Thursday, December 30, 2010

Tigi Balsami

Pestessäni huikseni käytän pääsääntöisesti Alternan shampoota ja hoitoainetta, mutta kun taannoin otin pitkän tauon jälkeen hiustenpidennykset, ihana kampaajani suositteli minulle seuraava tuotetta.


Kokeilin, ja täytyy sanoa että ai miten kosteuttava! Hiukset ovat aivan äärimmäisen liukkaat ja kosteutetut jo yhden kerran jälkeen!


Suosittelen siis tätäkin tuotetta lämpimästi!

Onko teillä muilla tästä samasta tuotteesta kokemuksia?

16 comments:

 1. Kylpyhuoneestani löytyy sama tuubi shampoona ja hoitoaineena. Todella kokeilun arvoinen, jos omistaa kuivat latvat tai muuten huonokuntoisemmat hiukset. Sopii mielestäni käytettäväksi hyvin myös toisten shampoiden kanssa. Jättää aivan mahtavan tuoksun hiuksiin. :)

  ReplyDelete
 2. Tämä on kyllä ollut tosi kiva tuote! Kohta on puteli loppuun käytetty ja tarkoituksena on hankkia lisää.

  ReplyDelete
 3. Kyllä on ja aivan yhtä positiivisia kuin sullakin! Oon muutenkin Tigi-ihminen eikä mieleen tule yhtäkään tuotetta, johon en olisi ollu tyytyväinen. :-D Ennen kyseisiä tuotteita, tukkani oli niiiin kuiva ja takkuinen + luonnonkiharat ja paksu tukka eikä mitkään (kampaamo)tuotteet tuoneet helpotusta. Sitten kokeilin Tigejä ja hui, miten on mahdollista, että niiden käytön myötä hiukset on kuin uudet! Nykyään on todella hyvä kuntoiset ja epäpörröiset hiukset, vaikka ovatkin yhä kiharat. :-)

  ReplyDelete
 4. Osaatko sanoa sisältääkö tämä tuote silikonia?

  ReplyDelete
 5. onko tos silikonii tiiätkö? :D

  ReplyDelete
 6. Mustakin tämä on tosi hyvä tuote.:)

  ReplyDelete
 7. heippa!:) haluisin kysellä vähän pidennyksistäsi..... mitä kaikkia aineita laitat pidennyksiisi hiuksia pestessäsi/sen jälkeen? entä miten laitat ne mennessäsi nukkumaan? pidätkö auki/letitätkö? muotoiletko niitä joka päivä jollain kuumalla? jos muotoilet, laitatko niihin jtn suojaa?
  ja sitten vielä, että tippuuko sieltä niitä sinettejä aina välillä? kuivaatko hiuksesi suihkun jälkeen?:D
  kiitos vastauksestasi ja hyvää uudenvuodenodotusta sinne!:)

  ReplyDelete
 8. Itsellä ei kys. tuotteesta oo kokemuksia, mutta oon todennut Four Reasons -sarjan kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen huipputuotteeksi!
  Pesen niillä hiukseni kerran viikossa "normaalien" hiustenpesutuotteiden lisäksi ja ovat kyllä todella kosteuttavia näin talvella kun tuntuu että hiukset on välillä kuin korppujauhoa :))

  Sitten asiasta toiseen,oon tällä hetkellä lomailemassa Helsingissä ja täytyy sanoa, että oot niin hyvin puhunut noiden superfoodien puolesta, että taitaa tulla vierailtua tänään siellä Canelissa josta olet itse nuo ostanut!
  Muutenki kiitos mahtavasta blogista! Uusia kirjoituksia on aina mielenkiintoinen lukea, eivätkä ne toista samaa kaavaa :)
  Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete
 9. käykö toi myös vaikka ei ois pidennyksiä :)? vaikuttaa nimittäin tosi hyvältä! oi pakko sanoo et oot niin mielettömän kaunis etten melkei kestä kattoo ;))) Ihanaa uutta vuotta <3

  ReplyDelete
 10. Sain joululahjaksi ja on ollut kyllä tosi positiivinen yllätys! Hiukset kyllä tuntuu tosi kosteutetuilta, eli tykkään:)

  ReplyDelete
 11. Oi kiitos vinkistä, oli pakko mennä ostamaan eilen Ko. Tuote ja voin vain sanoa, että se oli mahtavaa tavaraa, ei ole pitkiin aikoihin olleet munkaan hiukset pesun jälkeen yhtä ihanat ja terveennäköiset :) ilman, että niihin tarvi laittaa kymmentä eri hoitoainetta :)
  S-a-n-n-a

  ReplyDelete
 12. Itse käytän samaa tuotetta, mutta aste on 3 ja siis tehokkaampi aine (purkki on punainen). Oikein hyvä tuote, korjasi minun hamppuhiukseni lähes kokonaan. Vähän ehkä joutuu latvoja nappasemaan, niin tulee vielä terveemmän näköiset.

  ReplyDelete
 13. Itse olen kanssa käyttänyt Tigin Antidotes sarjan shampoota (recovery1) ja hoitoainetta (recovery2) ja olen molemmista tuotteista tykännyt kovasti, paitsi että mulle kyllä toi recovery 2 on ehkä vähän liian tehokas.

  ReplyDelete
 14. onko täällä tyhmiä ihmisiä vai mitä ihmettä. TOTTAKAI tuossa on silikonia!! silikoni on SE ainesosa joka siloittaa hiuksen. siksi sitä kannattaa laittaa kuiviin latvoihin eikä päänahkaan. ei sitä tule varoa kuin ruttoa..
  sääli et joillain ei oo mitään logiikkaa

  ReplyDelete
 15. Tämä viimeinen anonyymi ei sitten itse näköjään ole tietoinen siitä, että on olemassa myös SILIKONITTOMIA hoitoaineita, joita esim. itse suosin :)

  ReplyDelete
 16. KYSYISIN PIDENNYKSISTÄ...
  toi mistä olet hankkinut kyseiset pidennykset ? ja oletkos tietoinen mistä saisit hyvät pidennykset ?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)