Saturday, September 12, 2009

Copy Cat possibility

CopyCat-postausta en ole tehnyt aikoihin, mutta tässä kokonaisuus, joka varmasti on monen vaatekaapille mahdollinen.

Minun kaapistani puuttuu täysin musta vyö!
Sellainen tulisi kyllä minun hankkia. Kuitenkin klassinen ja ajaton vaatekappale.
Tuo Ellen vyö miellyttää minun silmääni kovasti.
Ihanan simppeli.

9 comments:

 1. Aijai Skinny Website;) eikö ookin? Oon samaa mieltä siitä, että asu on tässä todella ajaton ja klassinen.. Näyttäisipä itsekin noi hyvältä farkuissa ja mustassa villiksessä. Mutta yhtä asiaa en ymmärrä; mistä Ellen lempinimi "The Body" tulee? Hän on mielestäni laihtunut liian muodottomaksi kantaakseen enää tuota nimikettä.. Offtopic, mutta joo..

  ReplyDelete
 2. Tuntuu että jos itse kiskoisin päälle tuon asukokonaisuuden niin en saisi sitä millään näyttämään yhtä hyvältä kuin Elle. Tosin kyseessä voi olla perussuomalaista vaatimattomuuttakin, joten ei muuta kuin yrittämään :) harvoin muistaa että tyylikkäin asukokonaisuus voi olla juuri se kaikista yksinkertaisin!

  ReplyDelete
 3. Itsekin katselin tätä samaista asua ihaillen ja juurikin copy cat mielessä!:) Multa löytyisi jopa ainekset tuohon, eli ehkä mä vihdoin vastaisin sun haasteeseen!!

  ReplyDelete
 4. Oikein kiva yhdistelmä. Just tollanen yksinkertane mut huoliteltu. Multa kans puuttuu muuten ihan perus mustanahkavyö:D Muutama musta on mut niis sit onki jotain krumeluuria joukossa.. Tää on kyl ehdottomasti nyt hankinta listalla:)
  Hauskaa viikonloppua ihana bloggaaja!:)

  ReplyDelete
 5. multakin puuttuu perus musta-nahkavyö...miten voi olla?
  ruskeita on kyllä sitten niin paljon eri sävyisiä, että voisi vaikka muille jakaa :)

  oon miettinyt kanssa, että miksi yksinkertainen näyttää aina malleilla niin hyvältä? ja miten se ei kuitenkaan itseni päällä näytä läheskään yhtä hyvältä... ehkä se on vaan se, että omassa peilissä tuntuu aina olevan vikaa ;)

  ReplyDelete
 6. Itse tajusin tänä kesänä ettei minulla olle mustaa vyötä. Onneksi löysin Tigerilta hyvän perusvyön ja nyt olen ihmetellyt, että miten olen aiemmin selvinnyt ilman mustaa vöytä:) Se sopii kaikkien housujen kanssa.

  ReplyDelete
 7. no body for me,
  Kyllä!:) Sieltä bongaankin useimmat julkkis kuvani!:)
  Ja totta, hän ei ole minustakaan yhtä muodokas kuin ennen. Mutta minusta hän näyttää juuri näiltä luonnostaan laihoilta ihmisiltä, joka on juuri "itsensä kokoinen" tuossa painossa? Eli minusta hän ei ole liian laiha sen takia, vaikka joillain muulla tuon tason laihuus voisikin olla överi.
  En tiedä saitko tästä nyt mitään selvää?:)'

  Emmmi,
  Vaatimaton varmasti olet!:) Itse pidän kovasti vastaavista simppeleistä ja klassisista asukokonaisuuksista.

  lintu,
  joo muru tee tee tee!!!!!:)

  Mongusti,
  oot muuttanut nimikettäsi!!:) Huomasin vasta nyt kun näin kuvasi!:) Kyllä, hyvä perus musta vyö olisi tarvittava lisä vaatekaappiin mullakin...
  Ja upeaa sunnuntaita sinulle ihana bloggaaja!:)

  -S-,
  multakin löytyy yksi ruskeavyö, mutta siihen se jääkin:D Jostain syystä en vaan käytä vöitä kauheesti?! Pitäiskö yrittää pikkuhiljaa siis jotain uutta ja etsiä se musta vyö jostain..:) Kai klassinen näyttää hyvältä mallien päällä sen takia koska heillä ei ole mitään paikkoja kropassaan mitä pitäisi peittää jollain vaaatekappaleilla, mikä monen meidän muun kuolevaisen ongelma on?:D Hyvä kysymys!:D

  Anonyymi,
  kaikki ei voi tykkää kaikesta!:)

  Mary,
  voi ihana! Ja vielä ostit paikasta missä laadun tulisi olla kestävää ja niin pitää mustan vyön ollakin! Klassinen kappale kuin on! Mullakin alkaa nyt mustan klassisen vyön jahti!:)

  ReplyDelete
 8. Ciao!
  Ihanan simppeli kokonaisuus.Musta vyo,vaan puuttuu.

  t:Noora

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)