Tuesday, September 1, 2009

Business with bling

Löysin aivan ihanan korkeavyötäröisen hameen Zarasta viikonloppuna.
Sille löydän vielä varmasti paljon käyttöä.
Yritin rakentaa hameen ympärille kokonaisuuden, missä rennompaa business-lookkia olisi hieman maustettu... Tässä minun business bling - look.

Jakku tuomaan lämmikettä ja peittävyyttä...


Lots of silver accessoiries...
Hyvää syyskuuta kaikille!:)

43 comments:

  1. mahtava lookki :)mä rakastan kans kynähameita <3

    ReplyDelete
  2. Upean näköinen kokonaisuus: naisellinen, tyylikäs ja yksinkertainen. Sun blogista saa ihania inspiraatioita omaan pukeutumiseen!

    Kukkis

    ReplyDelete
  3. Onpa kiva hame! En ehkä noin lyhyttä uskaltaisi omalle työpaikalleni laittaa, mutta tuon tyyppinen, hame (väri ja malli) olisi hakusessa.

    ReplyDelete
  4. Toi hame on kyllä aivan täydellinen ja noi asut myös! Itseäni harmittaa hurjan paljon, kun kaupungissamme ei ole Zaraa, niin sinne pääsee shoppailmeaan vain muutaman kerran vuodessa : (

    ReplyDelete
  5. Huokaus!! Ihana, mahtava kokonaisuus! Ja voi noi kengät on upeat!:) Olet kyllä niin näyttävä ja kaunis näky. Sulla varmaan jätesäkkikin näyttäis hyvältä:) oikein ihanaa syyskuun alkua sullekkin ihana! Ja jälleen kerran kiitos niin piristävästä ja inspiroivasta blogista. Aina tulee hyvälle tuulelle aamuisin blogisi luettua:)

    ReplyDelete
  6. Ihanan nuorekas ja tyylikäs bisnesasu. Juuri täydellinen :)

    Sun blogista saa ihania vinkkejä ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Kiitos siitä :)

    ReplyDelete
  7. tosi kaunis asu! ja tuo kaulakoruröykkiö näyttää ihanalta ja tuo juuri sitä asennetta :)

    ReplyDelete
  8. Vau, upea asu! Kiitos ja hyvää syyskuuta myös sinulle :)

    ReplyDelete
  9. Liian paljastava liike-elämään :( Ei ymmärrä työtoverit mitä sanot kun katselevat vaan :)

    Mies

    ReplyDelete
  10. Todella upea asukokonaisuus! :)

    ReplyDelete
  11. Huijaako meidän kivikautisen läppärimme näyttö, vai onko hameen pinta/kuosi tuollainen elävä, yksivärisen sijaan? Jos on, niin wau miten mainio syyshame! Näyttääpä sää teillä päin vielä lämpimältä..!(epistä) :D

    ReplyDelete
  12. ihana et siellä on vielä noin lämmintä :) täällä mennään jo neule vetimissä :(

    ReplyDelete
  13. Kaunis asu, mutta ei kai tuota ainakaan kovin konservatiivisessa bisneksessä voisi pitää :)

    ReplyDelete
  14. joo ei kyllä missään liike-elämässä missä ollaan tekemisissä asiakkaiden kanssa käytetä noin paljastavaa yläosaa. tuubitoppi kuuluu rannalle tai baariin.

    ReplyDelete
  15. Huh, en ikinä vois laittaa noin lyhyttä hametta työpaikalle, ja varsinkin ilman bleiseriä näyttää liian alastomalta. Muuten kyllä kivannäköinen, mutta ei kyllä business tuu ekana mieleen.

    ReplyDelete
  16. aivan ihana business look! :) saanko muuten kysyä mitä kaikkia kieliä osaat puhua? oot jotenkin niin kansainvälisen näköinen:D

    ReplyDelete
  17. Anna,
    voi kiitos!:) olen itse myös kynähameiden suuri ystävä. They just don't go out of style!!:)

    Kukkis,
    voi kiitos ihan huimasti kohteliaisuudesta! olen hyvin iloinen jos kykenen inspiroimaan!!:)

    Jannika,
    Totta. Eri paikoissa hameen mitta on tosiaan mileistä kiinni... Joten kukin menee oman työpaikkansa konservatiivisuuden mukaisesti. Täällä kun tosiaan mittari näyttää jopa 28astetta niin tuossakin tulee aika kuuma!:)

