Saturday, December 11, 2010

Joululahjaideoita!

Joulu on jo nurkan takana!
Listan rakkaimpieni joululahjoista tein ajat sitten, mutta hankinta on vielä täysin vaiheessa. Tänä vuonna kun lennämme Thaimaahan jouluksi, laatu korvaa määrän. Täten jokaiselle pyrin miettimään yhden äärimmäisen hyvän ja tarpeeseen tulevan lahjan, että kaikki mahtuu laukkuun mukaan :/


Mikäli teillä muilla on vielä joululahjoja hankkimatta ja ideat vähissä, toivottavasti näistä seuraavista kollaaseista olisi jotain hyötyä...

Naiselle

Suuri osa naisesta rakastaa kosmetiikkaa. Kauniita purnukoita, vietteleviä tuoksuja ja lupauksia samettisen pehmeästä ihosta. Jos tiedät vaikka siskosi tykkäävän tietystä tuoksusta, voi sen hankkiminen olla turvallinen valinta, mutta jos et ole varma, on tuoksun hankkiminen aina pienionen riski, sillä tuoksuthan käyttäytyvät eri ihmisten ihoilla eri tavoin. Mutta luomiväreissä ja huulikiilloissa voit harvoin epäonnistua. Kauniit perusvärit ihastuttavat yleensä jokaista saajaa. Suosittelen erityisesti Macin luomiväri valikoimaa. Se on kuin karkkikaupassa konsanaan! 


Toinen turvallinen valinta naiselle on kaikki mukavuuteen ja lämpöön liittyvä. Kuinka ihana sitä onkaan sujahtaa aamuisin pehmeään silkkitakkiin tai lämpimään kylpytakkiin? Jos tahdot kylpytakista persoonallisemman, käy vaikka brodeeraamassa saajan nimikirjaimet tai jotain muuta omaperäisempää takin rinnuksiin tai vaikkapa selkään. Myös lämmin cashmir viltti on varmasti lähes jokaisen naisen mieleen. Oman vastaavani sain joskus äidiltäni joululahjaksi, ja se on lähes joka päivä käytössä...




Ja mitä sitten keksisi puolisolle, veljelle tai isälle? Olen huomannut että elektroniikka harvoin pettää :D Tänä vuonna kovaa huuhtoa on erityisesti iPad, mutta perinteiset Playstationit, iPodit ja muut pelit  saavat varmasti monen nuoren - ja miksi ei vanhemmankin miehen hymyn huulille.
Toinen loistokas idea on jokin matka! Lentoliput esimerkiksi johonkin Euroopan suurkaupunkiin ovat yleensä n.200-300 e luokkaa Finnairilla, mutta halpalentoyhtiöillä (kuten esim. Air Berlinillä) voit saada alle 100 eurolla matkan vaikkapa Berliiniin! 
Jos tahdot pitäytyä hyvin perinteisissä ja helpommissa lahjoissa, villasukat, bokserit, kravaatit partavedet ovat myös helppoja pukinkontin täytteitä.

Siinä siis muutama nopea idea tähän hätään.
Onko teillä muilla hyviä vinkkejä muille, jotka olisivat loistavia äidille, isälle, puolisolle tai sisaruksille?

11 comments:

  1. Tämä postaus oli tosi hyvä ja hyödyllinen nyt kun alkaa olla aika ostaa joululahjat!! =) Itselläni on jäänyt vähä myöhäiseen tänä vuonna, ja on ollut hankala keksiä äidille, äitipuolelle, isälle yms. lahjoja. Tästä oli oikeasti hyötyä, kun juuri miettii vaikkapa tuota alimmaista kollaasia naisille. Ei itse tule aina ajateltua, että kuinka mukavuudenhaluisia naiset ovatkaan, eli jokin lämmin lahja kirjaimellisesti kämmittää mieltä jo paljon! Kiitos tästä postauksesta!! :------)

    ReplyDelete
  2. Hei kiitos paljon vastauksesta aiempaan postauksen piilolinsseistä :) semmonen jatkokysymys vielä, että voisiko kyseessä olla nämä linssit , niin nuo toisena olevat CibaVision Fresh Look ColorBlends 2 kpl www.piilari.fi/tuotteet/Varilliset-piilolinssit :)

    ReplyDelete
  3. Mia,
    Voi miten ihana että joku löysi tuolta seasta jotain hyödyllistä!:) Itse olen ainakin hyvin mukdevuudenhaluinen ja kaikki nuo lahjat ottaisin avosylin vastaan!:)

