Sunday, September 5, 2010

Sama asu, eri mausteet

Pienillä muutoksilla voi saada melko paljonkin aikaan.
Vaikka kahdessa seuraavassa päivän asussa vaatteet ovat samat, saa kenkien ja laukun vaihdolla asun tunnelmaa mukavasti vaihdeltua.
Kumpi on sinun silmällesi mieleisempi yhdistelmä?

Shortsit: Vila
Pusero: Zara

16 comments:

 1. Kallistun tällä kertaa tohon ensimmäiseen vaihtoehtoon. On raikkaamman näköinen kokonaisuus. Silmät tykästyivät eritoten noihin kenkiin. Nam.

  ReplyDelete
 2. Minuun uppoaa eka vaihtoehto. Se on niin fresh!

  ReplyDelete
 3. Musta on tullut niin klassisten ja hillittyjen värien ystävä, että ehdottomasti kakkonen miellyttää silmää enemmän. Less is definitely more....vaikka kyllä mullakin välillä tulee aikoja, että kaipaan sitä pientä väriripausta =)

  ReplyDelete
 4. Minä taas pidän siitä toisesta vaihtoehdosta vähän enemmän. Mikä koko sinun Speedy:llä on? Olen nimittäin ostamassa semmoisen mutta kun en voi päättää minkä kokoisen ostan, 30 vai 35...

  http://peekstyle.com

  ReplyDelete
 5. En tiiä sanoa kumpi on parempi, kun molemmat taas kivoja. Mutta oot kyllä uskomattoman hyvännäköinen!! Huh, mikä upea rusketus!!
  Näytät myöskin että olet ihan huippu kunnossa! Ootko treenaillut paljon kesällä?
  Mulla on liikkuminen jääny aivan liian vähälle. Oikeen nyrpii ja on huono omatunto. Nyt pitäis saada motivaatiota lenkille…

  ReplyDelete
 6. Molemmat on kivoja, mutta ykkönen on ehkä vähän enemmän mun mieleen :)

  ReplyDelete
 7. pidän ensimmäisestä kokonaisuudesta vähän enemmän, vaikka toinen on harmonisempi. ensimmäisen asukokonaisuuden kengät ovat mahtavat!

  rredcoffee.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Mun mielestä ehdottomasti vaihtoehto 1! Pinkki on suurina annoksina mun mieleen vähän halvan näköstä, mutta toi on just se tapa miten pinkkiä kannattaa käyttää:) Pieninä yksityiskohtina niin tulee fresh kokonaisuus!

  ReplyDelete
 9. Tykkäsin molemmista, mutta ehkä kallistun enemmän ensimmäiseen! :)

  ReplyDelete
 10. oho minkä eron saakaan pelkillä asusteilla aikaan! ite tykkään molemmista, mutta kallistun silti kakkosen puoleen :)

  ReplyDelete
 11. Ehdottomasti ensimmäinen asu! Myös minulla kengät sai erityisen huomion ;) Aivan ihanat.

  ReplyDelete
 12. Ykkonen ehdottomasti! Pirteat varit, ja hauska ilmeily :)

  ReplyDelete
 13. Olet kyllä UPEA nainen. WOW! Molemmat miellyttää silmää, mutta ehkä kumminkin tuo kakkos vaihtoehto. Eka on kesällä ihanan pirsakka. :)

  ReplyDelete
 14. Toi on ihan totta miten ison eron saa aikaan vaihtamalla vaan muutamaa asustetta.
  Nyt oli vaikee valita, mut taidan kallistua kuitenkin tohon toiseen vaihtoehtoon :)

  oot hurjan kaunis ja sun blogista on saanu inspiraatiota ja ideoita omaankin pukeutumiseen!

  ReplyDelete
 15. Hei!

  Olen lukenut blogiasi jo jonkun aikaa, jotenkin nyt on alkanut nyppimään tuo sinun vääntely kameran edessä? Ei tuo nyt ihan sovi noin kauhean hienolle ja priimalle naiselle.

  En tiedä jotenkin sinusta saa sellaisen "itserakkaan" ja vähän itsestään liikoja luulevan oloisen tunteen. Jotenkin se välittyy teksteissäsi yms.

  Olen samaa mieltä, olet ikäiseksesi kaunis mutta kuitenkin ikää näyttää jo olevan.


  - Maya.

  ReplyDelete
 16. Molemmat hyviä, mutta jälkimmäiseen kallistun kuitenkin.

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)