Sunday, September 13, 2009

Mustaa ja roosaa

Suomessa ollessani tein muutaman ostoksen Gina Tricotista.
Kaksi vaalean roosaa paitaa sekä tähtiniitillinen vyö.


Enkä jaksanut vaihtaa housuja näihin kuviin...
Halusin kuvata vaan paidan, jota luultavemmin tulen käyttämään mustien pillifarkkujen kanssa.

43 comments:

  1. ihana toi alempi paita varsinkin! :)

    ReplyDelete
  2. Vähänks kiva toi alempi paituli!!! :)

    ReplyDelete
  3. Jeb, musta tuo alempi t-paita oli tosi kiva :) Mulla on muutenkin tällä hetkellä kauhee himo t-paitoihin. En tiedä miks :D Tykkäsin myös noista ostoksista, jotka olit tehny Suomessa :)

    Sulla on kyllä tosi kiva blogi. Löysin tän viikko sitten ja siitä asti oonki tätä innokkaana lukenu. Muodin lisäks kirjotat liikunnasta ja tervydestä ja oon itte kans kiinnostunut niistä samoista asioista :)

    ReplyDelete
  4. Ihania paitoja , varsinki tuo alempi :-) ja kivasti olit ton niittivyön yhdistäny tohon ekaan paitaan =)

    Löysin tän blogin juuri äskön , luulenpa alkavani seuraamaan tätä ihan säännöllisesti ! Niin iloinen ja energinen tunnut olevan , ja lisäks näyttää siltä että sulla on ihan pettämätön tyylitaju ;-)

    ReplyDelete
  5. Hei ihana Mrs.V!
    Multa löytyisi yksi ylimääräinen käyttämätön musta Burberry vyö,jonka ostin lentokentältä alesta.Tosi klassinen 2.5 cm leveä.Toinen on hieman rajumpi ja leveämpi kiiltonahkainen(myös Burberry),sopisi varmaankin hyvin hoikkaan uumaasi.Ilmoittele jos haluat.
    Finnish girl

    ReplyDelete
  6. Hitsi muuten että noi wetlookit sopii sulle mielettömän hyvin!

    - Johanna

    ReplyDelete
  7. aah, rakastan sun hiuksiasi! Ne on aina jotenkin niin hyvännäköiset :)

    ReplyDelete
  8. Hei Mrs.V!
    Kävin äsken muuten läpi vyö kokoelmaani ja huomasin,että minulla on sama(tai ainakin kuvan perusteella sama) kuin Ellenillä),paitsi että sen solki on hopean värinen.Tämän olen ostanut jenkeistä jo joitakin vuosia sitten,mutta aina vyötä valitessani päädyn ruskeasävyiseen,joten tämäkin on käyttämätön.
    Finnish girl

    ReplyDelete
  9. Oikein kivat yhdistelmät ja yhdyn Johannan kommenttiin että wetlookit sopii sulle tosi hyvin.
    Ja kiva kun olit huomannu vaihdon, vaikka sulla on niin monta lukijaa ja kommentoijaa:) Olen todella otettu:) Ihana lukea sun blogia kun vaikutat niin aidolta.

    ReplyDelete
  10. Näytät niin söpöltä tuossa viimesessä kuvassa :)
    Kivoja paitoja olet shoppaillut. Oman kaapin sisältö alkaa uhkaavasti näyttää musta-vaalean pun.-nude -painotteiselta..

    ReplyDelete
  11. Siis mitää, missä sä oikeen asut?
    Paidoista tykkään!

    ReplyDelete
  12. voi, oliko tota alempaa paitaa muun värisenä? =)

    ReplyDelete
  13. Sulla todella on tähti-innostus kun niittivyökin löytyi tähdillä. Se on kyllä hyvännäköinen :)

    Alempi teeppari on tosi kivan oloinen.

