Sunday, December 26, 2010

Rituals - Suihkuhetki

Toivottavasti teidän kaikkien joulunvietto on sujunut mitä ihanimmissa merkeissä!
Joulupukinkontista on varmaan myös joiltakin löytynyt mitä ihanimpia hemmottelutuotteitakin?

Seuraavaksi esittelen teille tämänhetkisen lempisuihkusarjani - Ritualsin.
Suomessa sitä ei ole saatavilla, mutta monissa Etelä- ja Keski-Euroopan maissa merkillä on omat liikkeensä.


Erityisen pidän heidän tuoksuistaan. Ihanan hentoja ja raikkaita. Näissä kuvissa näkyy ainoastaan kaksi eri suihkusaippuaa sekä kylpyöljy, joka on kerrassaan viettelevä riisimaidon ja kirsikkapuun tuoksuineen.


Tuotteet vasemmalta oikealle:
Suihkugeeli (kiinalaista pionia ja lootuskukkaa), kylpyöljy (riisimaitoa ja kirsikkapuuta) sekä vaahtoava suihkugeeli (vihreää teetä ja kirsikkapuuta)


Suihkuhyllystäni löytyy vielä saman merkin sokerinen kuorintavoide (ollut käytössä ennen Thaimaan reissua) sekä lavuaarin reunalta löytyy vielä käsisaippua ja käsivoide. Mahtavan tuoksunsa lisäksi, erityisesti käsisaippua pullot ovat hyvin kauniisti muotoiltu ja näyttävät siis kaiken lisäksi hyvältä siinä hanojen vieressä.


Muilla kokemuksia tästä merkistä?

7 comments:

 1. Mulla on noita myös!! :) Aivan ihania tosiaan ja hintakaan ei ole liian kallis. Ihanissa tuoksuissa tulee kyllä valinnan vaikeus:)

  ReplyDelete
 2. Sinulla on aivan ihana blogi!! Jäin heti koukkuun :)

  ReplyDelete
 3. Täällä ilmoittautuu toinen Rituals fani! Oon täysin ihastunut eukalyptuksen tuoksuiseen Hammam -sarjaan ja siitä löytyykin vartalomuta, ihana öljy-suola kuorinta, kylpyöljy ja hierontaöljy. Lisäksi toi Summer Rain suihkugeeli on ihanan tuoksuista ja toinen lemppari on Yogi Flow -suihkuvaahto. Onneksi Rituals löytyy nykyään täältä Saksastakin, alunperin sarjaan törmäsin muutama vuosi sitten Barcelonassa.

  ReplyDelete
 4. Meiltä löytyy tuo käsivoide ja nyt unohdin hankkia saippuapullon kun juuri kävimme Schiphollin kentällä ja siellähän on tuo liike. Löytyy se varmaan muualtakin mutta en ole vielä törmännyt:)

  Todella hyväntuoksuinen ja kiva kevyt käsivoide. Täytyy seuraavaksi kun törmään liikkeeseen kokeilla muitakin sarjan tuotteita.

  ReplyDelete
 5. musta olisi kiva nähdä sun kylpyhuonetta. miten oot toteuttanut sisustusta siellä, kuinka tilan saa käytettyä hyväksi, onko millaiset säilytystilat? :)

  toi kylpyamme näyttää todella söpöltä !

  ReplyDelete
 6. Tosi hyvä kuva tuo keskimmäinen ja ainoa pystykuva :)

  ReplyDelete
 7. Houkuttelevia purnukoita :) Nyt vähän harmittaa, kun ei tullut vaihtoaikana ostettua paikallisesta tavaratalosta ko. merkin tuotteita. Kyllä niitä silloin katselin, mutta en jostain syystä ostellut. Ehkä seuraavalla Euroopan matkalla :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)