Tuesday, November 30, 2010

Saitteko haluamanne?

Lanvin <3 H&M mallisto saapui kauppoihin reilu viikko sitten. Minä en ikävä kyllä ole vieläkään ehtinyt käymään kaupungilla katsastamassa, miltä mallisto nyt sitten livenä olisi näyttänyt...
Näin viikkoa myöhemmin, tuskin mitään on edes jäljellä...?




Miten te muut?
Saitteko haluamanne vaatekappaleet?
Miltä ovat livenä näyttäneet? Näyttävätkö ja tuntuvatko ne päälläkin mukavalta?


Muita mallistoon liittyviä yllätyksiä tai pettymyksiä?

14 comments:

  1. Hei,
    kävin tarkastamassa malliston muutama päivä alkuhässäkän jälkeen ja hyllyt notkuivat vielä mekoista ja muusta. Ihkaonnellinen olin, etten tosin jättänyt tämän varaan esim. pikkujoulumekkoa, sen verran mielestäni viimeistelemättömän näköistä tavaraa. Ehkä yhden korun tai sitten sen yhden hameen olisinkin voinut kotiuttaa, mutta ne olikin sitten tietty myyty loppuun.

    Long story short: paljon puhetta, ei tyhjästä, muttei mistään kovin kummoisesta.

    Eli et ole missannut mitään! :)

    ReplyDelete
  2. Mun kotikaupungissani ei vissiin Lanvinia H&M:lla ole! Harmi, mielelläni kuulisin kokemuksia siitä millaisia ne ovat olleet. Totuuden näkee sitten vasta yöelämässä ja pikkujouluissa, kun samanlaisia alkaa tipahdella vastaan.

    Ja sitten Dear Mrs.V. Voisitko auttaa pulassa. Olen juuri parhaillaan tilaamassa ystävän juhliin Karen Millenin mekkoa verkosta, mutta en tiedä tuota kokoluokitusta ovatko ne "True to size" vai ovatko pienempiä kuin oikea kokonsa. Sinä varmaan olet sovitellut enempikin kyseisen Millenin mekkoja ja varmaan omistatkin, osaatko opastaa tässä kokoasiassa?

    Muuten nuo sun edellisen postauksen Louboutinit ovat (edelleen) aivan mielettömät, tuossa military tyylissä, vaikkakin vaan asun mausteena on jotain valloittavaa särmää ja ryhtiä!

    ReplyDelete
  3. Valitettavasti iso pettymys, suurin osa luonnossa ihan kamalia :( Erityisesti mieleen jäi se 299€ maksanut herraintyylinen trenssi, joka näytti siltä kuin purkaantuisi saumoista alkaen itsekseen siihen henkariin.

    ReplyDelete
  4. Tampereelta löytyy vieläkin jotain Lanvin-tuotteita. Ei kai sitten ollutkaan loppujen lopuksi niin haluttuja?

    ReplyDelete
  5. Itse kävin katsastamassa Hgin keskustan valikoimaa viime viikon loppupuolella ja mekkoja oli aika lailla vielä tarjolla. Itse olisin ollut kiinnostunut näkemään sen mustan karvaliivin mutta se taisi olla aika suosittu, sillä sitä ei ollut liikkeessäkään jäljellä.

    ReplyDelete
  6. Sanoisin että mitään et menettänyt :)

    Mä kävin paikan päällä, ja ostin minkä halusin. Valitettavasti mikään mekko ei oikein näyttänyt hyvältä mun päällä, sekä materiaalit olivat kökköjä, joten pidin vain kukkakaulakorun.

    Itseasiassa, noi teepparit oli söpöjä ja kivantuntuisia, kokoelman parasta antia, mutta käsinpesu äääääh.

    ReplyDelete
  7. lähes kaikkea löytyy ainakin vielä tampereelta: mekkoja, kenkiä, muutamaa laatua koruja, t-paitoja ja pari takkia. Ettei hirmuisella menekillä ole kaupoista ainakaan lähtenyt :-)

    itse nappasin sen punaisen statement-korun ja rakastan sitä!

    ReplyDelete
  8. Mitsy,
    Tuota mä juuri pelkäsin... Kiitos kovasti tästä tiedosta!!

    Noora,
    Tänne on onneksi myös moni kokemuksiaan kirjoittanut, ja ensi kuulemalla ei ainakaan minua säväyttänyt...
    Tottakai yritän auttaa! Musta Karen Millenin koot on pienempiä mitä normaalit! (tai sitten vaan selittelen lisäkiloja...:D) Mutta kyllä minulle stockan karen milleni myyjäkin sanoi että joutuu aina vähintään yhtä kokoa isomman ottamaan kuin normaalin kokonsa... Ja mä kyllä allekirjoitan tän. En tiedä päteekö kaikkiin, mutta ainakin siihen viimeisimpään KM mekkoon jonka ostin.
    Ja kiitos vielä kauniista kommentista <3

    Anonyymi,
    ai kamala.... kiitos kun ajoit tiedon kanssani!