    ReplyDelete
  14. Ihanat ostokset, pitää harkita itekin varsinki ton alemman paidan ostamista :)

    ReplyDelete
  15. Tosi kivan näköinen yhdistelmä tuo ensimmäinen :)

    ReplyDelete
  16. katie,
    mäkin ihastuin sen ovelaan printtiin ja ihaniin väreihin:)

    MinTTu,
    GTstä hakemaan vaan omasi!:) pusi pusi!:)

    Jasmina,
    voi miten ihanaa että olet sitten eksynyt blogiini!:) Kyllä, terveellinen eläminen ruoan ja liikunnan kanssa tasapainotellen kuuluu kiinnostuksen kohteisiini myös ja niitä on ihanaa muiden nuorten naisten kanssa jakaa. Hienoa että meiltä löytyy samat intressit ja hei - kauneushan tosiaan tulee sisältäpäin!:)

    Julia,
    voi kiitos kovasti kauniista sanoistasi!:)
    Todella ihanaa kun olet löytänyt blogini ja jaamme saman maun! Enemmän kommenttisi kertoo siitä kuinka ystävällinen ja elämäniloinen nuori nainen sinä olet!:) Kaikkea ihanaa sinulle ja kiva saada sinut tänne iloisten nuorten naisten joukkoomme!:)

    Finnish girl
    Do u even have to ask? Tuun Suomeen parin viikon päästä niin tuun kaivelemaan sun vaatekaapin saloja!:) Kiitos superisti!:)

    Johanna,
    kiitos ihan älyttömästi!:) Itse vieläkin vierastan niitä enkä vielä ole ihmisten ilmoilla käyttänyt, joten kiitos hirmuisesti rohkaisusta!:)

    emmi,
    voi kiitos!:) Ja siellä kirjoittaa vielä itse äärimmäisen kaunis nuori nainen kauniine kutreineen!:) Kävin kommentoimassa yhteen hieman vanhempaan postaukseesi, toivottavasti löydät sen!:) Ihana blogi sinulla! CopyCattejäsi odotellessa...:)

    Finnish girl,
    OOOOH! Perrrrfect! Tuun ryövään sut pian!:) Kiitos kiitos kiitos!:)

    Mongusti,
    kiitos sulle ihanuus, kuin myös!:) JA tottakai mä nyt sut jo tykkään tuntevani!:) Ihanasti jaksat mun kanssa täällä aina asioita jakaa ja mä käyn ihastelemassa sinua ja sun super ihanaa karvaista kultaasi!:)

    T,
    hahhaah:) Mullakin on ihan liikaa jo mustaa ja roosaa!!!:D Nudea en vaan löydä! (Ainakaan sellaisia mitkä mulle sopisi...) Ja kiitos vielä!:)

    SummerLove,
    ikävä kyllä en paljasta tässä blogissa mitään henkilökohtaista - en edes asuinmaatani. Sillä kun en kerro mitään arjestani niin tuskin asuinmaallanikaan on niin väliä...Sitten jos kerron asuinmaani niin se herättää taas lisää kysymyksiä jne jne... Pidän tiukan linjan:) Pahoittelen!
    Mutta kiitos vielä!:) kiva että meillä on sama maku!:)

    Anonyymi,
    voih, en ainakaan nähnyt! Mutta jos ne on myynti menestys niin ehkä niitä tulee vielä muun värisinä?:) *fingers crossed*

    Ellie,
    hahah:D Niinpä!:D Kiitos kovasti!:) Kiva että silmämme lepää samoissa asioissa:)

    Kiira,
    Kiitos!:) Se on tosiaan ihanan löysä ja easy going teeppari!:) GThen vaan hakemaan omasi!:)

    Anttis,
    Voi kiitos kovasti!:) Meinasin pistää sen yhteen konserttiin päälle mutta sitten kuulinkin että se konsertti on ulkona puistossa yöllä, joten vaihtui korkkarit uggeihin ja muukin vaatetus vaan mukavaksi:D

    ReplyDelete
  17. Oi, kuinka nättinä olet näissä - as usual :)

    ReplyDelete
  18. Kiroiletko ikinä? :)

    ReplyDelete
  19. Heini,
    voi kiitos ihana kovasti kauniista sanoistasi!:) Ja kiitos samoin!

