Friday, October 8, 2010

Suomessa

Saavuin pari päivää sitten Suomeen pienelle visiitille kaiken kiireen keskeltä.
Miten ihanaa nähdä rakkaita ystäviä ja perhettä!







Ai että Helsinki on kaunis. Ihan onnessani kuljeskelen katuja pitkin ja nautin siitä, että kuulee suomea ympärillä.
I <3 Finland

7 comments:

  1. Hei, Sinulla on aivan mahtava blogi. Löysin "Sinut" pari päivää sitten ja olen nyt kahlannut koko blogisi lävitse ihastuksissani!
    Mietin monesti, mistä on peräisin noin upea ja vankka tyylitajusi? Vai onko se vain synnyinlahja. Voi kunpa itse olisin yhtä kaunis ja tyylikäs. Kovasti kyllä inspiroit tällaista 3-kymppistä perheenäitiäkin :)

    ReplyDelete
  2. Pink,
    Voi miten ystävällinen sinä olet! Kiitos kovasti kauniista sanoistasi! Kertoo kyllä vaan kommenttisi niin paljon enemmän sinun sydämmellisyydestäsi kuin mistään muusta:) En mä oikeastaan usko tyylitajuun. Pukeudun vaan siihen mikä omaa silmää miellyttää ja tuntuu hyvälle:)Mutta veikkaan että klassisuuden ihailu tulee rakasta äitiäni yli 25 vuotta seuranneena <3 Ihanaa viikonloppua teille koko perheelle!:)

    ReplyDelete
  3. Kävelin tänään kiireessä Aleksilla ja mietinkin että saatoitko se olla sinä ja piti molemmat blogit tulla tsekkaan että oletko Suomessa. Olisin varmaan katsonut tarkemmin ja tullut heippaamaan ellei olis ollut kiirus.

    ReplyDelete
  4. Onneli,
    Voi eiiiii! Olisi ihana ollut tavata! Ja vielä kun luet SVL:kin!:) Ehdottomasti tule vetämään hihasta jos tilanne uusiutuu eikä sulle ole kaamea kiire!!!:)

    ReplyDelete
  5. Oih kadehdin. Itselle seuraava Suomen reissu vasta jouluna. Kuinka usein paaset kotona kaymaan? Et ilmeisesti ole paljastanut missa maassa hiihtelet, mutta jos joskus eksyt Irlantiin niin toimin mielellani Dublinissa turistioppaana :)

    Kyselin muuten joskus muinoin sun hiustenvarista, onko oma vai purkista? Se on todella kaunis!!

    ReplyDelete
  6. Anna,
    Voi mä tiedän. On niin tärkeää päästä tapaamaan perhettä ja ystäviä <3 Olen onnekas ja pystyn käymään Suomessa n. 2-3 kuukauden välein:) Mutta onneksi pääset sentään pyhiksi!! Itse en päässyt neljään vuoteen Suomeen jouluna:( Viime vuonna päästin ekaa kertaa Suomeen jouluksi sitten ulkomaille muuton jälkeen.
    Ja voi miten ystävällistä!! Kiitos tarjouksesta!!:)
    Niin ja siis tuo on mun oma väri joka on kesän jäljiltä auringon haalistama. Oma väri näkyy tuolla alla (minne aurinko ei ole päässyt:D). Mutta nyt kävin juuri pätkäisemässä kuolleet latvat pois ja ystävä kampaaja sävytti tukkaa että saatiin ne auringonhaalistamalle värille väri takas:D
    Kiitos kovasti siis kauniista kohteliaisuudesta:) kertoo sinusta ihmisenä paljon kun tuntemattomalle voi noin nätisti sanoa!:)

    ReplyDelete
  7. Hei, tämä ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta rakastan blogiasi ja kun luin että olet mennyt naimisiin niin ajattelin että voisitko tehdä postauksen missä näkyisi että millainen hääpuku sinulla oli häissäsi. Olen itse siinä tilanteessa että pitäisi mekkoa lähteä metsästämään ja sinulla on ihana tyyli ja olet vartaloltasi samanlainen kuin minä joten kiinnostaisi nähdä millainen puku sinulla oli!

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)