Monday, December 6, 2010

Oh, holy night

Huoh.
Viime viikonloppu meni taas kamalassa kiireessä, mutta ai että miten ihanissa kuitenkin!
Pahoittelen, että en ole taas mitenkään ehtinyt vastata kommentteihinne, yritän ehdottomasti petrata, vaikka seuraavat kaksi viikkoa ennen joululomaa tulevatkin olemaan lähes kaoottisia viikonloppuja myöten.

Ennen viime viikonloppua kerkesin kuitenkin hieman aloittamaan joulukoristelun. Niistä otan kuvia vielä myöhemmin tänään ja jaan ne kanssanne. 
Ensi perjantaina järjestän luonamme pikkujoulujuhlat parhaimmille ystävillemme täällä asuinmaassamme ja sitä varten tulen hieman leipomaan jouluisia herkkuja. Reseptejä siis myös tulossa pian!:)

Kaikki tämä on tapahtunut joulua fiilistellessä joululaulujen soidessa taustalla. Tässä teillekin lempijoululauluni vuodesta toiseen... 


Ihanaa joulun odotusta teille kaikille!

3 comments:

 1. Oi harmi kun tuo kappale on estetty tässä maassa, joten en pystynyt kuuntelemaan sitä. :( Täytyy mennä youtubeen ja katsoa jos löytäisin sen sieltä...

  Ihanaa itsenäisyyspäivää muruseni. <3

  ReplyDelete
 2. Heippa, pidän blogistasi, siksi blogissani on sinullekin tunnustus! :)
  http://bagsbootsandbeyond.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Harmi, ei näy toi video täällä Suomessa... Täytyypi metsästää se jostain muualta esim. youtube...

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)