    Anonyymi,
    voi hävettää myöntää mutta kyllä:S Yritän kyllä kovasti pitää kieleni kurissa sillä se on niin ruman kuulosta kun nainen kiroilee... Kyllä niitä aina silloin tällöin lipsahtaa- mutta yritän kovasti karsia ne nollaan!:)

    ReplyDelete
  20. Ruman kuuloista kun NAINEN kiroilee? Miesten etuoikeus siis? Sisäinen feministini älähtää tällaisista kommenteista, varsinkin Audi-kohun jälkeen. ;)

    ReplyDelete
  21. sara,
    kiroilu on rumaa ihan sama kenen suusta se tulee! Hullua luulla että kiroilu olisi kenellekkään etuoikeus! koska ITSE olen nainen niin valitsin sanani näin.
    Ja mä kirjoitinkin tuosta audi kohusta mun salasanallisen blogin puolelle..:) Nauratti enemmänkin pienen miehen naurettavat puheet;) Noh, nyt taitaa mies tietämättömistä sanoistaan maksaa.

    ReplyDelete
  22. sara,
    Millainen "feministi" etsii syyteltävää toisesta naisesta noinkin viattomasta kommentista? ihan kuin itse etsisit jotain mihin tarttua. Todellinen feministi ei juuri Kiesin jutuille korvaa hetkauta. Pitäisi tietää paremmin.
    Eli sinun mielestä tasa-arvoa on että naisten tulisi kiroilla miesten kanssa yhtä lailla?

    Ja tosiaan, miehen suusta kiroilu ei niin paljon yllätä arjessa. Naisen suusta se ikävä kyllä vaan kolahtaa korvaan kovemmin - ainakin minulla - ja olen nainen. Kumpikaan ei silti ole minusta hyväksyttävää. Feminismiähän on sitä, että naisen tulisi tietää paremmin... Jos feministi olet, kumpi on sinun mielestäsi parempi? että naisilta ei huonoa käytöstä oleteta yhtä lailla kuin miehiltä? Vai se että naiset hyppää kaivoon mukana?

    Itse toivon että kukaan ei kiroilisi, se ei ole oikeus, se on vaan häpeällistä kielenkäyttöä.

    t.ajattelija

    ReplyDelete
  23. onpa vallan suloisia asukuvia ja vitsi itsekin alkaa taas haaveilla pitkästä tukasta, kun se näyttää niin kivalta!
    ääh itse olen nyt ollut joku superherkuttelija reissun jälkeen ja kun katsoo sun kuvia niin tulee kyllä kova kiire lenkkipolulle :D!

    ReplyDelete
  24. Itse tykkään todella tosi paljon mustan ja vaalenpunaisen yhdistelmästä. Musta tasapainottaa vaalenpunaisesta liian söpöyden pois ja etenkin tuo sinun vaaleanpunainen yläosasi on juuri täydellisen sävyinen, eli ei liian pinkki vaan kivan hillitty! Yhdistelmä toimii siis tosi hyvin!:)

    ReplyDelete
  25. ihan asu!:) tiedätkö bloggarin moumou? (mou mou mouruaa) Jotenkin noista kuvistra tuli hän mieleen, teillä on samanlaisia ilmeitä kenties.. :)

    ReplyDelete
  26. Alkuun haluan sanoa, että olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa ja alussa ihastuin simppeliin klassiseen tyyliisi, mihin todenäköisesti pyritkin. Johtuen lähinnä viisaista ja laadukkaista luksusostoksistasi onnistut näyttämään hyvältä (laukut, kengät). Nyt lähiaikoina on kyllä iskenyt lama sinun vaatehuoneeseesi, ja oikein kunnolla..

