Saturday, September 25, 2010

It was about time...

Omistan entuudestaan yhden kellon, joka on musta "hopeisilla" yksityiskohdilla. Koska käytän usein myös "kultaa" koruissa, olen pitkään himoinnut myös kullanväristä kelloa, sillä en osaa sekoittaa hopean ja kullan sävyjä asussani keskenään.

Muutama kuukausi takaperin ihana Lintu löysi omansa ja oma kultakuumeeni nousi entisestään.
Pari viikkoa sitten kävin kaupungilla ja löysin itseni kellotiskiltä kullankiilto silmissä..:S
Pähkäilin pitkään DKNY:n hieman naisellisemman version ja hieman maskuliinisemman Michael Korsin version välillä ja viimein totesin, että haluan kelloni näyttävän enemmän kellolta kuin rannekorulta. Täten kotiin kantautui seuraava yksilö...Kiitos vielä inspiraatiosta Lintuliini:)

9 comments:

 1. :D hih mäkin ostin kesällä Jenkeistä myöskin kultaisen Korssin :D Oikeesti niin paras!!!

  ReplyDelete
 2. Sen on vaan niin ihana<3 Varmaan munkin on jossain välissä ensimmäinen rannekelloni hankittava, kun oon jotenkin ihmeellisesti alkanut sellaista himoita... ;)

  ReplyDelete
 3. Todella kaunis! Olen itse iskenyt silmäni erääseen vastaavaan Marc Jacobsiin...

  ReplyDelete
 4. Voih mikä ihana, et ole säkään kyllä huonosti valinnut!;) Ja kulta on ainakin mun kohdallani osoittautunut niin täydelliseksi kellon värivalinnaksi ettei tosikaan! Melkein jo himottaisi toinen kulta-Korssi;) Nauti upeasta kellostasi muru, it suits you very well!!:)

  ReplyDelete
 5. ihan mielettömän hieno kello! osaatko sanoa minkä kokoinen tuo kellotaulu on? kun ainakin nettikaupoissa niihin kelloihin on merkattu koko esim: Case width 36mm. kun mietin vaan itse sitä kokoa, että haluan kuitenkin ison kellon, mutta en kuitenkaan liian isoa :D varsinkin kun ranteeni on tosi pieni :D itse olen tosiaan haaveillut MK:n kellosta joka on 42mm kokoinen, eli aika iso ja nettikaupasta olisi sitten tarkoitus se tilata niin ei pääse oikein kokeilemaankaan, onko se sopivan kokoinen ja ei sitte kyllä vihti takaisinkaan alkaa lähettelemään jos se ei olekaan hyvä kun joutuu itse maksamaan kaikki postimaksut ja huolehtimaan ne jutut :D

  ReplyDelete
 6. Hei! Lueskelin vanhoja postauksia ja huomioni kiinnittyi kookosöljykeskusteluun. Toivottavasti et hylännyt kookosöljyn käyttöä pelottelevien kommenttien takia!

  On aivan liian mustavalkoista väittää että kova rasva = paha rasva, kolesteroli = sydäntauti jne. Voita, kermaa, kookosta, rasvaista lihaa saa aivan vapaasti syödä. Kasvirasvoista rypsiöljy on esimerkiksi paljon huonompaa kuin tuo kookos! Ja transrasvat & kovetettu kasviöljy ovat kaikista hirveintä myrkkyä, paljon pahempaa kuin pekoni. Ihminenhän itse on eläinrasvaa! Sen sijaan meissä ei ole mitään teollisesti muunneltua. Suuri osa suomalaisista syö nykyään aivan liian vähärasvaisesti.

  Eli käytä ihmeessä tuota kylmäpuristettua kookosöljyä, se on juurikin niin ihmeellistä ainetta kuin postauksessasi kuvailit.

  ReplyDelete
 7. Tätä katsellessa tuli mieleen kuinka käytännölliseltä kello vaikuttaakaan. Voisi vaan vilkaista ranteeseen...Kello mulla on ollut viimeksi joskus ylästeella, siitä lähtien on pärjätty kännykän kellolla. Vähän houkuttaisi joku kiva kello, mutta tällä hetkellä töissä ei saa käyttää mitään koruja paitsi korvakoruja ja aviosormusta, joten kaikki kivat rannekorutkin jää valitettavasti odottamaan muuta tilaisuutta.

  ReplyDelete
 8. On tuo vaan niin huippukaunis kello :) Lintu sai tännekin tartutettua Kors-kuumeen!

  ReplyDelete
 9. Hei!

  Jo jonkin aikaa ihanaa blogiasi seurailtuani päätin jättää nyt merkin itsestäni ja kysymystä koskien tuota mahtavaa kelloa.
  Eli olisiko mahdollista tietää kellon malli ja ostopaikka, jos sen netistä lunastit? Tartutit kellokuumeen ja haluaisin saman kellon, mutta eri värisenä (silver), jos sitä nyt muussa värissä on!

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)