Monday, August 31, 2009

Chanel f/w '09

Ja heti perään jatkan vielä Style.com sivujen annilla...

Nimittäin Chanelin 2009 syys/talvi-mallisto oli myös erittäin kaunista katseltavaa.
Mustan ja valkoisen yhdistelmä kun vaan on pettämätön.
Kun tänä sesonkina muut suuret muotitalot pukivat mallinsa mustan ja nuden lisäksi kirkkaisiin väreihin kuten sähkönsiniseen ja fuksiaan, suosi Chanel pehmeitä pastellisia sävyjä.

Ja kimalteli Chanelinkin näytöksessä asu jos toinenkin...
Itse tuskin tulen käyttämään mintun vihreää (ei vaan sovi minulle omasta mielestäni), mutta vaaleaa roosaa tulen ehdottomasti käyttämään niiden kirkkaiden värien ohella:)

9 comments:

 1. Paljon näytti kimallusta löytyvän :)

  Tuo mintun vihreä on itsellekin sellainen väri mitä ei varmaankaan tule puettua, mutta vaalea roosa on ihana ja sitä tulee varmasti käytettyä, värin saa helposti yhdistettyä muihin sävyihin mitä käytän itse.

  ReplyDelete
 2. Ihanaa kun näkyy vaaleanpunaista syksyn ja talven mallistoissa. Tämä väri kun on ehdoton suosikkini :)

  ReplyDelete
 3. ah, mäkin käyn aina kuolaamassa tuolla style.com' issa uusia mallistoja.

  paljon on sequineja joo, kunpa kaupoista löytyis vaan jotain tyylikkäitä sellasia, mulla hakusessa jonkunnäkönen jakku/bolero tms. mutta kaikki H&M ja Zara paljettikama menee vähän liiallisuuksiin... ootko itse löytänyt jotain kivaa kiiltävää?

  ReplyDelete
 4. vaikka vihreä harvemmin iskee niin näiden viimeisten kuvien sävyy taitaa hipoa täydellisyyttä. yksi tuommoinen pitsikaulahuivisysteemi minulle heti!

  ReplyDelete
 5. chanelrakkaus! itsekään en ole paljoa tuota mintun vihreää kokeillut, mutta nyt rupesi jotenkin kokeileminen kiinnostamaan :D

  ReplyDelete
 6. Tykkään kanssa, yllättävää kyllä, tuosta vihreän ja mustan sekoituksesta. Toimii. Alimman jakkupuvun hameessa on hauskan korkea vyötärö. Hyvin valitut esimerkit Chanelilta. Pidän tuosta naisellisesta linjasta. :)

  ReplyDelete
 7. Aiivan ihanan näkösiä asukokonaisuuksia! Mäkään en ikinä käytä mintunvihreää, mutta voishan sitä vaihtelunvuoksi kokeilla =) Chanel on ehdottomasti suosikkimuotitaloni, niin ajatonta mutta yllättävää :)

  ReplyDelete
 8. Kati,
  Niinpä!:) Eli samalla trendillä jatketaan!:)
  Ja tosiaan, mullakin ehdottomasti vaalea roosa kuuluu lemppareihin!:) Tänäänkin oli päällä!:)

  Ellie,
  tuo on tosiaan kaunis vaaleanroosa!:) Ihanan pehmeä väri sopii hyvin myös syksyyn:)

  -S-
  minulla ihan sama ongelma!!! Hirveesti himottaa paljetit mutta kun kaikki näyttää enemmän tai vähemmän sitten halvalta... Joten en ole ostanut mitään paljettista vielä, vaan sen nuden H&M paljettutopin jonka ihana blogiystäväni mulle lähetti!!:)

  tuitui,
  ihan totta! Vaikka en varmasti itse tule vastaavaa käyttämään niin silti nuo kuvat iskee. Tosi kaunis. Varsinkin tuo vika asu!

  katie,
  no silloinhan inspiraatio on parasta kun saa intoa kokeilemaan itselleen jotain uutta! You go for it girl!:)

  Heini,
  me likes too!:D

  Anonyymi,
  samaa sanon minäkin! Yllättävää miten paljon muhunkin iskee vaikka tosiaan en ikinä itse käytä mintun vihreää:) Kiva että meidän silmäämme miellyttää samat kuvat!!:)
  Ihanaa että olet sitten eksynyt tänne!:)

  bellas,
  totta. Chanel on niin ajatonta, mutta silti siinä on aina ripaus sitä yllättävää ja uutta!:) Love it. Tai ainakin tämä mallisto oli kiehtova.
  Ja nyt vaan sitten kokeilemaan, sillähän se selviää!:)

  ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)