    Sori vaan, mutta kumpikaan noista lookeista ei miellyttänyt silmääni laisinkaan.. Pahinta ylemmässä lookissa on se, että se on aikamoista tusinakamaa, eiköhän ne "nahka"-leggingsit ala jo oleen vähän vanha juttu? Ja varsinkin tuo jälkimmäinen Chaneliin liiallisestikin viittava paita on todella mauton. Tähti-intoilu on mielestäni vähän halpaa. Itselleni tulee mieleen eläinkuosi-postauksesi, jossa tulit siihen lopputulokseen että toimii joskus pienesti, mutta muissa tapauksissa – tiedät kyllä.. En kyllä uskokaan, että heität päällesi kaikki tähtikamat eli vyön, huivin, kengät jne kerralla, mutta sen printin ongelmana on lisänä sen lapsellisuus.. Ehkä se on vain mielipidekysymys, mutta itse en ole starafani! :D

    Se, että yhdistät GT-painajaisen kanssa Jimmy Choota ja Guccia mielestäni saa asun näyttämään pahimmassa tapauksessa vielä huonommalta. Tarkoitan, että tulee vähän ikävä anti-voguemainen parishilton-vaikutelma; "more cash, than dash", jossa USAn tietynlaisen yläluokan (lähinnä Californiaan sijoittuvan) ns. tyyli perustuu siihen, että mitä enemmän on rahaa, sitä halvemmalta näytetään. Pysytkö vielä mukana?

    Äläkä ymmärrä väärin, en ole merkkiriippuvainen. Toivoisin vain, että Strictly Style sisältäisi myös alaotsikkona strictly quality. Enkä tarkoita, että mielestäni sinun tarvisi olla pukeutunut vain vicuña-villaan päästä varpaisiin. Tiedän, että fiksuna naisena tiedostat laadun tärkeyden, mutta jään silti ihmettelemään miksi hankit kokonaisia asukokonaisuuksia Gina Tricotista, jonka vaatteet repeävät saumoista seuraavan kerran kun ne päällesi kiskaiset kotona..

    Tarkoitukseni ei ole tulla tänne pahoittamaan mieltäsi tai ilkeyttäni haukkumaan. Haluan vain ilmaista oman näkemykseni ja toivonkin, että otat kommenttini tosissasi, koska näin vaivaa tämän kirjoittamiseen ja vastaat aikuismaisesti minulle! :)

    Hauskaa syksyä ja tyylikästä talvea odotellessa!

    L'homme

    ReplyDelete
  27. mulla on noi samat printtipaidat :)

    ReplyDelete
  28. Moikka

    Kivat asukokokonaisuudet
    ja tuo tähtivyö aivan ihana!
    Mun on pakko päästä Suomen lomalla
    tonne gina trikoon liikkeeseen heh.

    Itekin hullaantunut tähtikuvioon:P.

    Mukavaa uutta viikkoa.

    Jamelia

    ReplyDelete
  29. ajattelija,
    kiitos asiallisesta kommentistasi.
    Itse olen samaa mieltä. Kenenkään ei tulisi kiroilla, eikä se todellakaan ole kenenkään etuoikeus!:)

    Kiki,
    pyh pah. Lomalla kuuluukin herkutella!:) Ja lenkkipolulla on kivaa!:) siellä saa kerätä ajatuksia ja nauttia luonnosta ja raikkaasta ilmasta!:)

    Korundi,
    joo, mullakin ehdottomasti himo mustaan ja roosaan. Ihana yhdistelmä!:) Ja nimenomaan vaalea roosa, ei bubble gum pinkki:)

    Lumo,
    hahah:) Tiedän. Kiitos, minusta hän on hyvin kaunis nuori nainen:)

