Saturday, October 9, 2010

Beautiful campaigns

On ihailla selailla naistenlehtiä ja kuolailla suurien muotitalojen mainoskuvia. Monen muun suuren merkin tavoin, Louis Vuittonilla on kauniita ja puhuttelevia kuvia. Tässä muutama, jotka miellyttivät minun silmääni.

6 comments:

 1. Bongasin joskus jostain lehdestä tuon Coppoloiden kuvan, tykästyin heti. Aivan ihana! Ei mitenkään erityinen mutta kuitenkin jotenkin ihana. :)

  ReplyDelete
 2. On kyllä kauniita ja mielenkiintoisen näköisiä mainoksia. Ulkomaalaiset muotilehdet on näitä pullollaan ja siksi niistä pidänkin. :p

  ReplyDelete
 3. Oijoi mitä ihania mainoksia! *Kuolaa* :P

  Ihanaa päivää ihanainen!

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia! Pidän etenkin tuosta, missä on tuo Pirates Of The Caribbeanissakin esiintynyt mies.

  Löysin tänään blogisi ja pakko sanoa, että aivan ihana! Miten en ole löytänyt jo aiemmin! :) Tahtoisin kysyä muutamaa asiaa, jos viitsit vastata, eli kuinka vahna olet? (noin suunnilleen) Ja kun selasin vanhoja juttujasi bongasin sinulta aika monta erilaista designer laukkua, niin kuinka monta sinulla niitä on yhteensä? =) OLEN KADE!

  ReplyDelete
 5. Tuon viimeisen Louis Vuittonin mainoskuvan olenkin joskus bongannut jostain lehdestä, en tiedä miksi, mutta ihastuin siihen kovasti! Pitkästä aikaa mainoskuva joka saa hymyn kasvoille, hassua sinänsä että yhdellä kuvalla on moinen vaikutus :)

  ReplyDelete
 6. Näissä kuvissa on sellaista hämyistä kotoisuutta tietyllä tapaa - näitä kuvia on helppo katsoa. Mä tykkään kans!!! =)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)