Saturday, August 22, 2009

Päivän asu

Tämä asukokonaisuus on aika lailla mun arjen perustyyliä:

Kaksi pitkää toppia päällekkäin
Pitkä riipus
Farkut tai legginsit
Klassikko laukku
Klassiset kengät
(korot tai korolliset riipuen kuinka paljon kävelyä tuleva päivä pitää sisällään)

14 comments:

  1. En halua kuulostaa arvostelevalta, mutta vinkkinä haluaisin antaa, että käytä ihmeessä rohkeammin kunnon värejä / väripilkkuja. Tumma kun olet, niin värit sopivat sinulle erittäin hyvin.

    Tuossa tämän päivän asukuvassa, tuo lohenpunainen? ei ihan vastaa väriasteeltaan tummuuttasi.

    Kuvasarjassa: Louis Vuitton black with splash of colour on minun mielestäni juuri niitä sinulle erityisen hyvin sopivia värejä.

    Miroslava Duman jutussa se vaaleanpunainen takki oli aivan mieletön! Ihanan lämpöisän näköinen. Siihen mieluusti sukeltaisi sisään.

    Jep, tykkään sun blogista. On niin asiallinen ja järkevä (hyvässä mielessä, tietty) :)

    ReplyDelete
  2. Ps. edellisestä unohtui sanoa, että myös kokovalkoinen sopii sinulle hyvin. Kuten tuossa bannerin kuvassa on.

    ReplyDelete
  3. Anonyymi,
    voi kuule none taken!:)
    Tällaisia asiallisia ja hyväntahtoisia kommentteja on vaikea ottaa muuten kuin iloisesti vastaan!:) Tosiaan, tuossa kuvassa värit ovat hieman vaaleammat kuin todellisuudessa.
    Mutta toki, voisi sitä käyttää varmaan hieman kirkkaampiakin värejäkin:) Innolla käytän sitä mun yhtä kirkkaan hotpinkin liehuvaa paitaa, mutta joskus arkeen tuntuu että tämä "latteampi" väri käy paremmin.
    Mutta jotenkin olen tyyliltäni hyvin klassinen, etten haluiaisi väriä liikaa käyttää. Tosin ehkä sinäkin tarkoitit samaa kun kirjoitit väripilkkuja:) Eli jotain hyvin värikästä yhdistettynä valkoiseen tai esim mustaan?:) Mutta olen tehnyt sitä ehkä hillitymmissä määrin. Esim jos katselee minun päivän asujani, käytän mielelläni persikkaisia shortseja, persikkaista hametta, kirkkaan sinistä hametta tai sitä kirkkaan keltaista hametta:) Sen enempää en jotenkin uskalla lähteä lisäämään väriä, koska muuten kokonaisuudesta voisi tulla (minusta) liiaan suttuinen tai jopa halpa.
    Ja tosiaan, nämä kuvat aina vähän valehtelee väreiltään, sillä bannerissa mulla on vaaleansininen paita päällä ja valkoiset farkut:) (näkyy tässä postauksessa paremmin värit samasta asusta:http://strictlystyle.blogspot.com/2009/07/summer-night-dinner.html) Pitäisi NIIN saada järjestelmä kamera että saisi parempia kuvia jossa värit ei valehtele liikaa!:)
    Kiitos vielä kovasti! Mulla on tosiaan hakusessa ihania beigejä vaatekappaleita kuten LVn näytöksessä näkyi, mutta vielä ei ole tullut vastaan:(

    ReplyDelete
  4. Joo, sitä tarkoitin väripilkuilla. Sen kirkkaan keltaisen hameen muistan, en nyt noita muita. Se oli kiva.

    Tosiaan se pusero on vaaleansininen, hih!

    ReplyDelete
  5. Ihanan pirteä asu mielestäni :) Kadehdin hieman noita Louboutinejasi, ne ovat yksi asia jonka haluaisin omaan vaatekaappiini, mutta ehkä joskus.... :D Ja ompas siellä ihanan lämpimän näköistä :) Harmittaa, kun aamut ovat täällä jo niin kylmiä, ettei kesävaatteissa enää tarkene lähteä liikkeelle vaikka päivällä sitten topilla/t-paidalla jo kulkisi.

    ReplyDelete
  6. Kyllä se vaan niin on että tyylikkäät kengät ja laukku tuo särmää asuun kuin asuun.:) Arkenakin saa niillä aikaan ihanaa pientä luksusta. Tosi kiva asukokonaisuus. Ja mun mielestä just toi persikan väri sopii sulle paremmin kuin hyvin. Korostaa kivasti kaunista ihon väriäsi!

    ReplyDelete
  7. Hei,

    löysin blogisi n. kuukausi sitten, ja ihastuin ikihyviksi! Sinulla on ihana klassinen tyyli, ja olet mielettömän kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!

    Jokainen postauksesi saa hymyilemään ja antaa piristystä arkeen :) kiitos sinulle siitä, että olet juuri sinä ja että pidät tällaista blogia meidän kaikkien iloksi!

