Monday, November 8, 2010

Thomas Sabo

Tässä seuraavaksi kuvasarja lahjasta, jonka sain rakkailta ystäviltäni syntymäpäivälahjaksi...


Minusta tämä koru on hurmaava!
Olin aikaisemmin kuullut merkistä, mutta nyt paremmin tutustuttuani merkkiin olen aivan innoissani tästä Charm Clubista!
Thomas Sabon Charm Clubin idea on, että kukin pystyy rakentamaan oman ranne- tai kaulakorunsa itseään miellyttävistä aihealueista.
Kävinkin ihailemassa korusuunnittelijan omia sivuja ja siellä näkyi vaikka mitä ihania pieniä lisiä!
Tällä hetkellä valinnanvaraa löyty 450 erilaisesta riipuksesta... Ja uusia lisätään jatkuvasti.
Tämähän on aivan loistava lahjaidea kenelle vain!
Kukin pystyy tekemään korustaan omannäköisensä ja vaihtelemaan lisiä mielen ja tilanteen mukaan.Alla olevassa kokoelmassa näkyykin oma kaunis kenkäni.
Mitäköhän riipukseeni sitten liittäisin seuraavaksi?
Yksi asia on varmaa: Valinnan vaikeus tulee olemaan edessä!:)Huomasin että ihana ystäväni Char on myös tykästynyt tähän kyseiseen ideaan.
Suosittelen kurkkaamaan myös hänen postauksensa aiheesta!

9 comments:

 1. Aaaaww, pretty!:) Mulla on Pandoran rannekoru samalla idealla ( http://www.pandora.net/en-IE/jewellery/ranges/charms ), poikaystava on sen aluperin ostanut, mutta nyt ystavat ja perhe ovat ostaneet lisaa killuttimia.
  Todella kivoja tuollaiset lahjat, kun ne saa kustomoitua oman nakoiseksi.

  t. Anna Irlanti

  ReplyDelete
 2. Ihana, mäkin olen kauan halunnut juuri noita Thomas Sabon charms-koruja. Ehkä joululahjaksi...? :)

  ReplyDelete
 3. Itsekin sain viime jouluna lahjaksi Sabon aloitusrannekorun ja charmin ja sen jälkeen oonkin joka kerta toivonut lisää charmeja koruun ;) Mielestäni nämä on ehdottomasti kauneimpia charm -koruja!

  ReplyDelete
 4. ostin myös thomas sabon turkoosin rannekorun. tykkään kovin myös kyseisen suunnittelijan koruista:)

  ReplyDelete
 5. Sabot ovat NIIN ihania, ehdottomasti tämän talven joululahjatoiveeni, ja varmasti jatkuu vielä kevään synttäreillä..vuodesta toiseen! Ja ihana tuo korkkaririipuksesi, nam :)

  ReplyDelete
 6. Thomas Sabon charmsit ovat kyllä ihania. Sain itse viime jouluna kyseisen sarjan rannekorun lahjaksi ja viime synttärilahjaksi kaulakorun. Parasta on kun noita charmseja voi vaihdella ja käyttää molemmissä koruissa :)

  ReplyDelete
 7. En ollu kuullukkaa noista:o Mäki haluun:D

  ReplyDelete
 8. Mullaki on näitä Sabon koruja, ja tykkään paljon enemmä näistä ku just esim. siit nominationista mitä kaikil on(:

  ReplyDelete
 9. Oletkos hankkinut vielä koruusi mitään uutta charmia? Olen ihan ihastunut (kiitos sinun!) näihin Sabon charmeihin ja nyt tilaamassa itselleni omaa tuolta Sabon nettikaupasta. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)