Thursday, October 14, 2010

Copycat - Alex Curran

Ja pitkästä aikaa copycatin pariin.
Olen viime aikoina esitellyt jonkin verran englantilaisen Alex Curranin asuja. Hänen tyylinsä on hyvin klassinen, jota hän maustaa aina sen hetken trendeillä -aikalailla juuri sellainen tyyli mihin minäkin pyrin. Täten hänen asujaan on suhteellisen helppo jokaisen koota omasta vaatekaapista.Ja minun versioni:Omasta asustani tuntui uupuvan jotain niin lisäsin kaulakorun yksityiskohdaksi.

11 comments:

 1. Mä olen kysynyt aikaisemminkin, mutta kysyn uudestaan, että mistä sivulta löydät nuo Alexin ja muiden julkkisten kuvat? :)

  ReplyDelete
 2. Toimiva asu, mutta jotenkin nuo farkkujen lahkeet vähän häiritsevät :s enemmän istuisi ihan pillit, nyt noi rypyt jotenki "lyttää" tota asua alaspäin.

  ReplyDelete
 3. Ihana postaus! Nää copycatit on vaan niin kivoja. Onnistut aina todella hyvin (=

  ReplyDelete
 4. Hei! Kirjoittelit aiemmin kookosöljystä. Tiedän, että asut ulkomailla, mutta osaatko vinkata, saako sitä pienemmissä purkeissa ja mistä? Nettikauppakin ok, eikä maalla väliä. :)
  Haluaisin kokeilla sitä, mutta täkäläisessä ekokaupassa ei myydä alle litran purkkeja..

  ReplyDelete
 5. Olen innokkaasti seuraillut Alexin asuja, raikkaita ja klassisia ja yksinkertaisia! Me likey!

  ReplyDelete
 6. Nyt kun talvi tekee tuloaan ja ilman kylmenevät ennätysvauhtia, olisi postaus Ugg'sien yhdistämisestä eri asuihin enemmäin kuin tarpeen! Sinunlaisesi tyylitaiturin käsissä kyseisistä jalkineista syntyisi varmasti upeita ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia :)

  Rebecka

  ReplyDelete
 7. Kyselisin sellaista, että millä teet nämä kivat kuvasarjat? :)

  ReplyDelete
 8. AnsQ,
  Joo, eli ihan googlettamalla Alex Curran ja niitä muita nimiä:)

  Elina,
  Tiedätkö mä olen ihan samaa mieltä!:) Tästä syystä tajusinkin tuossa viime viikolla että tarvitsisin skinny malliset farkun väriset legarit/farkut. Tuli sitten Vilasta yhdet ostettua!:D

  anita,
  kiitos kaunis!

  Marika,
  Mä olen ainakin nähnyt cocovi kookoslöljyä monessa erikokoisissa purkeissa lähes kaikissa luontaistuotekaupoissa missä olen suomessa käynyt. Life taisi olla yksi...Nettikaupoista mulla ei ole tietoakaan:S Onnea etsintään!:)

  mirana,
  sama täällä!:)

  Rebecca,
  kiitos inspiraatiosta!:) toteutan!!:) Mutta niiden tyylikkyys on varmasti monelle hyvin kyseenalainen!:D

  Aurora,
  Picasalla!:)

  ReplyDelete
 9. Ihana blogi sulla! oon uus lukija ja tykännyt todella paljon blogistasi:) mulla oli vaan sellanen kysymys, että paljonko toi sun chanelin kaulakoru maksoi:)?

  ReplyDelete
 10. Anonyymi,
  Hei ihana ja tervetuloa!:) Tuo koru on kuule ihan Kiinan kujilta! Sain sen äidiltäni tuliaisiksi joskus ja varmaan maksanut sen 2e-5e !:)

  ReplyDelete
 11. Ahaa, en erottanut feikiksi;) oon ite harkinnu ostaa chanelin korviksieni kaveriksi jonkun kaulaketjun ja pohdin siksi paljonko ne mahtavat maksaa:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)