Sunday, November 7, 2010

Lanvin for H&M mini movie

Tässä teille kaikille pieni pätkä H&M Lanvin mallistosta.Ja kiitos kaikille edelliseen Lanvin for H&M postaukseen kommentoineille!
Valtaosa vastanneista totesi, että vaatteiden lisähinta olisi käytetty laatuun. Ehkä itsekin hankin tulevasta mallistosta jonkun kappaleen ja tutkin väitöksen totuutta!:) Tosin pieni kauhistus tässä mallistossa on se, että kyseisiä vaatekappaleita varmaan tulee näkymään aivan kaikkialla seuraavien kuukausien ajan. Kuten edellinen mainos jo pahasti tätä "kauhukuvaa" maalailee.
Saapa nähdä miten käy!:)

2 comments:

  1. Wau! Tässä pätkässä vaatteet heräävät eloon ja näyttävät vielä paremmilta kuin kuvissa. Pakko varmaan joku vaatekappale on hankkia:)

    ReplyDelete
  2. Mä ostin muutaman jutun Jimmy Choo ja Matthew Williamson mallistosta, muttei niitä ole kenenkään muun päällä näkynyt minun lähipiirissäni. Vaikka aluksi sitä pelkäsinkin vähän, mallisto on kuitenkin aika hyvin rajoitettu :)

    Tai eihän tästä ko. mallistosta tiedä, mutta näin ainakin ollut aikaisemmin.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)