Tuesday, September 21, 2010

Päivän asu kesästä syksyyn

Tässä yksi kesäinen asu, mitä tuli kesäkuukausina käytettyä. Hyvin simppelisti mentiin valkoisen tank-topin, värikkäiden shortsien sekä vaaleankeltaisten balleriinojen kanssa.Mutta nyt alkavat lämpöasteet tippumaan alle 20℃, eikä shortseissa tai hameissa enää oikein tarkene. Mikä siis avuksi jos haluat pidentää hame/shortsisesonkiasi?
Sukkahousut!Jos lisäät hameen/shortsiesi alle läpinäkymättömät mustat sukkahousut, saat samasta kesäasusta käyttöä vielä syksyn kuukausillekin. Talvella Suomen pakkasilla näillä tuskin pärjää, mutta keväällä ne taas voi kaivaa kaapin perukoilta ja voit aloittaa kesäfiilistelysi hieman aikaisemmin:)"Mod girls would wear black opaque tights with the shortest of skirts and still manage to look stylish instead of scandalous."
-Nina Garcia-
 • Käytä mustia sukkahousuja mustien mokkaisten nilkkureiden tai korkokenkien kanssa, jotta jalkasi näyttäisivät pidemmiltä.
 • Käytä kontrastia. Mustat jalat yhdistettynä valkoiseen mekkoon saa kokonaisuuteen särmää.
 • Jos hame/mekko on kyseenalaisen lyhyt, mustat läpinäkymättömät sukkikset tekevät siitä mudikkaasti lyhyen - mutta ei aina;)
 • Silloin tällöin sitä näkee tyttöjä jotka käyttävät näitä housuina. Sitä ne eivät ole.

4 comments:

 1. Mä olen kyllä käyttänyt sukkahousuja ihan talvellakin esim samettisten shortsien kanssa :) Ei oo ollut ollenkaan kylmä!

  ReplyDelete
 2. aivan ihanat nuo keltaiset ballerinat! tuli ehkä vähän kaipuu kesään..varsinkin kun katsoo ulos ikkunasta ja siellä sataa kaatamalla vettä :(

  http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Meinasin jo aluks harmistua, et mita näytät näin kivoja kesäasuja ihan kiusalla täällä, eihän tollasta nyt voi itelleen enää kopsata... mut oishan se pitänyt tietää et sun postauksissa on vähän enemmän järkeä ;)) Tosi kiva juttu ja alemmasta asusta tykkään melkein jopa enemmän, tosi kauniit molemmat.
  Ja juu en meinannut silmiani uskoa kun ekaa kertaa näin jonkun sukkiksissa kaupungilla. Ne ei oo housut, ei... :)
  Haleja ja energiaa viikkoon! Täällä paistaa taas aurinko <3

  ReplyDelete
 4. Todella kauniit asut, erityisesti syksy-versiosta pidän paljon! :) Itse käytän sukkiksia täällä Suomessakin kesät talvet, talvella niitä vain pitää laittaa kahdet päällekkäin. :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)