    L'homme,
    kiitos alkuun erittäin asiallisesta mielipiteestäsi!:) Kun ihminen selvästikin kirjoittaa ajatuksella niin eihän siitä voi mieltään pahoittaa!:) Laittaa vaan miettimään!:)
    Mutta tosiaan. Minä panostan laatuun vaan asioissa, jotka koen "klassikoiksi" ja sellaisiksi mitä tulen käyttämään vuosia ja vuosia. Paitoja, kuten nuo GT:n roosat topit, koen sesonki tuotteiksi (mulla hirveä himo roosaan) niin niihin en haluakaan panostaa. Ja tosiaan, niin kuin sanoitkin, minulla sen ei tosiaankaan tarvitse olle nimenomaan se merkki jonka takia mitään ostan. Haluan vaan että tavara säilyy laadukkaana pitkään ja täten minä saan siitä enemmän irti. Sesonkituotteilla ei ole tätä tarvetta... Siksi voinkin ostaa sen tuotteen joka sesongin juuri ja juuri kestää ja sitten repeää saumoistaan. En vaan ole niin varakas että voisin ostaa sesonkituotteita hirveillä summilla ja jättää niitä kaappiin roikkumaan. I want to get my moneys worth!:)
    Ja jos huomasit tekstistäni, niin tosiaan noista asukokonaisuuksita en tuota toista noin aikonutkaan käyttää ja olen erimieltä kanssasi paidasta, pidän sen huumorista:)
    Enkä usko että vaatekaappiini lama on iskenyt. Näin olen aina mennyt. Ihan alusta asti. Aina mulla on ollut päällä GT:n toppeja yhdistettynä laadukkaampiin asusteisiin. Ehkä vaan nyt viimeinen asukokonaisuus ei ollut sinua varten?
    Mutta haluan kiittää sinua erittäin asiallisesta ja hyvin kirjoitetusta kommentista! Pistit miettimään!:) Mutta tähän tuskin tulee muutosta kun ei minulla ole varaa edelleenkään sesonkituotteisiin rahaa upottaa. Kiitos vielä ja oikein hyvää alku viikkoa sinulle! :)

    Ps. En IKINÄ laittaisi niitä kaikkia tähtiä päälle samaan aikaan - enkä tähdellisiä kenkiä edes omista:( Mun hattivattivarpaat istui niissä rumasti...
    Joten ihan arvasit ja mun tyyliä kyllä tunnet!:)

    Anna,
    Ihana että pidimme samasta paidasta!:)

    Jamelia,
    Heippa ihana!
    Hei mun onkin pitänyt laittaa sulle mailia!!!
    Hyvä kun muistu nyt mieleen!:) Sähköposti vaan täyttynyt kaiken maailman jutuista että välillä jää jotkut asiat unholaan:S Pahoitteluni. Mutta ollaan yhteydes!:)

    ReplyDelete
  30. Takaisin aiheeseen: mikä on sun lempi eläin? :D :D Vitsi mitä kysymyksiä sulle esitetään!!

    ReplyDelete
  31. L'homme,
    tuota... sun kommentista nimenomaan saan juuri sen vaikutelman että pitäisi olla merkkiä päästä varpaisiin.
    Vaikka toista väität. Sillä et mitenkään selitä miten sitten tulisi pukeutua jos ei ole päästä varpaisiin merkkiä. Eli olisi kannattanut laittaa vaan lisää ajatusta tuohon kommenttiin.
    Minusta Mrs.V on erinomainen esimerkki siitä, kuinka sillä että panostaa klassisiin tuotteisiin saa GT:n kamankin näyttämään paremmalta.

    Ja minusta kommenttisi oli kirjoitettu alkuun ainakin hyvin rumasti ja olen raskaasti eri mieltä kanssasi. Lähes jokaisessa kohdassa.
    esim: sori vaan, mun silmää ei miellyttänyt laisinkaan ja sitten "nahka legginsit" on jo ohi?
    eli miksi sitä pitäisi seurata juuri sitä muotia? eikö asioita voi poimia käyttöönsä silloin kun itse niihin mieltyy? sama se mitä muoti sanoo?!

    Naurettavaa lisätä loppuun tuo kommentti että:
    "otathan MINUN kommenttini tosissasi"
    SINUN kommenttejasi ei nimenomaan pidä ottaa tosissaan. Se on vaan Sinun mielipiteesi! Ei mitään muuta.

    terv.nainen joka mielellään käyttää myös Gina Tricotia. Halpa hinta ei tosiaan tee asusta halpaa.

