Monday, December 13, 2010

Pikkujouluasu

Pikkujouluja on tullut vietettyä jo pari kertaa tänä vuonna, tosin itse olen tehnyt sen melko rauhallisissa merkeissä.
Viikko sitten käväisin Suomessa nopealla visiitillä. Ehdin siinä kaiken kiireen keskellä viettää ihanaa lauantai-iltaa rakkaiden ystävieni kanssa pikkujoulujen merkeissä.Päällä: Punainen pusero: Zara, kynähame: D&G

20 comments:

 1. Todella kaunis pikkujouluasu! Tyylikästä ja klassista toimisto-lookia hohdokkaalla juhla-asenteella! Näytät hyvin kauniilta:). Ja mikä mukavaa, käytät punaista väriä. Se piristää aina talven keskellä. Tuo punaisen värin käyttö tuntuu jotenkin kärsivän inflaatiota ainakin täällä Suomessa, harmillista!

  Ihanaa joulun odotusta sinulle :)

  t.Sohvi

  ReplyDelete
 2. ihana asu, istuu sinulle kuin nenä päähän ja tuo hame on aivan upea päälläsi kun korostaa juuri oikeasta kohdasta vyötäröä :)

  ReplyDelete
 3. Melko outo hameen pituus. Suorastaan mummomainen. Outo veto sinulta

  ReplyDelete
 4. Sohvi,
  Jouluna punainen ihan must :D Kiitos kauheasti ihana kauniista sanoista!:)

  Pelham wife,
  Kiitos kaunis paljon. PIdän hameesta kovin!:)

  ANonyymi,
  :D Katsojan silmissä...! ;)

  Anonyymi,
  Ymmärrän nuoremman ihmisen kummaksumisen. Itse käyttäisin sanaa konservatiivinen!:) Toimistolla se hameen mitta kun olisi suositeltava ylittää sen polven...

  ReplyDelete
 5. Jännä hameen pituus minustakin, mutta ehkäpä se onkin sopiva sinne toimistoon ja työpaikalle. Itselleni ei oikein sopisi kun olen niin lyhyt.

  Kauniilta näytät kuitenkin!

  -L

  ReplyDelete
 6. L,
  Voi kiitos kovasti!:) Itseasiassa varmaan juuri tuon klassisen mallin ja tarpeeksi pitkän pituuden takia tuo hame on ollut kohta jo 3 vuotta käytössä :)

  ReplyDelete
 7. Heippa!

  Aivan mahtavan kaunis asu -minun silmääni hameen pituus näyttää oikein korrektilta toimisto-olosuhteisiin!

  Tästä innostuneena minulla olisikin postausehdotus, toimitopukeutuminen. Tuntuu että nykyään toimistolla hiihdellään useasti farkuissa tai minihameissa (toki toimistoissakin on eroja, joihinkin paikkoihin kun eivät kynähameetkan istu), ja haluaisin siksi nähdä lempibloggaajani tyyliä toimistolla. :)

  Itselläni kynähameet ovat käytössä lähestulkoon päivittäin, ja inspiraatiota kaipailtaisiin uusien yhdistelmien kanssa! "Pussittavat" puvunhousutkin löytyvät toki parina variaationa, ja hameita on useita erilaisia, mutta silti tuntuu että noudatan samaa kaavaa. Apua? ;)

  ReplyDelete
 8. Hei jos saan kysyy,, miten oot nuo hiukse laittanut, vai onkone luonnostan tuollaiset??

  ReplyDelete
 9. Meinasinkin sanoa, että toimistolle sopiva hame kyllä, mutta omaan makuuni liian mummomainen pikkujouhuihin...

  Ja mulla on muutenkin onglemia kynähameen kanssa, kun itsekin tykkään niitä käyttää, mutta en osaa käydä niiden kanssa vessassa! Nostipa sen hamee ylös taikka avasi sen ylhäältä ja vetää alas, niin tulos on mulla aia sama: en saa paitaa asettumaan enää nätisti/hameen alta näkyy paidasta aiheutuneet muhkurat ja ties mitä onglemia!
  Raivostuttavaa ja siksi hamoset onkin jäänyt vähäiselle käytölle:(

  Jonneli

  ReplyDelete
 10. hemmetti teillä on sit tyylikkäät mummot, koska mun mummon päällä tollasta ei oo ikinä näkynyt!

  ReplyDelete
 11. Upea asu:) Musta toi hame ei ole ollenkaan mummomainen, eikä tuossa pituudessakaan ole mun mielest mitään kummallista, sopii sulle kuin nakutettu!

  ReplyDelete
 12. No on kyllä tyylikkäitä mummoja! :D Minusta tuo hameen pituus on just hyvä ja sopii kun on pitkä! Olet niin upea, huh huh. <3

  ReplyDelete
 13. Munkin mielestäni se on pikkusen liian pitkä, sillä nyt tuo helma on melkeimpä pohkeen paksuimmassa kohdassa.Hieman jopa ehkä kummallisen pituinen.. Omasta mielestäni se olisi parempi polvipituisena, jolloin se olisi edelleen korrekti ja konservatiivinen..Toki kuvakin voi vääristää koneen tälle puolen :D

  ReplyDelete
 14. Kerrassaan häikäisevänä olet taas <3 Niin kaunis että huh huh!

  ReplyDelete
 15. Ehkä munkin silmään sais olla vähän lyhyempi, mutta hot oot kyl noinkin! :)

  Tässä taas todistettiin naiset että ei aina tartte olla puolialasti ja paljastaa kaikkea ollakseen uskomattoman seksikäs ;)

  Sometimes less is more as we know..

  Ps. Onnea siskollesi demosta!! Upea saavutus..! Saat syystäkin olla hyvin ylpeä, kuten varmasti koko perheenne.

  ReplyDelete
 16. Sähän olet kuin suoraan Täydellisistä naisista repäisty! Tai sinkkuelämästä! Olet kyllä aivan upean näköinen! :) Hauskaa joulun odotusta sinnepäin!

  ReplyDelete
 17. Tosi hyvännäköinen asu. Sopii sinulle todella hyvin! Tyylikäs, kaunis ja sopivan seksikäs ;)

  -Tiina

  ReplyDelete
 18. Onkohan noita vielä Zarassa upea paita : - )

  ReplyDelete
 19. Voiko täydellisempää kynähametta olla.. Voi piru vie.. Upeaa! =))

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)