    Lipsy,
    joo itseasiassa meilläkään ei ole Zaraa ihan lähiseudulla, mutta viikonloppuna tehtiin pieni visiitti toiseen isompaan kaupunkiin missä sitten tuon löytöni tein:)

    Mona,
    pyh pah!:) PAkko taas kerran todeta että kauneus on katsojan silmissä! Kommenttisi kertoo vaan niin paljon enemmän sinun elämäniloisuudestasi ja ystävällisyydestä kuin mistään muusta!:)Ja olen erittäin iloinen jos kykenen mun jutuilla piristämään entisestään noinkin iloista ja positiivista ihmistä kuin sinä!:)

    Ellie,
    totta tuo sana nuorekas. Varmaan juuri ikäni takia I can maybe just get away with it:D

    Johanna,
    kiitos kovasti! Käytän koruja yleensä hyvin hillitysti, mutta koska kokonaisuus oli niin pelkistetty niin koin että se tarvitsi vähän rajumpaa kättä korulaatikolla:D

    Niina,
    ja kiitos kovasti!!!:) KUIn myös vielä!:)

    Mies,
    no sehän sitten kertoo vaan enemmän niiden työtovereiden kapasiteetista?:D
    Olen luonteeltani hyvin suora ja mielipiteikäs joten saan kyllä aina sanomani läpi:) Oli sitten miehiä tai naisia kyseessä:) Jakku päällä en koe että asu olisi kuitenkaan liian paljastava, mutta tosiaan, mielipide kysymys ja rippuu ihan oman työpaikan pukeutumispolitiikasta.

    Anonyymi,
    ihanaa että jaamme saman maun!:)

    Soccermom,
    ei huijaa!!! eli tosiaan, printti on hieman elävä eikä yksivärinen!:) Ja mäkin nimenomaan hihkaisin sen löydettyäni että "ah mikä syyshame!:D"
    Täällä on kyllä ollut todella kuuma välillä, mutta ensi viikon sää ennusteita katsellessa näyttää siltä että syksy saapuu tännekin piakkoin...

    emmi,
    viimeistä viedään täälläkin! Pian on täälläkin taas lämpimemmille neuleille kysyntää!:)

    Anonyymi,
    ihan totta, Riippuu ihan täysin omasta työympäristöstään. Jos on kovin konservatiivista niin tulisi vaihtaa yläosa valkoiseen kauluspaitaan. Mutta tosiaan, jokaisella työpaikalla on hieman eri pukeutumispolitiikka (ja itsehän asun Suomea etelämmässä) niin sen mukaan tulisi mennä.

    ReplyDelete
  18. Anonyymi,
    en ole kyllä täysin samaa mieltä kanssasi.
    Olen samaa mieltä kanssasi siinä, että asiakkaita tapaamassa toki pitää laittaa jakku ylle (mutta niin tekisin vaikka yläosa ei ole tuubi). Jokaisella eri työpaikalla kun on hieman eri pukeutumispolitiikka ja erityisesti myös eri maissa...JOten tuubi ei ole mielestäni ainoastaan bilettämään ja rannalle:) Riippuu täysin koknaisuudesta.

    Anonyymi,
    ensiksi ainakin kiitos kohteliasuudesta ja kiav että silmiämme miellyttää samat asiat!:)
    Itse en koe että hame olisi liian lyhyt (Suomessa varmaan eri asia tähän aikaan vuodesta kun ilmastolla on aikalailla tekemistä myös pukeutumisen kanssa) ainakaan tänne meille nyt 25 asteen lämmössä. Kyllä, olen samaa mieltä että asu on hieman liian "alaston" jos asiakkaita tapaa, mutta muuten kuumassa toimistossa voi huoletta istua oman pöytänsä ääressä ilman sitä jakkuakin:)
    Mutta just my opinion! Toki kukin maku varmasti juontuu siitä mitä on tottunut näkemään työpaikallaan!:)

    katie,
    kiitos kovasti!:) Enimmäisen kerran kuulen että olen kansainvälisen näköinen!:) Kiitos vielä siitäkin (ainakin otin sen kohteliaisuutena!:))
    En ikävä kyllä halua paljastaa mitä kieliä puhun, koska se antaisi liikaa osviittaa missä päin asun, mutta kerrottakoon että puhun viittä eri kieltä.

