Saturday, September 4, 2010

Clarins Fix' Make Up


Tässä vielä viimeinen ostokseni Olivia-lehden inspiroimana: Clarins Fix' Make Up
Tähän tuotteeseen olen tykästynyt ehkä eniten, sillä se kiinnittää meikin ehkä hitusen verran tukevammin kun lähdet aamulla ovesta ulos, mutta parasta siinä on se kun suihkaiset tätä ruusuntuoksuista suihketta naamallesi myöhemmin päivällä. Se uudistaa meikkiä, saa naamasi/meikin hehkumaan hieman raikkaampana ja se hetken ruusuinen tuoksu tuo kivan lisän.Tämä öljytön tuote kosteuttaa ihon ja raikastaa vanhan meikin ja sen värit. Eli siis oiva suihke kun haluaa näyttää freesimmältä pidempään ja suunnata vaikka lasilliselle ystävien kanssa töiden jälkeen.

6 comments:

 1. Olen kuullut ja lukenut tuosta tuotteesta aika paljon, kun se kuulostaa niin jännältä!

  Mä en vaan jotenkin pysty ymmärtämään sitä, että jos meikin päälle suihkii jotain (nestemäistä?), niin meikki pysyisi silloin paremmin? Kuulostaa niin vieraalta jotenkin. :D

  Eli kyseessä on siis vähän niinkuin meikin pohjustus aine (joka auttaa meikkiä pysymään iholla), muttei kuitenkaan sinne päinkään, koska tuota suihkitaan meikin PÄÄLLE. :)

  Minkälainen pinta tuosta jää iholle?

  ReplyDelete
 2. AnsQ,
  Moni ystäväni on myös ihastunut tähän tuotteeseen. Hieman kyllä ehostaa meikin värejä, niin kummala kuin kuulostaakin:) Pinta ei jää mitenkään oudoksi. Kevyt ruusuinen vesisuihke joka vaan heleyttää kasvoja:)

  ReplyDelete
 3. Onpa jännä tuote -minulle kaikki tuollaiset kiinnittävät/tehostavat/pohjustavat tuotteet ovat vielä aivan täysin vieraita, joten näistä on mielenkiintoista lukea.

  Voisin mieluusti kokeilla, mutta en usko, että muistaisin käyttää sitä, joten koko purkkia en sitten kuitenkaan raaski ostaa :)

  ReplyDelete
 4. Mistä tuota Clarinsin fix make upia voi ostaa? :)

  ReplyDelete
 5. Mistä tuota Clarisin fix make upia voi ostaa? :)

  ReplyDelete
 6. Eiköhän sitä voi ostaa kaikkialta missä myydään clarinsia, esim. sokoksellahan sitä taitaa olla myynnissä? Netistä ei vaan millään tahdo löytyä tuotteen hintaa! Se on varmaan teillä myös tiedossa? Saitte kiinnostumaan! :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)