Wednesday, August 18, 2010

Body Shopin aurinkopuuteri

Tänä kesänä meikkipussiini on löytänyt tiensä uusi kaveri. Nimittäin Body Shopin aurinkopuuteri.
Olen aikaisemmin käyttänyt Lumenen sekä Guerlainin vastaavia, mutta tällä hetkellä tulokseltaan tämä kaunokainen vie voiton! Tämä puuteri antaa minun mielestäni ihanan kesäisen hehkeän ja sopivan heleän lopputuloksen.


Muilla kokemuksia tästä tuotteesta?

3 comments:

 1. Näyttää ainaskin lupaavalle. Saisko jotain lähikuvaa tästä tuotteesta iholla? :> Paljonko tollasella on hintaa?

  ReplyDelete
 2. Mä oon myös harkinnut ostavani tuota, kun ainakin siskon kasvoilla näytti kauniilta :) Oon myös kuullut NARSin laguna bronzerista pelkkää hyvää, ei sulla sattumoisin olis siitä kokemuksia? Tähän mennessä oon tykännyt niistä TBS:n maahohdekuulista, mutta haluttais kokeilla jotain uutta seuraavana! Jospa se olis sitten tämä sinunkin suosittelema tapaus :)

  ReplyDelete
 3. Tästä postauksesta tulikin mieleen, että olisi kiva nähdä kaikki meikkisi joita käytät. Myös jonkinlainen video tai kuvasarja siitä, miten vaikkapa bilemeikkisi syntyy olisi enemmän kuin tervetullut! :) Olet aina niin hurjan kaunis!

  Pidätkö muuten piilolinssejäsi ainoastaan ulkonäöllisistä syistä vai tarvitsetko niitä näköäsi parantamaan? :)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)