Tuesday, November 30, 2010

Päivän asu, going green

17 comments:

  1. Mä olen nyt ehdottomasti sitä mieltä että sun lukija TARVITSEE taas pientä postausta siitä miten joku voi saada noin kadehdittavan kauniit ja elinvoimaisen näköiset kutrit! Jaa salaisuutesi :)

    http://satusatusatu.livejournal.com
    Satu

    ReplyDelete
  2. Ihana! Täytyykin kokeilla omaa samanlaista paitaani hameen kanssa, toimii tosi hyvin :)

    ReplyDelete
  3. Ihana! Täytyykin kokeilla omaa samanlaista paitaani hameen kanssa, toimii tosi hyvin :)

    ReplyDelete
  4. Magee päivän asu! Koitin itsekin tota paitaa Gina Tricot'ssa, kiitos inspiraation, jonka sain sun mahtavasta blogista, mutta ei sopinut blondille, jonka kesän rusketuskin oli jo täysin kadonnut. Jouduin siis jättämään rekkiin.

    ReplyDelete
  5. En ole aikaisemmin sun blogiin kommentoinut, mutta tässäpä tulee:

    Ihana asu jälleen kerran ja olet tosi kaunis! Hame on kyllä aika lyhyt:D

    Mikä merkki tuo G&T on?

    ReplyDelete
  6. satu,
    Kiitos kovasti! POstausta tulee heti kun saan aikaiseksi! Mutta työn alla on!:)

    Jaspe,
    Hyvin sopii varmasti!:)'


    Wedding Hassle,
    Voi harmi! Se on kyllä kumma miten jotkut värit vievät täysin omalta iholta värin. Mulle sellainen on sinisenharmaa !

    Anonyymi,
    Voi kiitos kauniista sanoistasi!:) joo onhan se aika lyhyt, mutta juuri siitä syystä käytän sen kanssa paksuja täysin läpinäkymättömiä sukkahousuja. Niillä pääsee pälkähästä;) ja tosiaan, mä tarkoitin GinaTricotia :D oon taas ajatuksessani postannut enkä ole huomannut lainkaan tuota virhettä!:)

    Cava,
    ite oot <3

    ReplyDelete
  7. tosi nätisti kävi asuun nämäkin kengät, eikä värieroa sinänsä huomannut - ainakin oma huomioni keskittyi enemmänkin army-henkisiin koristeisiin jotka antavat asulle kivan lisän ^^ unohtamatta tuota korsin kelloa, *jealous* <3

    ReplyDelete
  8. Ihana asu taas kerran:)

    Tuli muuten mieleen, että ostitko siitä h&m Lanvin-mallistosta mitään, kun niitä tuotteita täällä taannoin mietit?:)

    -Liz

    ReplyDelete
  9. loistava asu, taas! :) mustakin noi kengät sopii tosi hyvin tän asun kanssa, ehkä sä näät sen kuitenki paremmin ku oot tuollainen tyylinikkari!;) ihailen kovasti myös sun hiuksia :)

    tykkään blogistasi muutenkin senkin takia niin paljon, että olet ns. normaali. inhoan lukea blogeja joissa on kaikki just nyt in olevat asusteet&vaatteet yhdistetty vaikka ei sopisi yhteen.. sellasia ns. liian muodikkaita:D äh en tiedä saitko selvää mitä tarkoitan!!

    mutta pääasiana haluan kiittää mahtavasta blogista ja jatka samaan malliin!:) olisi kiva myös nähdä se sun aiemmin esitelty lyhyt talvitakki sun päällä!

    terveisin se anonyymi joka taannoin kysyi myös apua harmaiden farkkujen kanssa!:D

    ReplyDelete
  10. satu,
    voi ihana:) Mulle sävyro oli häiritsevä, mutta kiva kuulla ettei se kaikkien silmään ollut:) Ehkä pistätä toivelistalle pukinkontiin...?;)

    Liz,
    Hei ihana! Luit ajatukseni, sillä mulla tuli juuri ulos postaus samasta aiheesta!!:D

    Ihana anonyymi,
    Hahahahah:) Kiitos kovasti, mutta tyylinikkariksi en itseäni kutsuisi :D Oma tyylini on hyvin perus ja voisi sanoa kauniisti jopa klassinen, mutta todellia ihanaa että tänne on löytänyt niin paljon saman maun omaavia ihmisiä!:)
    Ymmärrän oikein loistavasti mitä tarkoitat, vaikka mieleeni ei heti ihan sellaisia blogeja tule mieleen, mutta tarkoitat varmasti ns. "muodin orjia?" Pyrin poimimaan trendejä ja maustamaan niillä muuten simppeliä tyyliäni. Todella ihana kuulla, jos olen sinun mielestäsi siinä onnistunut:)
    Ja kiitos loistavista ideoista postausten suhteen. Listalle laitettu talvitakin esittely päällä ja värit jotka sopivat minusta harmaan kanssa!:)
    Kiitos siis sinunlaisellesi ihanalle anonyymille joka jaksaa kauniisti kommentoida ja inspiroida minuakin!:) Olisi todella kiva jos jättäisit vaikka ensi kerralla nimimerkin niin saisin muistettua sut muutenkin kuin vain "ihanana anonyyminä":)

    ReplyDelete
  11. satu, pahoitteluni huolimattomasta kirjoituksestani..
    Tässä suomennos:
    sävyro= sävy ero
    pistätä = pistä :D
    Ja hyvin taas multa onnistuu :D

    ReplyDelete
  12. Upea asu :) olen itsekin tykästynyt tässä lähiaikoina aivan valtavasti maanläheisiin vihreän sävyihin. Aivan upeita :)

    ReplyDelete
  13. aivan ihanan näköinen joulukoristelu! mennäänkö tänäkin vuonna samalla teemalla?

    ps. missä päin maailmaa voi vielä pukeutua noin, meinasin sanoa että lämpimästi mutta kai kevyesti se parempi sana? o_O

    omistat aivan mahtavat hiusgeenit!:)

    ReplyDelete
  14. saanko kysyä miksi jätit kommenttini julkaisematta? minusta siinä ei ole mitään väärää jos korjaan virheesi, että gina tricot lyhennetään GT eikä G&T. eikä mielestäni siinäkään ole mitään pahaa, jos itse olisin pukenut hameen sijaan skinny jeansit? :)

    ReplyDelete
  15. Pussauskoppi,
    Joo mulla kans kestänyt ihastus jonkin aikaa :D Kiitos kovasti vielä ihanista sanoistasi!:)

    Anonyymi,
    tänä vuonna en ole asuinmaassani joulua vaan suuntaan etelän lämpöön :) Mutta pikkujoulut pidetään kavereiden kesken niin silloin varmaan meen samalla teemalla:)
    Tosiaan, meillä alkoi täällä kans pakkaset juuri:/ Joten menee varmaan hetki kunnes puen hameen päälle :S

    Anonyymi,
    Voi kyllä mä sen julkaisin!:) Eihän siinä ollut mitään pahaa! Ystävällisesti sä olit sen laittanut!:) Se löytyy tosta ylempää ja olen siihen vastannutkin!:)

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)