Friday, September 10, 2010

Ugg'sien hoito

Näin kun syksyä lähestytään, niin moni varmaan kaivaa Ugg'sejaan varaston perukoilta.
Minulla on muutamakin pari ja voin vannoa niiden nimeen. On minulla ollut joskus feikkiuggsitkin, ja voin ehdottomasti todeta Yummy!:n Jennin lailla, että ero aitojen ja kopioiden välillä on kuin päivällä ja yöllä. Aidot eivät esimerkiksi lähde menemään liinttaan pohjasta, niinkuin kopiot tekevät.
Ugg'sini ovat kestäneet minulla menossa mukana useita vuosia (vanhimmat jo yli 4-vuotta) ja erittäin hyvässä kunnossa ovat, jopa ne vaaleat sand- väriset Ugg'sinikin.
Syy taitaa olla myös se, että hoidan niitä säännöllisin väliajoin.
Kengät ovat hieman pölyssä vielä kesäuniltaan..;)
Pitääpä herätellä ne ja tehdä pian kaikkiin käsittely syystalvea varten.

Syy miksi näistä kengistä pidän, on yksinkertaisesti niiden mukavuus. Lämpö on varpaille taattu, mikä on minunlaiselleni vilukissalle hyvin tärkeää. Eihän ulkonäkö mikään silmiähipova ole, mutta mukavuutensa nähden on ulkonäkö erinomainen;)

Oman hoitosarjani Ugg'seille olen ostanut vain Ugg'seja myyvästä liikkeestä Amsterdamissa, hintaa en ikävä kyllä tähän hätään muista. Tungen kenkien sisälle vanhoja sanomalehtiä, jotta varsi pitäisi kauniin muotonsa vuodesta toiseen.Sarjaan kuuluu Water & Stain Repellent - joka nimensä mukaisesti pitää vesi- ja muut tahrat loitolla. Eli ennaltaehkäisevä käsittely toisin sanoen.
Jos jotain on kuitenkin onnistunut töppösiisi tarttumaan, saat ne todennäköisesti vielä pelastettua Sheepskin Cleaner & Conditioneria käyttäen setin mukana tulevan harjan kanssa. Kyseistä harjaa käytän myös mokkaisten kenkieni puhdistukseen ja ylläpitoon.
Kolmas purnukka on Sheepskin Freshener, jota ruiskutetaan Ugg'sien sisään, jotta pahat jalkahajut eivät pääsisi jylläämään mukavissa kengissäsi.17 comments:

 1. Kiitos tästä jutusta! Hankin viime talvena Emut, jotka ovat siis Uggeja vastaavat, ja pohdiskelinkin juuri, miten saan ne kuntoon uutta talvea varten. :) Etenkin viime talvena niiden lämpö oli tuikitarpeellista.

  ReplyDelete
 2. Oi,ihania!Mulla kans ollut ennen feikkejä,mutta tosiaan laadusta kannattaa maksaa:)

  ReplyDelete
 3. Mä niiiiin haluaisin tuommoset aidot Uggsit, mistähän löytisin? :(

  ReplyDelete
 4. Kiitos erittäin hyödyllisestä postauksesta! Enpäs olekaan tiennyt että Ugg:seille on olemassa tuollaiset hoitotuotteet. Toivottavasti vaan löydän nuo jostain ennen talven tuloa, että saan Ugg:sini taas siisteiksi. Kiva kun jatkoit blogisi kirjoittamista ja mukavaa syksyn jatkoa!

  ReplyDelete
 5. Voih nyt se on sit pakostikin hommattava ne aidot (ainot oikeat!). Iski taas kuume<3

  ReplyDelete
 6. Hyvä juttu! Mullekin oli uusi asia, että Uggseille on oma hoitokittinsä. Se onkin melkeen heti seuraavana ostoslistalla :)

  ReplyDelete
 7. kyselijöille tiedoksi, että noita settejä voi tilata jos ei löydy (ainakaan itse en ole suomessa törmännyt) täältä :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos vinkistä! Itsellänikin on nyt kahdet Uggsit, toiset "neuleiset" ja toiset mokkaset. Ja voin yhtyä siihen, että ero feikkien ja aitojen välillä on todellakin huomattava!

  Aloin metsästämään noita kyseisiä tuotteita netistä, mutta ainut paikka minkä löysin, oli Ugg Australian omat sivut. Itse tuotepaketti kustansi siellä 20 $ ja toimituskulut olivat 40 $, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää jos toiselta puolelta maapalloa ne toimittavat. Täytyy jatkaa etsimistä, jos jostain tärppäisi! :)

  ReplyDelete
 9. Aidot Uggsit on ihanat - ehdottomasti se ero feikkeihin on kuin yöllä ja päivällä. Tällä hetkellä minulla on vain yhdet parit, tummanruskeat, mutta tekisi mieli vielä hommata harmaat, on ne vaan niin mukavat.

  Mutta btw, ihan tavallinen mokkasuoja-aine ja mokkaharja ajaa noitten tuotteiden asian, ja varmaan alle puolella hinnalla...Noissa Ugin brandatyissa tuotehinnoissa on paljon ilmaa.

  ReplyDelete
 10. Hei MrsV, onko nuo sun UGGit sillä pitkällä vai lyhyellä varrella ?

  ReplyDelete
 11. Ja Emuille on hyvin samanlainen hoitopakkaus, joka oli muistaakseni 24e Natureshopissa postikuluineen :)

  ReplyDelete
 12. ooij, ihania noi ugit :)) Monet ugit omistat siis tarkalleen ? :)

  ReplyDelete
 13. Kävin tänään kaupungilla sovittelemassa noita vilukissan parhaita ystäviä jalkaani ja voi miten ihanilta ne tuntuivatkaan! Aiemmin melkeinpä vannoin, etteivät kyseiset jalkineet olisi minua varten, mutta olin niin väärässä! Haluaisitko kertoa mitä mallia omat ugg'sisi ovat ja missä väreissä niitä omistat? :)

  Kiitos mikäli ehdit vastaamaan!

  Rebecka

  ReplyDelete
 14. Moi. Oletko huomannut omissa ugg kengissäsi että ne olisivat liukkaat normi talvikelillä? Ostin tänään aidot uggit ja kävelin niillä ulko-ovelta n.5 metriä ja lensin selälleen.. Joka askeleella suti sivuttain ja oli lähes mahdoton pysyä pystyssä kun oli vielä koira mukana joka veti vauhtia.. nimim.äärettömän pettynyt uusien kenkien omistaja..:(

  ReplyDelete
 15. Mä ostin kanssa syksyllä aidot UGGit ja totesin myös, että ne on todella liukkaat. Nokkelana tyttönä hioin kiillon pois pohjasta karkealla hiekkapaperilla ja nyt ei juurikaan enää lipsu :)

  Saakohan noita UGGien omia hoitoaineita suomesta mistään?

  ReplyDelete
 16. Etsin blogeja, joissa olisi UGGeista kuvia ja päädyin sun blogiin. Luin blogisi alhaalta tekijänoikeudet, ja tässä postauksessa olisi todella kivoja ja hienoja kuvia! Saisinko käyttää yhtä omassa postauksessani?
  Linkitin omassa blogissani sen kuvan tänne, käy tsekkaamassa blogistani onko se ok :) Poistan heti, jos ei ole.

  Kiitos ja hieno blogi!

  http://kisstherain-p.blogspot.com/

  ReplyDelete
 17. Muuten, toi hoitosetti ainakin mulla maksoi 20€ :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)