Thursday, November 4, 2010

My selection from Lanvin for H&M

Valikoituihin H&M liikkeisiin saapuu 23. syyskuuta kauan odotetun yhteistyön tulos, nimittäiin Lanvinin Alber Elbazin Hennes & Mauritzille suunnittelema mallisto.
Lukuisat blogit ovatkin täyttyneet kirjoittajien omista mieltymyksistä ja minähän lähdin leikkiin mukaan.
Täytyy sanoa että kyllä iski valinnan vaikeus... Täten keräsin kollaasin myös silmälläpitäen sitä, etten liikaa toista muiden lempiblogieni valintoja.



1. Musta Mekko 199€,  2. Musta Hame 79,95€,  3. Pinkki Mekko 149€,  4. Rintakoru 19.90€, 5. Kaulakoru 49,95€,  6. Keltainen Mekko 149€,  7. Musta Karvaliivi 79,95€,  8. Valkoinen Hame 49,95€,  9. Karvatakki 129€

Voipi muuten olla, että moni ilmestyy pikkujoulujuhliinsa samanlaiset hameet päällä...:) Sen verran hyvännäköisiä tämän malliston hameet ovat, että varmaan jokaiselle löytyy niistä itselleen sopiva versio. Oma lempparini on ehdottomasti tuo pinkki mekko ja hyvänä kakkosena tuo keltainen. 
Hameita en käytä kovin usein, mutta rakastan tätä Lanvinin tapaa käyttää paljon kangasta tuomaan syvyyttä ja muotoa mitä tavallisimpiinkin asuihin. 
Tuo kaulakoru ainakin piristää mitä tavallisintakin T-paitajafarkut - yhdistelmää ja pidän sen hempeistä väreistä, mutta koko kollaasin ehdoton lempparini on tuo musta liivi. Miten kauniisti se sopisikaan mustan bleiserin kanssa tai muuten kauniin klassisen kokonaisuuden maustajaksi. Sen ehdottomasti tahdon livenä katsastaa. Tuo karvatakki on ehkä hieman liian raju minulle, mutta voin kuvitella sen hyvin jonkun rohkeamman pukeutujan päälle, todella katseita kiinnittävä luomus.

Ainut mikä minua epäilyttää näissä H&M yhteistöissä on näiden vaatteiden todellinen laatu
Onko ne kiutenkin sitä samaa H&M vaatetta, joihin on vaan mätkäisty Lanvinin logo hintalappuun? 
Itse olin katsastamassa viime vuonna H&M ja Jimmy Choon malliston avajaispäivää ja apua mikä härdelli siellä Kampissa oli pystyssä. Täydellä kyynerpäätaktiikalla meni monet nuoret daamit. Taisi joku saada siinä mylläkässä mustan silmänkin. Pisti silloin miettimään, että onko tämä nyt tosiaan tuon hysterian arvoista? 

Itse en ole näitä H&M yhteistyö kappaleita vielä koskaan ostanut, mutta haluaisin kovasti kysyä teiltä, jotka olette itsellenne jotain aikaisemmista mallistoista hankkineet, että miten on tavara kestänyt? Onko tosiaan se lisähinta käytetty laatuun? Vai oliko hankinta pettymys? 

13 comments:

  1. On kyllä ihania
    mun suosikit taitaa olla ykkönen ja kolmonen vaikken ole oikein hameihminen:).

    Ei oo kokemusta henkan ja maukan tuotteista niin paljoa
    että voisin auttaa sorry.

    Jamssi

    ReplyDelete
  2. Jimmy Choo for H&M lompakko on aivan mahtava: pehmeää nahkaa ja vetoketju toimii! Itse käytän vain clutchina, mutta ihastuin tuotteeseen sen verran, että ostin sen joululahjaksi aikoinaan sekä äidilleni ja parhaalle ystävälleni, jotka käyttävät lompakkoina, ja ovat olleet erittäin tyytyväisiä :)

    Ja toinen on Sonia Rykielin alusvaatteet, niin ihania mustia pitsijuttuja (missä oli kukkakoristekin), eivät ole menneet miksikään :)

    Ja, ja, mitäs nyt unohdankaan.. Hmm.. No mutta anyway, tähän mennessä yhteistyömalliston ostoset ovat olleet hintansa väärti :)

    ReplyDelete
  3. Ainiin, Karl Lagerfeldin nahkakäsineet, useita vuosia käytössä olleet, ja aivan ihanat! Tämä oli ensimmäinen yhteistyömallisto-ostos, ja varmaan paras ikinä :D