    Anonyymi,
    Oho! mä kun oletin että ne ois hävinny kaupasta samantien?!

    lora,
    voi että, se oli se yksi vaatekappale josta mäkin olin erityisen kiinnostunut....Kiitos infosta! <3

    suklaasydän,
    varmaan ihan hyvä vaihtoehto. Harmi että yleinen vaikutelma taitaa olla näin negatiivinen :/
    Pitää yrittää vielä itsekin päästä hypistelemään kunhan vaan kaupngille kerkeää.

    Elina,
    tuossa edellinen kommentoija päivitteli samaa! Hyvä tietää niille, jos joillakin meni joku haluamansa tuote sivu suun! Oih, se koru oli sitten todella puhutteleva! varmasti upea päälläsi!

    ReplyDelete
  9. ehdin H&M:aan avajaisia seuraavana aamuna ja mallistoa oli viela tosi paljon jaljella, vedin ensin pienet voitontanssit (mielessani), ostin kiireessa himoitsemani clutchin ja kaulakorun ja juoksin duuniin. duunin jalkeen tarkastelin tuotteita paremmin... clutchin yksi oransseista muovihelmi-koristeista oli valmiiksi ihan naarmuilla, laukku oli halvan nakoista matskua ja liian pieni, ilman vetskaria (joten kaikki mun kamat ainakin hukkuis) eika kaulakorukaan ollut erityinen. palautin molemmat kauppaan ja ostin 3 euron Lanvin-kangaskassin :> olisin kovasti halunnut ostaa yhden mekoista, mutta en tykannyt siita, etta ne oli kaikki tehty silla tyylilla, etta reunat viimeistelematta, sde nyt vaan ei mun mielesta sopinut mekkoihin yhtaan. itse ainakin olisin halunnut sellaista luksusfiilista ja hienoa ompelua, kuten esim. cavallin mallistossa oli. seuraavaa yhteistyomallistoa odotellessa :)

    ReplyDelete
  10. Kävin katsomassa mekot ja muut hässäkät Tampereen myymälässä ja olin pettynyt myös:( Omaan opiskelijabudjettiin ei mekkojen osto olisi tällä hetkellä edes mahtunut joten onni onnettomuudessa:)

    Mutta tosiaan, mekot olivat saumoistaan rispautuneen näköisiä, joka oli tietysti tarkoitettu, mutta eivät näyttäneet tämän takia niin arvokkailta ja tyylikkäiltä. Moni ei saattaisi ymmärtää että reunat on tahallaan rispautuneet ja lankoha roikkuu...Kuten joku taisi edellä mainitakin, tuotteet olivat viimeistelmättömän näköisiä, mutta huonolla tavalla. Minusta moinen tyyli ei sovi arvokkaisiin iltamekkoihin.

    j.

    ReplyDelete
  11. Uskon myös että nettikauppaan tulee palautus jos toinenkin koska kuvauksessa ei näy tuotteiden rispautuneisuus. Ikävä yllätys kun avaa kauan odottamansa paketin:(

    j.

    ReplyDelete
  12. Tampereen Hennesillä oli jotain mekkoja, mutta mulla pisti silmään kans niiden saumojen ja reunojen rispaantuneisuus.. Kattelin sitä keltaista yksiolkaimista mekkoja aika nenä nyrpällä, mietin että kuuluikohan niiden reunojen olla niin rispaantuneet ja.. no huonon näköiset. Lisäksi se materiaali oli tosiaan aika tönkköä. Siinä kohtaa kans itseä ei harmittanut enää lainkaan, etten kerinnyt mitään niistä tilaamaan..! :)(:

    ReplyDelete
  13. Mielenkiinnolla odotankin sitten mitä olen tilannut ;)
    Pääsin nettikauppaan valitsemaan mekon ja hameen ja yhdet kengät tuolloin lanseerausaamuna ja minähän niitä tosiaan sitten hamstrasin vaikka raskaana tässä olenkin eikä toivoakaan että kynähame menis tämän pallon päälle tällähetkellä :D En sitten tiiä pitäiskö laittaa joku sisko mallinukeksi näiden vaatteiden kanssa ennenkun teen päätöksen palautanko. Odotan siis kun paketti saapuu ;) toivotaan että joku nyt ois edes päällepanemisen arvoinen.

    ReplyDelete
  14. Tilasin netistä juuri tuossa kuvassa olleen t-paidan ja arvaa mitä sain? MUSTAN TAVALLISEN TOPIN! että mua v*tuttaa varsinkin kun olin silloin heti malliston ilmestyttyä netissä :(

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)