Tuesday, August 31, 2010

Päivän asu röyhelöissä

Olen nyt äärimmäisen ihastunut tyttömäisiin puseroihin, joissa on röyhelöitä ja liikkuvuutta.
Näiden paitojen kanssa minulla on vain lähes pakonomainen tarve pitää hiuksia kiinni. Muuten minusta tuntuu siltä kuin hukkuisin!:) Too much goin on up there...:)

Tämä sininen yksilö on Vilasta, mutta olen ostanut Hennesiltä myös hyvin samantyylisen puseron punaisena. Kiinnostuneille tiedoksi, Vilasta saa tätä paitaa myös vaalean harmaansävyisenä sekä Hennesin vastaavaa myös mustana.

Samainen paita menee kauniisti työkäytössä myös korkeavyötäröisen hameen kanssa.

7 comments:

 1. Röyhelöpaidat on ehdottoman ihania juuri sen tyttömäisyytensä takia. :)Itse olen harmittavan huono käyttämään tuon mallisia paitoja, en tiedä miksi. Pakko alkaa opettelemaan!

  ReplyDelete
 2. Ihana!:) Mä oon kans kovin tykästyny kaikkiin röyhelö juttuihin tänä kesänä:) Nimenomaan henkasta on tullu muutamia hankittua..
  Ja toinen mihin nyt olen tykästynyt on tummat farkut. Sunkin asussa tosi tyylikkäät ja naiselliset!!:)

  ReplyDelete
 3. Itelläki on nyt joku ihmeen röyhelö kausi. Ja tosi kaunis toi paita ja musta vyö sopii siihen tosi hyvin!

  ReplyDelete
 4. Kaunis pusero! Kiva muuten nähdä sua farkuissa. En tiedä, pidätkö usein farkkuja, mutta harvemmin niitä näkyy päivän asu -postauksissa. Mun mielestä tummat farkut voi olla tyylikkäät, niin kuin ylläsi kuvassa ne sitä onkin. :)

  ReplyDelete
 5. Ihana pusero ja ihan täydellinen väri, olen nyt syksyn tullen tykästynyt juuri tuohon sinisen sävyyn :) Röyhelöitä en oikein itse osaa käyttää, mutta asu näyttää tosi hyvältä, pitäisikö kuitenkin koittaa.. :)

  ReplyDelete
 6. Mulla on ihan sama juttu.
  Jos yläosassa on "a lot going on", niin ihan pakko laittaa hiukset kiinni! Oletpa muuten löytänyt hyvinistuvat farkut :)

  ReplyDelete
 7. Love every single thing about this look <3
  hope to see u in my blog :)
  DaisyLine from http://daisyline.blogspot.com/

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)