Wednesday, September 22, 2010

Päivän asu rannalle



Lisää rakkaan ystäväni asuja.
Tosin nyt hieman liian kesäisiä Suomeen, mutta jos matka aurinkorannalle on buukattu, tässä hieman inspiraatiota tyylikkäseen rantapukeutumiseen.



I love her unique style!


8 comments:

  1. Ihana asu! Ja ranta näyttää ihanalta! Vitsi ku pääsis taas ottamaan aurinkoa :D

    ReplyDelete
  2. Olen ihan valtavan kiinnostunut, ehkä liikaakin, voisitko kertoa missä maassa asustelet? :)

    ReplyDelete
  3. Onks noi kuvat otettu tässä lähiaikoine? Näyttää meinaa aika kesäseltä, ku ite oon villasukat jalas takan edes, viltti ympäril ja teekuppi kädes tääl Suomes:D

    ReplyDelete
  4. Tuli heti mielee gibraltar ku näky tollee toi kivi juttu tuol takan:D ihana tuo sun ystäväs farkkutakki:)

    ReplyDelete
  5. Ystäväsi on kovin soma ja tyylikäs!

    Ja sinä! Voi kuule, ihan taas surettaa että tää sun blogisi tulee syksyn tullen häviämään - jos olen oikein käsittänyt? Tyylisi ja asenteesi ja kaikki tässä blogissa lyö muut blogit aivan 100-0. Vaikka tämä onkin vain "pintaraapaisu" elämääsi, vaikutat minusta niin mielenkiintoiselta ja kertakaikkisen valloittavalta ihmiseltä, että mielelläni lukisin juttujasi ympäri vuoden :)

    ReplyDelete
  6. Oih miten hyvä setti. Lisää tätä!
    xxx

    ReplyDelete
  7. Täydellisesti sopii tuo farkkutakki tuohon leopardikuvioiseen huiviin! Tästä saa hyvin inspiraatiota tulevalle matkalle :)

    ReplyDelete
  8. it's spelled b-e-a-u-t-i-f-u-l-l-y, not beautifly...other than that, I like the denim combined with the leopard print, but isn't a denim jacket a bit too warm if you're on the beach wearing a bikini?

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)