Monday, November 29, 2010

Entourage - Emmanuelle Chriqui

Pidän kovasti sarjasta nimeltä Entourage. Sarjan tekee erityisen hyväksi näyttelijä Jeremy Piven, joka tekee mieletöntä duunia näytellessään superagentti Ari Goldia. Parasta antia ovat hänen ja hänen vaimonsa tuliset keskustelut...:D
Hauskan huumorin lisäksi, sarjassa esiintyvä Sloan on ilo silmälle. Hänen tyylinsä sarjassa on kertakaikkisen upea. Yritin kovin löytää esimerkkejä hänen asuistaan googlettamalla, mutta millään en onnistunut. Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on myös kyseisen hahmon faneja, jotka tietävät mistä puhun?
Sloania esittää sarjassa näyttelija Emmanuelle Chriqui. Hänen tyylinsä siviilissä ei minuun erityisesti kolahda, mutta kuvankaunis hän kylläkin on.
Niille, jotka vasta ensimmäistä kertaa kuulevat sarjasta tai tästä hahmosta, tässä teille pieni pätkä ensin Entouragen parhaimmistoa (youtuben mukaan) ja sitten video, jossa näkyy vain Emmanuelle Chriquita ja hänen asujaan (video on hieman ärsyttävällä tavalla koottu, mutta älkää antako sen vaivata).Täällä muita entourage faneja?

9 comments:

 1. Hahaaa, ylläri ylläri, sarja kuuluu myös mun lemppareihin (Frendien lisäks). Ja Ari Gold juttuineen on ihan paras. Tarttis pyytää joulupukilta uusin kausi dvd:nä. :)

  ReplyDelete
 2. Mahtava sarja!
  Olen odotellut sarjan paluuta subille, mutta dvd-boxi pukinkonttiin voisi olla parempi ratkaisu.

  ReplyDelete
 3. En tiedä tuosta hahmosta mutta Emmanuellee oon kadehtinu jo KAUAN!! Ihana!

  ReplyDelete
 4. "Pisaroiden Lilja"November 29, 2010 at 2:12 PM

  Mä en itse pidä Entouragesta, ne kaikki on jotenkin nin täynnä itseään. Keskityn mielummin Borhets & Sisters -tyyppisiin sarjoihin ;), mutta mieheni on ihan koukussa Entourageen ja Ari Gold on kuulemma paras! :)

  -"Pisaroiden Lilja"

  ReplyDelete
 5. Hei, Hieno blogi ja tykkään todella paljon tyylistäsi. :)tiedätkö muuten miksi mylifeandwhitesand blogi on suljettu?

  ReplyDelete
 6. MINÄÄ! :D
  Sloanista en kyllä tykkää, sen tylistä kylläki. Mrs.Ari on parempi hahmo ;)

  Ella

  ReplyDelete
 7. Täällä kanssa yksi fani. Ihan superhauska sarja! Täytyykin selvittää, koska seuraava kausi alkaa :D

  ReplyDelete
 8. Juu ihana!

  Mut hei jotain joulupostauksia ois kiva lukea lisää. Etenkin joulusisustamisesta! ;) Ehdotus vain.

  ReplyDelete
 9. Aivan mahtava sarja!!! Lopetin just viimeisen kauden ja ehkä vähä itkinkin viimeisen jakson aikana :D

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)