    ReplyDelete
  32. Ikävä ettet ymmärtänyt pointtiani alkuunkaan :/Minun mielestäni kiroileminen ei sovi kenellekään sivistyneelle ihmiselle, mutta käsitin sinun kommentistasi, että elegantti nainen ei saa kiroilla mutta mies sitäkin suuremmalla syyllä. Tämä ei liity enää blogiisi oikeastaan mitenkään, piti vain korjata väärinkäsityksesi. -sara

    ReplyDelete
  33. L'homme,
    mua jäi mietittymään mitä sinä tällä nimimerkilläsi tarkoitat? Homme tarkoittaa ranskan kielellä miestä, mutta homme-sanan eteen ei todellakaan tule artikkelia l', vaan artikkeli le. L' tulee siis feminiini sukuisen sanan eteen, jos se alkaa vokaalilla (esim. l'euro). Vai oliko se niin, että vokaalilla alkavan sanan eteen l', riippumatta siitä onko sana maskuliini vai feminiini.

    Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin. :) Pisti vain niin kovasti silmään, ei ole tarkoitus viilata pilkkua mutta tulipahan sanottua hih. :)

    Kirsikka

    ReplyDelete
  34. Muistakaa kaikki jotka näihin keskusteluihin jatkatte niin tehkäähän se asiallisesti?

    Anonyymi,
    kiitos puolustuksesta!:) Ja kiitos että se pysyi kuitenkin asiallisuuden rajoilla.

    A,
    jep jep... eikö me tälle asialle juuri naurettu?:D

    Sara,
    olen pahoillani, itse en ymmärrä miten olet voinut saada kommentistani noin väärän vaikutelman.
    Mutta hyvä huomata että tässä oli kyseessä vaan molemmin puolinen väärinymmärrys!:)

    Kirsikka,
    ehkä nimimerkki ajaa takaa että kommentin takana on feminiininen mies? Itse olettaisin näin.

    ReplyDelete
  35. Tykkään paljon tuosta alemmasta paidasta :) Itsekin minulla haussa jotain tuon tyyppistä peruspaitaa jota voisi farkkuihin yhdistää perus koulu lookiksi :D

    ReplyDelete
  36. L'homme = le homme. Sillä ei ole mitään tekemistä naisten kanssa.

    ReplyDelete
  37. Sohvi,
    itse pidän kovasti paidan väreistä ja huumorista!:)
    GT:stä löytyy!:)

    Anonyymi,
    Totta. Oletin vaan L'hommen kommentin perusteella että kyseessä olisi feminiinisempi mies. Sillä harva mies tietää tuosta laaman partakarvoista tehdystä hienin hienosta, pehmeästä ja äärimmäisen kalliista vicuna-villasta. Ja muutenkin sana valinnat yms. kuulosti naisellisemmalta. Tällainen ensivaikutelma minulle vaan tuli:)

    ReplyDelete
  38. Miespuolisena hyvin vaikea ymmärtää näitä kumisia leggingsejä :(

    Mies

    ReplyDelete
  39. Mies,
    Kaikkien ei tarvitsekaan ymmärtää kaikkea:) muoti onkin siitä niin ihana asia että sitä on joka lähtöön eikä kaikille tosiaankaan uppoa kaikki. Annetaan siis erilaisuuden kukkia!:) That's what makes is interesting!:)

    ReplyDelete
  40. "L'homme = le homme. Sillä ei ole mitään tekemistä naisten kanssa."

    Anonyymi, l'homme ei ole le homme. Le, la ja l' tarkoittavat kaikki eri asioita. :)

    ReplyDelete
  41. anonyymi, l' on lyhenne, jos le tai la vokaalin edessä.

    ReplyDelete
  42. Hahaha, mies on tosiaan L'HOMME kuten alkuperäisen kommentin kirjoittaja nimimerkikseen kirjoitti. Tämä sen takia, ettei homme-sanan ensimmäinen kirjain äänny ollenkaan, jolloin sana ikäänkuin alkaa vokaalilla--sana artikkeleineen lausutaan siis "lom".

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)