    ReplyDelete
  19. Makuunissa voi toimia. Eikä kyse ehkä ole niinkään työkavereista kuin asiakkaista, konservatiivisuus elää tietyillä aloilla.

    Hauskaa päivää :)

    Mies

    ReplyDelete
  20. Mies,
    Makuunissahan tuo ei missään nimessä toimisi, mikäli Videofrima Makuunia tarkoitat. Siellä on oma pukeutumispolitiikkansa ja pitää työntekijöiden varmasti käyttää firman omia paitoja;)
    Kyllä, tietyissä firmoissa ollaan erittäin konservatiivisia, mutta tuokin asu jakku päällä sopii siihen malliin. Nuoren ikäni takia se on vielä hyväksyttävää.
    Omalla alallani konservatiivisuus näyttelee kylläkin suurta roolia, mutta ikä ja ilmasto tekevät pukeutumiseen aina pieniä porsaanreikiä:)
    Samoin sinulle!:)

    Candy Doll,
    Thank you so much gorgeous!;)

    ReplyDelete
  21. Itsekin mietin, että ehkä hieman liian lyhyt oikein todella viralliseen bisnestapaamiseen mutta kokonaisuus on kyllä hieno :) Oletko muuten värjännyt kulmakarvoja ja/tai hiuksiasi viime aikoina? Näyttävät kulmasi todella värikkäiltä varsinkin tuossa isossa kuvassa :)

    ReplyDelete
  22. Mitähän mahtoi makuunilla tarkoittaa?

    Ihana asu!

    Käytkö muuten töissä jossain? :)

    ReplyDelete
  23. IHANA hame !!
    ja noi korut on yliihanansöpöjä <3
    Muutenki tykkään sun blogista ja tyylistä tosi paljon:)

    ReplyDelete
  24. Olet tehnyt kyllä mielettömän löydön! Hame on kerrassaan upea! Ja tuo kaulakoru röykkiö tuo asuun sopivasti asennetta. Itse tosin olisin jättänyt nuo suuret korvarenkaat kokonaan pois, mutta sehän on vain minun mielipiteeni :)

    Ihanaa syyskuuta myös itsellesi!

    Bea

    ReplyDelete
  25. Sohvi,
    Varmasti hyvin virallisiin ja konservatiivisiin tilaisuuksiin pitää pistää ylle erilaisempi bisenes asu. Tämä on vähän rennompi ja maustettu versio:)
    Mä katoin kans tuota kuvaa että hassun tumman näköinen. Mulla on ollu vähän ongelmia viime aikoina mun kameran asetusten kanssa. Sillä kuvat ei ole niin tarkkoja kuin ennen ja värit hieman valehtelee... Kamera on jouluna saatu joten ei edes pitäisi vielä hajota käsiin...
    Mutta siis en ole hiuksia enkä kulmia käynyt värjäämässä:)

    Anonyymi,
    varmaankin tarkoittaa Videofrima makuunia, ainakin olettaisin.Itse olin kyseisessä firmassa töissä viisi vuotta sitten kun samalla luin kouluun sisään. Luulen että kyseinen kommentoija yrittää jotenkin vihjata että tietää minut. Subtle as it was:D
    Ikävä kyllä en halua paljastaa täällä mitään henkilökohtaista. PIdän blogini aiheet tiukasti pinnallisissa asioissa. Tuo vanha työni nyt on mennyttä ja vanhaa enkä koe sen olevan haitallista informaatiota kertoa näin viisi vuotta jälkikäteen:)
    Ja kiitos vielä!:) Kiva että meillä on sama maku!:)

    salpiiiHH,
    Voi kiitos suloinen kauniista sanoistasi!:) En ole ikinä vielä käyttänyt noin paljon koruja julkisesti samaan aikaan mutta ehkä vielä ryhdistäydyn!:)

    Bea,
    Itse asiassa mäkin emmin noiden korvakorujen kanssa!!! Jotenkin kun on paljon kaulassa tavaraa niin haluaisin poistaa sitten isot korvakorut!
    Mutta tosiaan, mielipide kysymys, joidenkin mielstä asu olisi varmasti liian tylsä ilman taas niitä:D
    Mutta onneksi näitä makuja on niin moneksi!:)
    Kaikkea hyvää sinne!:)

