengät talven pakkasiin :)
    vaikka ekana talvena ne olivat hyvin liukkaat niin vuoden jälkeen ne eivät ole läheskään yhtä liukkaat kun aluski, vaikka vähän liukkaat vielä ovatkin.
    ihan mahtava ostos :)
    itselläni on myös nuo bailey buttonit mutta harmaana.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)