    Lukija -85

    ReplyDelete
  8. Perustyylisi on aivan ihana, pidän kovasti juuri noista parin perustopin yhdistelmistä ja värit näissä ihanat :)
    Ja nuo kengät....tahtoo myös sellaiset :) :)

    ReplyDelete
  9. Asu on mielestäni tylsä. "klassikko laukku", "klassikko kengät"...? Kuullostaa vähän omahyväiseltäni. Varsinkin kun asusta puuttuu persoonallisuus, näen n. 100 tuollaista asua ovesta ulos astuessani.

    ReplyDelete
  10. Anonyymi,
    se on kyllä hurjaa miten paljon joskus nämä kuvat valehtelevat!:)
    Kiitos vielä asiallisesta huomautuksesta!:)

    Sohvi,
    kiitos kovasti!:) Kateus on normaali tunne ja sinä osaat sen selvästi terveellä tavall purkaa, vaikka minusta materiasta ei ikinä kannattaisi olla kateellinen!:) Sillä varmasti voit kyseisen parin kenkiä omaan vaatekaappiisi hankkia itsellesi vaikka palkinnoksi jonkun hyvän työurakan jälkeen:)
    Täällä tosiaan oli 35 astetta tuossa toissa päivänä...Tulihan se illalla sitten alas ukkosena:)

    Mona,
    kiitos kovasti!:) Olen samaa mieltä. JOs joihinkin panostaa niin minun mielestä se kannattaa tehdä klassikoihin:) säilyvät vuodesta toiseen ja ei mene pois muodista:) Ei kyllästy ja täten saa rahoilleen edes hieman vastinetta:) Ja taas nää mun kuvien värit valehtelee:) Tuo on ehkä lohenpunaisen ja perikan väliltä tuo väri. Kuva on hieman haaleahko valoituksen takia:( Mutta kiitos ihana kovasti kohteliaisuudesta!:) "ötökälle" rapsutuksia!:)

    Lukija -85,
    Kiitos sinulle ihan hirmuisesti hyvin kauniista sanoista!:) Kiva että meillä on sama maku!:) Ja olen hyvin otettu siitä että blogini voi piristää sinua!:) Se on kaiken tarkoitus, hyvinvointi ja ilo arjessa:) Kiitos sinulle että annat minulle aikaasi!:)

    Kati,
    Kiitos kovasti!:) Olen hyvin pelkistetty enkä mitään hirveän hurjiin juttuihin lähde, mutta kiva huomata että tänne on eksynyt paljon muitakin samanlaisen "klassisen" linjan suosijoita!:)

    Anonyymi,
    Voin ymmärtää hyvin että mielestäsi asuni on tylsä:) Sillä itse suosin enemmän sellaista klassista linjaa. En oikein ota riskejä ja meen mentaliteetilla less is more. Joten tällainen on vain minun tyylini, onneksi täältä blogimaailmasta löytyy vaikka mitä tyylittäriä jotka eivät pelkää yhdistää mitään keskenään!:)
    En kyllä ikävä kyllä ymmärrä alkuunkaan miten klassiko voi kuulostaa omahyväiseltä. Ja kirjoitin vielä KLASSISET kengät (eli mustat avokkaat;)).
    Minun tyylini on juuri minun näköistäni, meidän makumme ei vaan mene yksi yhteen:)

    ReplyDelete
  11. tosi hyvältä näyttää! munkin pitää ostoslakon jälkeen hankkia löysiäkin pitkiä toppeja...tosin suomessa pitää aina heittää neulatakki tollasen kokonaisuuden päälle ja tuntuu et se menee siinä pilalle :D ihanan väriset noi farkutkin muuten!:)

    ReplyDelete
  12. Anonyymi:Asu on mielestäni tylsä. "klassikko laukku", "klassikko kengät"...? Kuullostaa vähän omahyväiseltäni. Varsinkin kun asusta puuttuu persoonallisuus, näen n. 100 tuollaista asua ovesta ulos astuessani.

    Missä ihmeessä sinä asut jos sinua vastaan kävelee n.100 Chanelin laukkua ja Louboutinin koroa?!=D=D
    Kylläpä kateus taas kirpaisee. Tässä asussa minun mielestäni näkee miten paljon mitä tavallisimmankin asun ulkonäköön tekee kun on kädessä kaunis laukku ja jaloissa laadukkaat kengät. Niitä ei tosiaan ainakaan täälläpäin näy. Ellei LVn speedyjä lasketa=D Eli persoonallisuudesta tää voisi kertoo että arvostaa laatua.

    ReplyDelete
  13. kiva asu!kuinka korkeita korkoja käytät arkena entä juhlissa?

    ReplyDelete
  14. oi, hyvä että löysin tän blogin! ihan mahtava! oot tosi kaunis ja omistat ihan hirmusesti vaatteita! osaat myös käyttää niitä monipuolisesti ja ja ja! :D olen sanaton

    mut pari kysymystä vielä

    1. Missä päin maailmaa asut?
    2. Mitä teet työksesi?

    ReplyDelete

Hei kaikki mahtavat!
Muistutuksen sana:
Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni/yksityisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Kiitos ymmärryksestänne ja mahtavista kommenteistanne!:)