    ReplyDelete
  26. voih, loistava asukokonaisuus! kysysin vaan sitä että millane kamera sulla on? ja nii, ihan mielenkiinnosta ois kiva lukea sulta semmonen ruokapäiväkirja postaus, kirjotus tai kuva muodossa. :)

    sulla on kaikenkaikkeaan ihan upea blogi, tätä jaksaa aina lukea ja asukokonaisuuksien lisäksi sulla on täällä kaikkia ihania terveysjuttuja =))

    ReplyDelete
  27. Näyttää todelta hyvältä sinulla! :)

    ReplyDelete
  28. No itse en puhu nyt suomalaisesta business kulttuurista vaan kansainvälisestä, missä kyllä liikkuu isot nimet ja firmat. Joten ehkä et nuoren ikäsi takia ole vielä sellaista kohdannut, mutta luulisi jo nuoremmankin tajuavan että paljastavat asut eivät kuulu liikeneuvotteluihin:) ja jos itse menisin kokoukseen kyseisessä vaatevalinnassa saisin hyvinkin nopeasti sanomista.

    ReplyDelete
  29. Anonyymi,
    Minun kamerani on IXUS 80 IS malli:) Mutta ei ole enää jostain syystä kovin hyvä...
    Ruokapäiväkirjaa tuskin tulen tekemään. En kun vaan tykkää kirjata kaikkea ylös, mutta varmasti pieniä vinkkejä siellä täällä tulen tänne laittamaan. Ideana on liikkua paljon ja tehdä pieniä terveellisiä valintoja että sitten voi syödä vapaammin:)
    Kiitos kovasti kauniista sanoistasi!:) Todella mukavaa että pidät tästä blogistani:)

    Heini,
    voi kiitos kovasti!:)

    Anonyymi,
    kyllä, nuoren ikäni takia en ole joutunut vielä isojen ja tärkeiden neuvottelupöytien ääreen:) Kaikki aikanaan:) Mutta kun tuon jakun tuohon lisää niin mielestäni asu ei kyllä ole liian paljastava. Toki nuorempikin ymmärtää ettei paljastavat asut liikeneuvotteluihin sovi, ja jos luet kommenttiboksiani ylempää saat huomata miten minäkin siitä tuossa kirjoittelin milloin sitä jakkua pitää yllä pitää ja milloin sitten ei (esim jos kovassa helteessä oman pöydän takana istut...)

    ReplyDelete
  30. Arvasin että tämä jakaa mielipiteet.

    Mutta totta on, että eri työpaikoilla on erilaiset periaatteet pukeutumisen suhteen.
    Itse työskentelen naistenlehdessä, missä saa ihailla naisia jokaisesta sukupolvesta. Tämä asuvalinta on mielestäni trendikkään nuoren naisen valinta. Eikä ole lainkaan omituinen valinta meidän arjessamme.

    Itse toki pukeudun konservatiivisemmin, mutta nuori ehtii siihen vaiheeseen vielä!

    ReplyDelete
  31. Ei millään pahalla, mutta minusta hame on hiukan liian pieni sinulle.
    Hame pingottuu reisien päälle rypylle, eikä laskeudu nätisti ja muutenkin liimautuu liikaa reisiin. Itse olisin valinnut kokoa suuremma, jolloi se näyttäisi ehkä myös hiukan business henkiseltä. (ei liian tiukka/paljastava).

    ReplyDelete
  32. Anonyymi,
    pidän myös itse kovasti sen mallista ja leikkauksesta!:)

    Anonyymi,
    kiitos kovasti mielipiteestäsi!:)
    Mukava kuulla että tosiaan jossain vielä business-tyyliään hakevan nuorelle naiselle on paikka minne voi istua!:)
    Tosiaan näiden rakentavien kommenttien myötä sitä pisti miettimään että ehkä tuollaista ei kyllä laita sitten tulevaisuudessa jakullakaan kokoukseen päälle jos tosiaan ihmisten huomio keskittyy ihan vääriin asioihin. Eli rennommalla linjalla sitten niin että olo on itselläkin todella mukava eikä täydy miettiä tulevissa kokouksissa mittaileeko se toinen mun presentaation lukemia vai mun kuppikokoa...
    Kaikesta oppii!:) Onneksi täällä pääsee kokeilemaan sen ensiksi!:)

    heinis,
    Kiitos kovasti! PIdän niistä kovasti myös!:)