    Danna,
    Voi eipä mitään! Pahoitteluni että en ole aikaisemmin kerennyt:/ Mä luulen että on sama! värin nimi on sama ja linssien boksikin on minulla sama! Toivottavasti ovat sinulla myös hyvät!:)

    ReplyDelete
  4. Meillä äidille usein annetaan joku hemmotteluhoito, esim. jalkahoito tmv. Se on ns. kertakäyttöjuttu, siinä mielessä, että kun äidillä on jo kaikkea...
    Itse en ole hokanunt tuota kuinka kaikki pehmeä ja lämmin voisi olla hyvä joululahja. Kukapa ei talvella sellaista tahtoisi ! Ehdottomasti korvan taa joululahjaostoksille mennessä !

    Taas tarpeeseen tullut postaus, kiitos ! :)

    ReplyDelete
  5. Mä lisäisin tuohon miesten lahjavinkkeihin nahkahansikkaat/-rukkaset, kaulaliinan, lompakon...ainakin oman mieheni kohdalla sellaisia asioita, joita hän ei itse tule uusineeksi, joten hyvä ostaa lahjana jouluisin.

    Jos minulla olisi sisko, niin hänelle ostaisin sellaisen kunnollisen korurasian, joita myydään jouluisin ainakin Stockalla ja myös kultasepänliikkeissä. Sellainen kunnon kokoinen ,johoh oikeasti mahtuu enemmän, kuin muutamat korvikset ja kaulakorut. Hyvin harvalla naisella ainakaan minun tuttavapiirissäni tällaista on, mutta kaikilla sille olisi todellakin käyttöä =)

    Yksi, mikä myös toimii, on kylpylä/spa hoitojen lahjakortit, jos saajan kotipaikkakunnalla on moinen paikka. Tuoksukylpy, savipakkaushoito, hieronta...=)

    Omille vanhemmilleni olen useana jouluna ostanut ravintolalahjakortin. He tykkäävät käydä syömässä hyvin, mutta harvoin raaskivat lähteä....joten tämä on lahja, josta takuulla pitävät aina!

    ReplyDelete
  6. Thaimaa kääntyy Thaimaaseen ei Thaimaahan :)

    ReplyDelete
  7. Haluaisin lisätä, että VÅGA:n tai SNÖ:n korut toimivat melkein kaikille naisille!

    ReplyDelete
  8. Noissa kollaaseissa on kyllä hyvin kiteytettyinä hyvät joululahjaideat. Itse tykkään saada kirjan/kirjoja joululahjaksi, mutta silloin tosin lahjansaaja on tunnettava aika hyvin, jotta tietää, että hän ei ole kirjaa jo lukenut.

    Muuten, kun esittelit tuolla aiemmin lompakkosi ja mainitsit, että voisit tehdä laukun sisältö- postauksen, niin sellainen olisi kyllä kiva. :) Aloin muuten miettiä, että millainen kalenteri sulla on käytössä ja voisitko siitä laitta kuvaa?

    Ihanaa joulun ja Thaimaan- matkan- odotusta! :)

    ReplyDelete
  9. Hei, olisiko mitenkään mahdollista, että tekisit joskus postauksen koiristasi? Mukavaa joulun odotusta!

    Terveisin: 2v rotikkauroksen omistaja. :)

    ReplyDelete
  10. Eka anonyymi, luepas tämä ja erityisesti viimeinen lause: http://www.kotus.fi/index.phtml?s=1066

    ReplyDelete
  11. Ihania joululahjavinkkejä! :) Olet kerännytkin melkein kaiken oleellisen lahjavinkeiksi.

    Yksi lahjaidea esimerkiksi vanhemmille / sedälle /kummille voisi olla viinikurssi. Tietenkin edellyttää ko. henkilön kiinnostusta aiheeseen, itselleni kyllä kelpaisi, hih :) Erilaisia kursseja järjestetään melko paljon nykyisin.

    Itselläni on kaikki joululahjat vielä ostamatta, vaikka minun piti kerrankin tänä vuonna shoppailla kaikki ajoissa... :P Kaupoilla kiertely jouluruuhkassa ilman aavistustakaan ostettavista lahjoista on melko tuskallista. Listan teko olisi varmasti siis kannattavaa :)

    PS. Blogisi on mahtava!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)