Saturday, September 11, 2010

Nahkaisten kenkien hoito

Seuraavaksi esimerkki siitä, millaisen uudistuksen nahkaiset kenkäsi kokevat kun muistat hoitaa niitä tasaisin väliajoin.Kengät ovat likaiset ja pölyiset kesän jäljiltä, milloin ne on korvattu pienillä sandaaleilla ja huimilla avokkailla. Syksyn lähestyessä niiden onkin aika astua palvelukseen...Itse käytän Kiwi Color Shine nahkan puhdistajaa ja ehostajaa. Tämä tuote on muotoilty äärimmäisen kätevästi, mikä tekee kenkiesi ehostuksesta hyvin helppoa ja nopeaa. Ensiksi sinun tulee puhdistaa kenkä pölystä ja muusta mahdollisesta liasta ja sitten vasta tartu suojapulloon. Kun pitelet tuotetta ylösalaisin ja hennosti painat tuotteen sieniosaa alaspäin nahalle, vapauttaa tuote sienen keskellä olevasta reiästä pienen määrän nahkaa elävöittävää ja suojaavaa ainetta. Sen jälkeen käyt tasaisesti läpi koko kengän ja pian rakkaat saappaasi (/nahkaiset kenkäsi) näyttävät kuin uusilta.
Jotta sieniosa pysyisi mahdollisimman pehmeänä ja helppokäyttöisenä, on suutin hyvä huuhdella lämpimällä vedellä joka käytön jälkeen.

Samaa tuotetta saa ostettua tumman ruskeana, sinisenä, neutraalina, mustana, valkoisena ja vaalean ruskeana.Ero:
Vasen kenkä käsittelemätön, oikea käsitelty.

3 comments:

 1. kauheesti sulla on ollu kerrottavaa täällä :D oon viimeks nähnyt ton sun postauksen Caneli-kahvilasta, kiitos läppärin hajoamisen ja mun aikaansaamisen hankkia uus :D kaikkein kiitollisin oon tosta uggsien hoito-ohjeesta. vielä kun metsästäis jostain noi aineet.

  ps. eipä löydy meidän käpykylästä mistään sitä kylmäpuristettua kookosöljyä:(

  ReplyDelete
 2. Itelläkin nahkaset kengät, niitä saa laittaa joka viikko muuten menee pilalle..

  ReplyDelete
 3. Minulla on muutamia nahkaisia kenkiä, jotka haluaisin suojata paremmin. Olenkin katsellut tuollaisia tuotteita ja mustiin uskaltanut kokeillakin, mutta en vielä muihin ole uskaltanut. Oletko käsitellyt esim. vaaleanruskeita kenkiä ja huomannut tuleeko niiden väriin muutoksia käsittelyssä?

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)