    ReplyDelete
  4. Mulla on kahdet kengät Jimmy Choon mallistosta ja oon kyllä ollu tosi tyytyväinen. Kengät on kestäny tosi hyvin, jalassa aivan ihanat. 12cm koroista huolimatta oon jaksanu kävellä (ja bilettää) niillä tunteja, enkä oo ainuttakaan rakkoa saanut. Eli oli kyllä rahan arvoisia molemmat, väittäisin, että aika kaukana perus HM laadusta :)

    ReplyDelete
  5. Mulla vähän sama fiilis noiden avajaispäivien suhteen.. En menis sinne vaikka maksettais :D Mutta ymmärrän kyllä että joku saattaa haluta hinnalla millä hyvänsä jonknu tietyn tuotteen. Mulla taas ei ole ollut koskaan suurta halua noihin mallistoihin/tuotteisiin. Laadusta en tiedä.. Valkkasit nättejä juttuja kollaasiin, itse en osaisi käyttää yhtäkään noista vaatteista koska ne menee mun mielestä omien tapahtumien tyylin yli :) Jos meinaat hankkia jonkun noista, niin odotan innolla miltä näyttää sun hoikan kropan päällä! Varmana hyvältä :)

    ReplyDelete
  6. Oman kokemuksen perusteella sanoisin, että nää mallistot, jotka ovat jonkun tunnetun suunnittelijan suunnittelemia eivät ole laadulta sen kummoisempia kuin muutkaan H&M:n vaatteet. Ne ovat jonkun muun suunnittelemia, mutta H&M ne edelleenkin varmaan valmistaa. Siksi en ymmärrä näihin liittyvää hypetysta... :)

    ReplyDelete
  7. On kyl aika herkun näköinen mallisto. Erityisesti toi 1, 3 ja 8! :) Tahtoo tahtoo, jos vaan ois varaa. :S

    ReplyDelete
  8. Mulla on kahdet Jimmy Choo for H&M kengät ja yks laukku. Oon ollu tosi tyytyväinen ja toiset kengät on ollu tosi kovassa käytössä mutta edelleen kuin uudet. Vaatteista en osaa sanoa...
    Musta tuntuu että nää yhteistyövaatteet on enemmän arvostettuja ulkomailla ku mitä täällä Suomessa. Tulevassa mallistossa on montakin vaatetta mitkä mielellään ostaisin. Tungokseen en mene mistään hinnasta mut nettikaupan kautta vois yrittää. ;)

    ReplyDelete
  9. Muakin vähän mitityttää toi hinta-laatu suhde... Mutta jos jostain löydän vähän ylimäärästä rahaa voisin mieluusti ostaa ton karvatakin :)

    ReplyDelete
  10. Oli todella hyvännäköinen mallisto ja eritoten paljon hyviä pikku(joulu)mekkoja - mutta se siinä just onkin, kuten mainitsit että kuinka monen päällä noita sitten onkaan.. Se on syy, miksi välttelen tälläisten ketjumerkkien hippamekkoja ja helposti tunnistettavia vaatteita; en halua että baarissa useammalla on sama mekko/tunika/toppi. Mutta sitähän ne massatuotteet on :)

    Ittelläni on Jimmy Choo-kokoelmasta leokuvioinen nahkalaukku (mokkaa..?). Varjelen sitä kyllä hengelläni mutta normi-Hennesiä laadukkaampi se onkin :D

    ReplyDelete
  11. Mulla on useempi juttu Matthew Williamsonin yhteistyömallistosta, kaikkia on käytetty useemmin ku kerran ja ihan jopa uudenverosessa kunnossa ne on edelleen ni ei nyt ihan kertakäyttökamaa ainakaan ole :P myös sonia rykielin neule löytyy ja sekin on mun mielest vähä normaali h&m-"laatua" parempaa.

    ReplyDelete
  12. Nuo värikkäät mekot miellyttää mua eniten, vaikka en moisille yleensä niin kovin syty :) Upeita kaikki kyllä!

    ReplyDelete
  13. Joku tuossa jo kommentoi Sonia Rykiel-alusvaatteita. Minä ostin mustan pitsisetin, eli liivit ja alushousut. Molemmista haalistui väri huomattavasti heti ensimmäisessä pesussa, ja muutaman pesun jälkeen liivit hajosivat. Olisin palauttanut, mutta käytin "hienoja" alusvaatteita harvakseltaan, enkä suinkaan arkikäytössä joten sen takia aikaa ehti kulua monta kuukautta. Jäi kyllä vähän paha mieli. Muut alusvaatteet (muistan ainakin bandeau-liivejä monessa värissä sekä jotain satiiniunelmia) oli tehty eri materiaaleista, ehkä ne sitten kesti paremmin.

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)