Wednesday, August 18, 2010

White dressDid I mention before I have gone GAGA for dresses?:)
I blame the weather this summer!:)

8 comments:

 1. Heiii, voisitko tehä juttua sun hiuksista? Ois kiva kuulla varsinki juttua siitä miten pidät niitä yms.

  ReplyDelete
 2. Mullekkin toi laukku ;< Ihailen sun tyyliäs.

  ReplyDelete
 3. Linda,
  Olen aikoinaan tehnyt postauksen miten hoidan niitä, se löytyy aiheet palkin alta oikealla nimellä hiukset. Toki voisin miettiä postausta miten pidän hiuksiani kiinni. Niitä ei tosiaan ihan hireveän monta tapaa ole: auki, ponihäntä, nuttura. puoliksi auki ja letillä edestä:)

  Venla,
  Laukku on minunkin lempparini <3 Ihailen sun ystävällisyyttäsi!

  ReplyDelete
 4. Ihana, ajattoman tyylikäs mekko. Ja kauniisti yhdistetty!

  ReplyDelete
 5. Moikka!

  Löysin blogisi ihan äskettäin ja tykkään todella! :) Selailin läpi vanhempiakin postauksia - teillä on tosi nätti koti! Missäpäin maailmaa asutte?
  Nätti tyttö ja ihana tyyli, tätä blogia täytyy alkaa seuraamaan! :)

  ReplyDelete
 6. Todella ihana yksinkertainen mekko :) Kumpa Suomessakin ilmat vielä lämpenisivät, että tuollaisia voisi edelleenkin pitää! Itse tulin juuri Portugalista ja kaipaan takaisin siihen lämpöön.. Minkäs sille voi jos on hieman addiktoitunut aurinkoon :D

  ReplyDelete
 7. antsu,
  Kiitos ihana!

  Victoria,
  HEJJJJJJ!:) KIva kun sä olet täällä myös:)

  Elvira,
  Moikka! Ihana kun löysit tänne!:) Aina löytyy tilaa lisää elämäniloisille ja ihanille naisille!:) Ikävä kyllä tässä blogissa en paljasta mitään yksityselämästäni - en nimeäni enkä edes maata missä asumme. Pahoitteluni:( MUtta toivottavasti kuulen sinusta vielä!:)

  Sohvi,
  Mä olen kyllä kieltämättä hieman aurinkoaddikti! :D Rakastan lämpöä ja aurinkoa. Se vaan aloittaa päivän niin ihanalla tavalla!:)
  I love simple stuff;)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)