Monday, December 6, 2010

Hiusshampooni

Postauspyyntöjä hiusten hoidostani olen saanut aikalailla.
Aloitetaan vaikka siitä millä tuotteilla pesen hiukseni.

Jo viimeisen kolmen vuoden ajan olen käyttänyt Alternaa. Siirryin siihen aikanaan kun otin ensimmäistä kertaa sineteillä tehdyt hiustenpidennykset. Minulle neuvottiin, että hiustenpidennyksiä käyttäessä, on äärimmäisen tärkeää käyttää hyvin kosteuttavia tuotteita. Pitkän etsinnän ja pohdinnan jälkeen päädyin Alternan SeaSilk Moisture shamppooseen. Täytyy sanoa että on kyllä äärimmäisen hyvä tuote. Minun hiukseni ovat jopa menneet parempaan kuntoon hiustenpidennysten myötä, ja luulen että tällä tuotteella on osansa asiaan.
Minulla on lähestulkoon aina ollut pitkät hiukset, ja ennen saatoin löytää jopa 20 haarasia hiuksistani:D Nyt ne on lähinnä vain kaksihaaraisia, jotka välillä kiusaavat ja niitäkin enään vain harvassa.Tätä tuotetta olen ostanut asuinmaani kampaamoista. Ainakin ennen tätä tuotetta on saanut myös Helsingin Kalevankadulla sijaitsevasta Hair Gatesta. Viime vuonna Los Angelesin reissullani ostin näitä varastoon muutaman enemmän, sillä ne olivat siellä jonkin verran edullisempia. Ei tosiaan huomattavasti, kuten Redkenin tuotteet.

Suomessa taitaa näidenkin hinta olla hieman enemmän? Maksan asuinmaastani näistä n. 40e kpl.
En osaa sanoa hintaa Suomessa, sillä Suomessa suihkuhuoneen hyllyltä löytyy Tigin Brunette Goddess- sarjan shamppoot.

Jos lukijoiden keskudesta löytyy kampaajia, niin hehän voivat kertoa kokemuksiaan tästä tuotteesta? Kun olen joiltain alan ammattilaisilta tästä tuotteesta kysynyt, ei kauhean moni ole tuntunut tietävän kyseistä merkkiä...?

9 comments:

 1. Onko tuo mainitsemasi Tigin tuote mielestäsi hyvä pitkille hiuksille? Itselläni on nimittäin tosi pitkät hiukset ja ne ovat aina takussa ja kuivat. Ei kivaa! Nyt pitäisikin siis löytää joku hyvä shampoo! :)

  ReplyDelete
 2. Alternaa löytyy ainakin tällaisesta nettikaupasta joka toimittaa myös Suomeen: www.hqhair.com

  On siellä myös aika paljon halvempi, noin £25 eli kolmenkymmenen euron luokkaa. :)

  ReplyDelete
 3. Heippa!

  Jos näitä tuotteita ei saa käsiinsä, suosittelen Suomessakin myytävää I.C.O.N.:in shampoota (One Soul).. :) Sekin on sulfate free, ja sopii superhyvin pidennyksille! Ja maksaa alle 20e/kpl muistaakseni!

  ReplyDelete
 4. En olisi osannut arvata että sinulla on hiuspidennykset, näyttävät erittäin hyvältä! Käytätkö jotain muita tuotteita hiuksiin?

  ReplyDelete
 5. hei haluaisin kysyä sellasta, että kun sulla on nuo ruskeat värilliset piilarit, niin mistä oot hommannu ne ja mikä sävy/väri tuo on? mulla oli itellä puolivuotta sitten ruskeet piilarit ja tykkäsin niistö ihan hirmuisesti, mutta olivat kuitenkin ehkä hippasen liian tummat. Sulla nuo näyttää tosi täydellisiltä :)

  ReplyDelete
 6. hih taisipa noista purkkien teksteistä selvitä asuinmaasi :)

  ReplyDelete
 7. mun on taas pakko kommentoida että ärsyttää suunnattomasti toi kommentointi "taisipa selvitä asuinmaasi"
  Mitä sitten? Onko anonyymi nyt ikionnellinen kun tietää missä mrs V asuu kun ei sitä tietoisesti mainosta täällä? Aahgg..

  T.Rouva pinnankireys :D

  ReplyDelete
 8. Pelham Wife, take a chill pill! Tosta tekstista ei selvia yhtaan mitaan...

  Mrs V, kokeile Pureologya ja Lanzaa, molemmista loytyy sulfate free tuotteita. Itse hamstraan kaikki USAn matkoilta, joten euro hinnoista en tieda, mutta veikkaan etta Alternan tasolla.

  Ava

  ReplyDelete
 9. Itsekin olen kokeillut tuota Alternan kaviaari shampoota, löysin sen alle 20€ eräästä suomalaisesta verkkokaupasta.

  Tästä postauksesta tulikin mieleen, että uusi shampoo on hankintalistallani :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)