Saturday, October 2, 2010

In the army now

Julkkisten päällä on näkynyt viime aikoina paljon armeijahenkistä vaatetusta. Vihreää, mustaa, niittejä, kultaa ja ruskean eri sävyjä.
En tiedä teistä, mutta itse olen tänä syksynä täysin ihastunut armeijahenkisyyteen.

10 comments:

 1. Oon aina ajatellut, ettei tämä tyyli ole yhtään mun juttu ja aina kun naistenlehdissä on jotain tähän aiheeseen sopivaa niin skippaan sivut. Mutta nyt olen vähän alkanut pitämään siitä, etenkin noista upeista takeista. Miltähän tuollainen vihreä näyttäisi minun yllä, hmhmm.

  ReplyDelete
 2. Armeijahenki vaan iskee! Sopii mielestäni sekä töihin että vapaalle, ei näytä liian jäykältä ja tanttamaiselta vaan täsmälliseltä ja freesiltä: Juuri oikealla tavalla militantilta :)

  ReplyDelete
 3. Heippa tyylityttö! :) Löysin siun blogin muutamisen viikko sitten ja olen ihastunut! Fanitan siun tyyliä aivan täysiä ja saan siitä kovasti inspiraatiota. :) On kiva huomata, että farkutkin jalassa pystyy näyttämään tyylikkäältä kun vain osaa homman :) Rakastan myös sinun tukkaasi yli kaiken. Onko väri aivan omasi, vai värjäätkö sen näyttämään noin luonnollisen ihanalta? :)

  Laura

  ReplyDelete
 4. Lauran tapaan minäkin löysin blogisi aivan äskettäin ja taisin lukea sen kokonaan :) Sulla on tosi kiva tyyli ja aika lähellä omaani, itsekin tykkään rakentaa perusvaatteiden ympärille ja panostaa kauniisiin kenkiin ja laukkuihin. Olen muuten upeasta kokoelmastasi hyvin hyvin kade :D

  ReplyDelete
 5. Laura,
  Kiitos ihan hirmuisesti...Tosi kiva että olet löytänyt tänne!:)
  Voi kuule nuo mun hiukset on täysin omat kaikin puolin :S Eli kampaajalla en ole käynyt yli vuoteen. Väri on siis oma, ja väri auringon vaalentama. Mutta nyt on kyllä mun latvat niin kuolleet ja hiukset kuivuneet auringossa että pitää mennä pika pikaa kampaajalle, leikkaa oima osa hiuksista pois ja sävyttää takaisin omaan tummempaan väriin... Jos kuollutta tukkaa on liikaa, pitää mun sitten taas harkita pidennyksiä sillä rakastan pitkän pitkää tukkaa:) Ja suosittelen Helsingissä kampaamoa Stage 11, sinne minä menen jos teen tukalleni mitään:) Ihanaa viikonloppua sinulle!

  ReplyDelete
 6. Mä olen aina pitänyt armeijahenkisistä vaatteista. Aiemmin kun juttu ei ollut vielä niin muodissa, yritin bongailla armyjuttuja epätoivoisesti kirppareilta :>

  ReplyDelete
 7. Joo noi värit on aivan ihania! :)

  ( www.storiesaboutlittlethings.blogspot.com ) :>

  ReplyDelete
 8. Army green iskee! Vaikka oon arka käyttämään värejä, täytyy varmaan nyt ottaa harppaus värien ja varsinkin vihreän maailmaan:) Vihreää rohkaisee kuitenkin käyttämään se, että ystäväni sanovat minulle käyvän sen erityisen hyvin, silmieni värin takia. Ei kai auta kuin kokeilla:)

  ReplyDelete
 9. itse suhtauduin aluksi varovasti tähän tyyliin, omalta kohdaltani siis, koska koin vihreän yleisesti ihan vääräksi väriksi itselleni.

  sitten kesällä löysin alesta vihreät satiinishortsit ja tajusin ihastuneeni!

  ReplyDelete
 10. Mä sanon väriä sammaleen vihreäksi ja se on aina ollut lempparini =) Myös armeijatyyli korkkareihin tai muuten naisellisiin vaatteisiin yhdistettynä on mielestäni aina ollut hyvännäköistä. Se on vissiin se pikku maskuliinisuus, mikä niissä on...ja se särmä, mitä niillä saa muuten naisellisen pehmeään(kin) asukokonaisuuteen =).

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)