Sunday, December 12, 2010

Joulukoristeita 2010

Noniin!
Lupailinkin niitä kuvia tämän vuoden joulukoristeluistani. Tässä muutama kuva, jotka toivon mukaan välittävät teille kaikille hieman joulumieltä ja parhaimmillaan jopa hieman inspiraatiotakin jollekin!:)

Rakastan käpyjä joulukoristeluissa. Olen myös spreiannut hopealla glitteri suihkeella muutaman kävyn kauniiin kimaltaviksi, joita olen lisännyt joulukoristeluihini.

Kimaletta, kynttilöitä ja pikkuvaloja... Tuovat heti jouluntunnun.


Rakastan Iittalan kivituikkuja. Varsinkin heidän huurtuneen lasin värinen matta/kirkas - malli on erityisen toimiva joulun koristeluissa.

5 comments:

 1. Hmm, asutkohan samassa maassa kuin mistä vieraillessani itse ostin samanlaisen koristekuusen kuin ensimmäisessä kuvassa.;)

  ReplyDelete
 2. Ensinnäkin, oon seuraillu sun blogia vasta hetken, mut oon vaikuttunu paljon ja tykkään lukee sun juttuja :) Ymmärrän hyvin että haluut pitää blogin pinnallisissa asioissa ja hyvä niin, koska ei sun yksityisasiat muille kuulu :) Ja oot ihan MIELETTÖMÄN kaunis! Varmasti saat kuulla sitä aika paljon :D Missä päin maailmaa muuten asut kun et ilmeisesti Suomessa?

  ReplyDelete
 3. Olipas nättejä :) Ehdottomasti noista saa vähän inspiraatiota omiin joulukoristeisiin - tällä hetkellä mulla on ollut vain pieni määrä tonttuja, mutta nuo hileiset kävyt näyttävät todella kivoilta myös. Pitääkin muistaa seuraavan kerran kaupoissa :)

  ReplyDelete
 4. Hei, kivalta näyttää. Ainakin hieman erinäköinen Joulu kuin yleensä kaikilla :)

  ReplyDelete
 5. hei mikä kamera/millä objektiivilla sinulla on kun näin mahtavia kuvia saat?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)