    Tuuli,
    kiitos kovasti!:)

    Anonyymi,
    saatat olla aivan oikeassa! Nimittäin ahneuttani rakastuin tähän hameeseen eikä S kokoa ollut enään saatavilla niin totesin että tuo XS on myös hyvä. Se taitaa olla siinä juuri se pienen hieno ero että mihin se sitten sopii.... M koko kun tippui jo päältä. Vasta nyt katson sitä kriittisemmällä silmällä...
    Kiitos selvennyksestä, se taitaa juurikin olla tämän hameen ongelma joka jakaa mielipiteet!
    Ja erityisen suuri kiitos erittäin asiallisesta ja rakentavasta kritiikistä!:)

    ReplyDelete
  33. Kylläpä täällä on tullut ristiriitaista kommenttia! Itse tykkään kovasti tuosta asukokonaisuudesta, enkä koe, että se olisi liian paljastava sinunlaiselle nuorelle naiselle! Itsekin olen töissä konservatiivisella alalla, mutta kyllä päälläni näkee usein tuonpituisia hameita, jotka ovat muuten siistiä materiaaleja ja yhdistelty hillitysti. Olen suunnilleen samanikäinen kanssasi enkä tosiaankaan ainoa työpaikalla, joka pukeutuisi näin. Tuubitoppisi oli kuitenkin neutraali ja yleisestikin värit olivat hillityt - ei mitään kirkuvia kuoseja. Joten mielestäni voit rohkeasti pukeutua juuri noin ja olla samalla asiallinen ja vakuuttava. Luulenpa, että sinunlaisella kauniilla ja hyväkroppaisella naisella kaikenlaiset asuvalinnat näyttävät sen verran hyviltä, että saat muiden ihailevia katseita, eikä siinä ole mitään pahaa! :) Millään tapaa tuo ei siis ole mielestäni asiaton asu, vaan tyylikäs ja siisti!

    ReplyDelete
  34. Todella kaunis asu kauniilla naisella =) Hyvä kroppa ja ryhti tukee asua, joten hyvältä näyttää. Suomalaiset naiset näyttää olevan hyvin kateellisia, mikäli joku toinen onnistuu olemaan hyvännäköinen... I wonder why;) Kertoisko jotain huonosta itsetunnosta. Mä ainakin sanon aina, jos joku asu on hyvännäköinen jonkun päällä, samoin jos jollakulla on musta esim. hyvä kroppa, kauniit hiukset, söpöt kasvot jne. Eihän se multa ole pois (nimim. täydellisen kropan tavoittelija =D).

    Toi asu menee hyvin esim. jenkkilän tai etelä-Euroopan business-kulttuurissa, Suomessa ehkä liian paljastava (me kun ollaan niin vanhanaikaisia ;))

    Kiva blogi, keep up the good work =)

    ReplyDelete
  35. Hienosti taas selvisit keskustelusta ja kasvoit jälleen pari senttiä!!
    Sinua ihaileva finnish girl

    ReplyDelete
  36. Tykkään asukokonaisuudesta kovasti! Mielestäni hieman napakka vaan tuo hame. Olis varmaan se S koko ollut just perfect ja sillon hame olisi varmaan istunut paremmin ja näyttänyt sitä myötä myös pidemmältä. Itse olen tottunut siihen sääntöön et töissä polvimittainen hame just passeli. Ihan hieman lyhempi menee vielä. Mutta kaikkialla työelämässä on tosiaan eri pukeutumis etiketit :)

    ReplyDelete
  37. On nätti asu!:) Tuli muuten mieleen, että kuinka pitkä olet?

    ReplyDelete
  38. Kaunis asu, mutta sopisi paremminkin business-päivän iltaan. :) Päivällä kauluspaita (joka sekin voi olla naisellinen ja nätti) tai myös joku t-paitatyyppinen. Hameen pituus on siinä rajoilla, mutta peittävämmän yläosan kanssa menettelisi. Itse olen pitänyt töissä lähes yhtä lyhyttä hametta tummien sukkahousujen kanssa, mutta vain toimistopäivinä eli jos on asiakastapaaminen, pitää aina valita mahdollisimman siisti, neutraali ja konservatiivinenkin asu.

    ReplyDelete
  39. oh my god oot niin upea pukeutuja ja persoona, ettei voi muuta kun ihailla :DD

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)