Sunday, November 28, 2010

Päivän asu - nahkaa ja raitaa

Simppelisti: Päivän asu.
Mitäs muuta tähän nyt turisemaan:)

10 comments:

 1. Vautsi! Hyvännäköinen asu, nahkatakki + pitkävartiset saappaat toimivat loistavasti yhdessä :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Voi miten ihana tuo hennesin paita, love it! luuletko, että niitä on vielä saatavilla?

  kiitos muuten jo etukäteen, jos teet treeniasuista postausta :) erityisesti kiinnostaa tosiaan talvinen juoksuasu. en nimittäin ole vielä saanut itse kehiteltyä sellaista asua, joka päällä olisi talvella tarpeeksi lämmin juosta. ja pipo on kanssa ongelmallinen...

  ja vielä loppuun. ihailen kyllä edelleen sinun ihanaa tapaa vastata niin älyttömän ystävällisesti ja hyväsydämellisesti kaikille lukijoillesi. minä miltei herkistyn aina siitä, miten hurjan kauniisti ihmisistä ajattelet ja miten kauniisti vastailet(joo olen ehkä hiukan herkkä ihminen :D)! läheisesi saavat olla kyllä onnellisia noin hienosta ystävästä<3 sinunlaisia saisi olla enemmän!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana asu!!:) Noi saappaat on kyllä super kivat!:) Mä oon nyt tiukalla dieetillä ja kun tavote on saavutettu aion palkita itteni pitkävartisilla saappailla!:D
  Takki on myös ihana!:) Ja sinä tietty!

  ReplyDelete
 4. Nättinä taas, niin kuin aina! Lämmin hymy on kuitenkin ihmisen kaunein asuste, sen moni unohtaa :) Ja hei, Mongustille tsempit tässä samalla, muutoksen huomaa sinussa ihan selvästi!
  Iloista ja onnellista joulunalusaikaa! <3

  ReplyDelete
 5. aina nii ihanii asuja :) oot kaunis!

  ReplyDelete
 6. Murunen, niin upeita kuvia taas! =O*

  Siunattua ihanaa 1. Adventtia sinulle ja rakkailesi. <3

  ReplyDelete
 7. Uskallan vasta nyt ensimmäistä kertaa kommentoimaan, mutta kuukausi sitten löysin blogisi ja se on noussut ehdottomiin suosikkeihini. Tyylisi on aina yhtä huoliteltu ja klassisen kaunis, tykkään! Julkkiskuvat blogissasi ovat myös viihdyttäviä ;-) Unohdinko jo mainita, miten häikäisevän kaunis kirjoittaja blogia ylläpitää? No, hän on joka tapauksessa upea! Pidä lippu korkealla, sillä blogisi on huippu.

  ReplyDelete
 8. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja nyt tuntuu kovasti siltä, että tarvitsen ylipolvensaappaat!! Haluan vielä sanoa lyhyesti tiivistettynä että on suuri ilo lukea blogiasi:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)